Зизу, мисля, че съм се изразила ясно !

Разбира се, че ще има съобщение за час и място, давайте и вие предложения за заведение .

благодаря! 
Там съм!
където кажете....обед ме устройва.

благодаря! 
където кажете....обед ме устройва.
Лудостче, тогава другия път, мило!
Госпожата
а ти къде ще мааш гащи, мило? В Истанбул ли отиваш? Че не помня за кога ми каза, че ще пътувате. На мен лично ми е все едно в кое заведение ще се срещнем, разчитам на твоя вкус, мило.
знам, че няма да променя мнението ти, а и не искам. Никога не съм писала, че ти си казвала, че тя се омъжи за Баръш заради парите му, но имаше и такива, които го твърдяха, нали? Омъжи се от глупост, то е ясно ...а иначе можеше много повече да се възползва от парите му, ама нейсе ... А това, че той горкия е бил унизен... моля ти се. Той много ясно си каза какво е очаквал от този брак, не го съжалявай толкова. Е, че не го оцени като мъж
явно го вбеси, ама какво да се прави, като има такава конкуренция в лицето на Кузей
Виждаш, че нито една от жените му не успя да го забрави.
даже и Симай.
Госпожата
а ти къде ще мааш гащи, мило? В Истанбул ли отиваш? Че не помня за кога ми каза, че ще пътувате. На мен лично ми е все едно в кое заведение ще се срещнем, разчитам на твоя вкус, мило.

Госпожата

Госпожата

Ще ти звънна да се уточним ! 
знам, че август не е най- подходящото време за Истанбул, но е единственото възможно за моето либе, а може и сега да не сколаса като гледам.
щяхме да пътуваме заедно, но майка ми се разбола тежко и така .
И отново не разбирам ... защо Гюней му направи толкова мръсотии на брат си, от завист явно. Много му беше кеф да му е шеф, да е над него, винаги и във всичко.
ко' се чудиш мило....? Това е Гюней...
ама и аз като Госпожата
искам да разбера защо се промени така това момче, най-вече какво го промени ...Колко щастлив беше, когато брат му щеше да заминава за Германия ... аз защо казвам, че на тоя му пречи брат му, дори когато диша.
няма да е щастлив...Има Кузей-има проблем, няма Кузей-няма проблем. 

Препоръчани теми