Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 810
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Ямбол

Фенчето, къде се изгуби?  Laughing

Наблизо...
Все още се постват някои хубави неща. Ама както върви Тема № 4 ще мине без мен.

Аа, без такива.  Naughty Ти си ни талисманчето тук.  Hug

Какво става с новите сезони и новите сериали, май никой не се захваща с преводите.  Rolling Eyes  Sad

Нови снимки а Бланка.  Heart Eyes

# 361
  • Пловдив
contessa24, определено съм от същата порода  Laughing

# 362
  • Ямбол
Познайте, кой грабна наградата на феновете- за най-добра мъжка роля в сериал за 2013г.  Party

# 363
  • Ямбол
Eто и номинациите за най-добра женска тв роля.  Simple Smile

п.п. Извинявам се за двойният пост, но два клипа не се побират в един.  Peace

# 364
 Heart Eyes Марио

Ох, тая Бланка все по-красива става! smile3544 smile3544 smile3544

# 365
Някой да има информация снима ли нещо Йон Гонзалес нещо след Хотела? За новите сезони и сериали знам единствено, че Червеният орел е в процес на превод. За новите сериали е малко рано, тъй като липсват субтитри на какъвтои да  е език.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 20:44 от krista_s

# 366
  • Ямбол
Някой да има информация снима ли нещо Йон Гонзалес нещо след Хотела? За новите сезони и сериали знам единствено, че Червеният орел е в процес на превод. За новите сериали е малко рано, тъй като липсват субтитри на какъвтои да  е език.

Ето какво четох последно за Йон.  Peace

Скрит текст:
Йон Гонсалес Луна&Yon González Luna
Вступаем! Приглашаем друзей!
На данный момент от Йона нет никаких новостей.Актер продолжает отдыхать,и пока никаких сведений о том,как скоро он вернется к работе не появилось.
Несколько дней назад мы выкладывали фото с поклонницей,из Мадрида и,скорее всего,Йон все еще там.
К слову,голосования Neox Fan Awards закрыты и мы надеемся,что русские и испанские фанаты проголосовали достаточно,чтобы Гонсалес победил в обеих номинациях.

Нищо не снима в момента, а наскоро го мернах в някакви снимки от сериала-Gran reserva. Участвал е в него, но не знам в кой сезон точно.  Simple Smile

# 367
Йон Гонзалес участва в Гран резерва втори сезон. За съжаление скоро едва ли ще има превод този сериал. А да лежиш на стара слава не  е добре. Дано да не е такъв случая.

# 368
  • Ямбол
Йон Гонзалес участва в Гран резерва втори сезон. За съжаление скоро едва ли ще има превод този сериал. А да лежиш на стара слава не  е добре. Дано да не е такъв случая.

Може наистина да има нужда от почивка. На последните снимки имаше доста окаян вид.  Confused
Има време, млад е, пак ще снима като се чувства готов. Дано бързо се справи с този си период.  Simple Smile

Снимки от това лято. Видимо е отслабнал.  Confused

# 369
Благодаря за новата тема, и аз тръпна в очакване на нови сериали..

# 370
Момичета, знаете ли дали ще има втори сезон на Пирати или тези осем епизода са всичко? Thinking

# 371
Това е всичко от Пиратите. Защо накрая все се издънват тези испанци? Да се чуди човек как да си отговори на въпросите.

# 372
Това е всичко от Пиратите. Защо накрая все се издънват тези испанци? Да се чуди човек как да си отговори на въпросите.
  bouquet Благодаря, krista! Този край нещо не ме удоволетвори Naughty. Надявах се да не съм разбрала и да има още един сезон, ама не.......

# 373
Поредния провален край. Както Корабът, където беше най-голямата издънка, защото сезоните бяха много. Нещо накрая все не им се получава.

# 374
  • Пловдив
Интервю на Марио  Heart Eyes

http://vbox7.com/play:8a326be496

Общи условия

Активация на акаунт