Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 225

Цитат
и аз харесвам Марио ама тук не беше ли форум за испански сериали Very Happy

Да така е...,но просто момчето е страхотно... Embarassed  bouquet
А някой може ли да ми каже в кой сезон от филма Хората на Пако е участвал Марио Касас,за да го гледам... Heart Eyes

Мисля, че се появяваше в трети сезон /може и да съм забравила и да е още от втори/. Играе до края.

А аз обмислях шанса да го гледам... Всички надежди изгоряха.

# 226

Цитат
и аз харесвам Марио ама тук не беше ли форум за испански сериали Very Happy

Да така е...,но просто момчето е страхотно... Embarassed  bouquet
А някой може ли да ми каже в кой сезон от филма Хората на Пако е участвал Марио Касас,за да го гледам... Heart Eyes
Мисля, че се появяваше в трети сезон /може и да съм забравила и да е още от втори/. Играе до края.

Гледай го! В първите два сезона го няма и мисля, че филма ще ти хареса. По-различен е от това, което сме свикнали да гледаме, но пък е много смешен. Някой беше казал, че последните сезони филма става корено различен, което ме навежда на мисълта, че ще включат повече драма и екшън, разбира се, това са само предположения.

# 227
  • София

Точно "Хората на Пако" беше първият сериал, в който гледах Касас и оттам не го харесвам   Sick Но като сериал си струва.

illlzy, не драма и екшън, а направо хорър  ooooh! Последният сезон е много тежък.

# 228
  • Ямбол
На мен пък ми беше най-тежък 8х12,голямо реване падна.  Cry Иначе съм свикнала да гледам хоръри и не ми беше толкова гаден 9-ти сезон.  Mr. Green

# 229

Точно "Хората на Пако" беше първият сериал, в който гледах Касас и оттам не го харесвам   Sick Но като сериал си струва.

illlzy, не драма и екшън, а направо хорър  ooooh! Последният сезон е много тежък.
Жалко само, че Уго не участва (сигурно умира, но не искам да знам)

# 230

Точно "Хората на Пако" беше първият сериал, в който гледах Касас и оттам не го харесвам   Sick Но като сериал си струва.

illlzy, не драма и екшън, а направо хорър  ooooh! Последният сезон е много тежък.

Напълно подкрепям и аз като гледах Марио в "Хората на Пако" не ми хареса, но впоследствие според мен с другите си роли "израсна".

fen4eto123, illlzy, горещо ви препоръчвам да изгледате всички сезони.  Peace Първите сезони са една страшна комедия примесена с малко екшън.

# 231
  • София
Откъде мога да сваля първи сезон на Хората на Пако, в замунда и p2pb не го откривам?
П.П Открих в замундата, извинявам се  Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 00:22 от Aila

# 232
  • Ямбол
Откъде мога да сваля първи сезон на Хората на Пако, в замунда и p2pb не го откривам?

Еми точно там се подвизава.  Peace Първите сезони от Замунда.нет,останалите са в п2п. В бокса също имаше епизоди.

# 233
  • София
  Мерси, аз се редактирах и почти ги свалих вече, но на първи и шести епизод няма субтитри. Ако помогнете и тях откъде да дръпна, ще съм страшно благодарна  Simple Smile

# 234
  • Ямбол
  Мерси, аз се редактирах и почти ги свалих вече, но на първи и шести епизод няма субтитри. Ако помогнете и тях откъде да дръпна, ще съм страшно благодарна  Simple Smile

Няма откъде, субтитрите са вградени.Ако някой тук има епизодите,ако може да ти ги прати.  Peace Иначе 1-ви епизод можеш да гледаш онлайн със субс. http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D1%85%D0%BE%D1% … %D0%BE&page=4.

# 235

а аз ще съм много благодарна ако някой ми даде инфо за субтитри на трети сезон, никъде не намирам Cry

# 236
Гледах първи епизод на "Хората на Пако" и не бях очарован.

# 237
Аз също преди време гледах първите два епизода и не ми хареса, и го зарязах.Но като слушам толкова хвалебствия за този сериал си мисля пак да го почна.

# 238
  • София
Гледах първи епизод на "Хората на Пако" и не бях очарован.

Погледай още малко, неусетно ще те грабне  Peace . Хуморът е много нетрадиционен, то в това му е чарът.

# 239
  • Ямбол
 Мерси, аз се редактирах и почти ги свалих вече, но на първи и шести епизод няма субтитри. Ако помогнете и тях откъде да дръпна, ще съм страшно благодарна  Simple Smile

а аз ще съм много благодарна ако някой ми даде инфо за субтитри на трети сезон, никъде не намирам Cry

3-ти сезон го бях теглила от-zamunda-bg.org,но нещо сега не го откривам като торент. newsm78
Иначе субтитри няма никъде! Руснаците бяха почнали да го превеждат,но не знам докъде са стигнали.

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт