ама няма нужда да си съгласна ! 
Няма как да не мисля, че Кузей не беше влюбен в Зейнеп !
Толкова много му личеше.... 
Само този, повече няма !
е като го постигна накрая Джемре това, което си беше поставила за цел, какво? Да не би да се отказа после? Тя го обикна повече и от себе си, това ми стана ясно от филма. А по-добър човек стана със сигурност - на Бану прости за всичките и гадости, на Зейнеп, на Гюней дори. За мен си имаше голяма любов между двамата, независимо каква е била преди това. Човек пораства и се научава да цени стойностното.
и всичко, което стана между тях, тя го провокираше, с изключение на целувката, която си постнала. Само тук Кузей беше активен
Естествено, че на Кузей му хареса това, че момичето го хареса единствено и само него, че го оцени от пръв поглед, пък и с нея нямаше минало, защо да не опита да започне всичко от нулата? Обачеееее, не се получи.
е като го постигна накрая Джемре това, което си беше поставила за цел, какво? Да не би да се отказа после? Тя го обикна повече и от себе си, това ми стана ясно от филма. А по-добър човек стана със сигурност - на Бану прости за всичките и гадости, на Зейнеп, на Гюней дори. За мен си имаше голяма любов между двамата, независимо каква е била преди това. Човек пораства и се научава да цени стойностното.
и всичко, което стана между тях, тя го провокираше, с изключение на целувката, която си постнала. Само тук Кузей беше активен
Естествено, че на Кузей му хареса това, че момичето го хареса единствено и само него, че го оцени от пръв поглед, пък и с нея нямаше минало, защо да не опита да започне всичко от нулата? Обачеееее, не се получи.
какво като не се е отказала ?! Това я прави много добра, много велика, много обичаща или какво ?! 

това показва само, че Кузей не беше каприз или прищявка на Джемре, а любовта на живота и. И не знам дали е късала парчета от него, ама му излекува сърцето, което беше разбито от Гюней ...тя, за разлика от собствения му брат никога не го предаде, никога не се отказа от любовта им и той го оцени накрая. Ама дето викаш, няма смисъл пак да спорим.

аз съм "ЗА" "Уго" и да е по обяд. 
Ще уточним точният час, но мисля, че към 12.30 - 13.00ч. е ок. Казвайте и вие . И към края на тази седмица, началото на следващата, викам да започнем да се броим !

Препоръчани теми