Септемврийка на мъжО се въси, да фнимаа вече к'ви ги ръси - Тема № 19

• 23 464
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
ushana честит 8-ми месец!

# 316
Ушана, опасна е скарлатината, но в по-ранни месеци. Аз точно тогава в 3-4 ти месец се бях видяла в чудо, защото в градината на сина ми имаше повече от месец постоянно болни от скарлатина. И тук, в Германия, не е задължение на лекаря, а на родителите да уведомяват в градината. Нали се сещаш колко още е имало без да са казали. Та по този повод знам от АГ-то ми, че не е препоръчително да се заразяваме, но има лечение, а и още повече вече сме към финала. Споко, сега го изкъпи с пароструйката мъжа ти за дезинфекция Laughing, че тя заразата се пренася чрез допир  Laughing Шегата настрана, надявам се, че през 3-ти човек няма много голям шанс да се предаде. Hug

# 317
 Ушана , и аз бих се ядосала от такава несъобразителност, но на някои хора не им пука.
 Йоана , в седмицата на рожденния си ден всеки получава отстъпка от 15% за всички продукти, дори и намалените такива. По принцип постоянно имат намалени памперси и с отстъпката ще сваля още 15% от  стойността им.

# 318
Благодаря за успокоението за скарлатината! Ще докладвам след два-три дни Simple Smile Желая ви хубава и спокойна вечер, аз се оттеглям в креватчето!

# 319
и аз споделям опита на няколкото мами, които са писали преди мен за памперсите - ползвах Либеро по препоръка на доктора в родилното, специално за момиченца били много добри. После ползвах по неволя на Памперс - имах един пакет подарък ( много глупав подарък, между другото , един пакет памперси + едно юрганче  Simple Smile ), та ползвах ги,щото ги имах, но както пише kotkincho се оказаха пълен боклук - от пишото стават вътре кашави, на топчета, ако не смениш веднага, детето реве, мокро му е и така го хвърлих целия пакет, щото полза от такива пелени нулева.

Аз днес се събудих с червеникави стрии от едната страна на дупето и драмата ми е пълна ooooh! Тъкмо си купих от кремчето на ДМ, за което бяхте писали.  На някого да са му се махнали стриите от мазила?

Крем Дефламол от аптека - това е кремче против изгаряне, но доста често върши идеална работа за заличаване на стрии, така че пробвай, не е скъпо  Peace

# 320
Йоана , в седмицата на рожденния си ден всеки получава отстъпка от 15% за всички продукти, дори и намалените такива. По принцип постоянно имат намалени памперси и с отстъпката ще сваля още 15% от  стойността им.

Теб съм те признала, знаеш къде какви отстъпки има...за съжаление моя РД мина и няма да мога да се възползвам. А иначе как става - срещу лична карта ли?

# 321
За памперсите бях писала и преди - за нормално доносено бебе се почва от 2ри размер обикновено (3-6кг). На памперсите се гледа долната граница, така се избира номер, когато детето стане на килограмите на следващия номер се преминава към него - те и почват да пропускат или идват къси някъде или стягат крачетата или пък не могат да попият всичкия пиш, който също става повече.

За новородено ако е дребничко може и 2-5кг да се вземе, но няма да се носи дълго. Те и пакетите 2-5кг затова са само малки и не са много изгодни като цена. А памперси винаги могат да се вземат - даже след раждането като знаете вече колко е голямо човечето   Mr. Green

Най-добри памперси няма - всяка майка се ориентира като цена, качество и дали пропускат на детето, затова в началото по-добре си вземете малки пакети различни марки или пък ако има на бройка да ги пробвате най-добре. Не се презапасявайте, че бързо минават към следващия размер особено ако обичат да папкат Mr. Green

Скарлатина имаше в групата на малката точно като забременях - изчетох цялата информация в нета. Не се предава на възрастни, това е детска болест. Аз съм я карала като малка, но не изгражда траен имунитет.

# 322
  • София
За намаленията покрай рожденните дни в ДМ мога да се изкажа, понеже и аз се възползвам при всяка възможност. В седмицата на рожденият ден можеш всеки ден да пазаруваш с отстъпка, без значение дали в момента нещата, които взимаш са на промоция. Можете да "използвате" роднини или приятели, ако вашият е минал. Добре че имам рожденник точно септември за да намажа с памперси.

Ушана, честит осми месец! Скарлатината и аз знам, че е опасна в първите месеци.

# 323
 Кикито , рожденният ден може и да е на твой близък, приятел, дете...  без значение. Само срещу лична карта, с която се удостоверява наличието на рожден ден дават отстъпката. Тази кампания я е имало винаги в магазина.

# 324
Моя рожден ден е на 6-ти август, термина ми е на 10-ти август. Т.е. ако не раждам мога да видя да взема нещо, и тогава някой ако желае може да се включи.

# 325
 За бебета пък правят други намаления, но там се носело копие от акта за раждане на детето и ти издават карта  Бейби бонус. В Lilly също има някаква подобна отстъпка, но трябва да се провери. Ако не съм взела козметика, може и да се възползвам от отстъпката в ДМ и да взема на Веледа.

# 326
ММ ме ядоса, та да попитам. Появили са ми се едни тъмни петна на ареолите на гърдите, знам че е нормално самите ареоли да потъмнеят и т.н., но при мен са по 1 по-тъмна ивичка ок. 2см и е абсолютно симетрично на двете гърди. Аз си мисля, че е нещо нормално, но мм мрънка да съм питала. Мястото не съвпада с минаването на банелите и шевовете на сутиените и не е от тях, та при някоя друга да го има това или да сте чували како може да е? На док съм чак края на месеца, а не ми се звъни

Последна редакция: пн, 08 юли 2013, 22:32 от new leaf

# 327
НЮ Лийф, при мен има тъмни петна, като лунички разни... Но не им се шашкам, че те гърдите ми всички цветове на дъгата смениха покрай първата бременност и дългото кърмене. Тамън се нормализираха и айде пак  Joy Та мисля си, че е от хормоните.

По този повод да си кажа, че въпреки мазането, пак имам на места тъмни петна от слънцето. Не знам как не ви е страх да се излагате на слънце, аз само да изляза за малко на двора и съм се уредила. После не знам имат ли махане тез хубавини. От първата бременност с много зор и молитви се махнаха две-три петънца, които имах по лицето, но сега имам повечко, макар и по-бледи... Голяма гадост, дано се махне...

Днес трябваше да съм на преглед, ама докторът бил болен, та утре. Стискайте ми палци да не ме засилят към болницата, че имах в един период бая контракции, както и дискомфорт, сега ми няма нищо, ама знае ли човек...

# 328
това за ДМ и промоциите не го знаех  Simple Smile но сигурно ще се възползвам имам Рд и аз на 6 август и тъкмо ще съм на прага на 9 месец

# 329
Минавам да се оплача , че имах много дълъг и доста тежък ден ...сега съм гроги .  Tired
Накупих още някои дрешки за беб , и май вече с дрехите съм почти готова. Взех четери гащеризончета от Н§М , още едно гащеризонче но плюшено за възраст от 2-4м.  и един комплект от боди , кинче , гащеризонче и шапка . Мисля да го ползвам за изписването , цветовете са бяло, зелено и на клинчето има сиво .
Утре ще пиша повече ...
Само да вметна , че на мен памперсите на Памперс , ми харесваха . Но сме ги ползвали от година и половина до 2 г. Преди това бяхме с други , които тук ги няма. На Молфикс не ми харесаха на мен . Ще видим може и на Хъджис  да пробваме или тези от ДМ .Това ми е последното нещо за което да мисля в списъка .

Общи условия

Активация на акаунт