Испански СЕРИАЛИ. Тема № 3

• 82 702
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Много са готини.  Sunglasses Забелязала съм, че повечето испанските актьори/актриси, които снимат заедно, са си близки и в реала. Може и ПР да е, но определно не ми е това първата мисъл, като гледам тези сладурани, колко си се забавляват.  Heart Eyes

Да и аз съм го забелязала, много е освежаващо   Peace

# 526
  • Ямбол
illlzy, радвам се, че ти хареса Исабел.  Simple Smile

Филмът с Мартин е италиански, да- http://www.imdb.com/title/tt2787764/?ref_=nm_flmg_act_2

# 527
Абе, хора...аз ли нещо не съм редовна Rolling Eyes...стигнах средата на втори сезон на Интернатът и този Йон - ама чак ме е яд да го гледам.. толкова ми е женствен - като момиченце. Виждам, че тук всички много го харесвате, но сигурно от друга роля? Виж Мартин Ривас е мъжкар и е друго нещо. Не ми се сърдете само...Аз и Марио Касас хич не харесах в Хората на Пако..но Уго - ДАА Laughing ...Свалих  си Гран Хотел, но като гледам, че Йон е в главната роля там - чак не ми се гледа..я кажете - дали аз се лъжа нещо???? newsm78
Ти си в грешка, ти Mr. Green Аз не го харесах в началото хич. Много си паднах по Мартин, обаче Йон така се развива(по-точно Иван). Става най-готиния образ в сериала, като изключим моята най-любима любимка Блнка Суарез. А Мартин става един лольо. Един предсказуем, смотан. Отвратих се. А така се зарибих по Йон. Heart Eyes Йон възмъжава, променя се, особено в 4 сезон, когато започва любимата ми любовна история.
Ааааа...Силве, мерси! Така и предполагах - сега си гледам с кеф, значи нататък ме чака още по-голям кеф Laughing Между другото и на мен Бланка Суарес ми е най-любима   newsm10

# 528
  Аз също не харесвам Йон като външност, но като актьор - да. Много е различен в ГХ, в началото даже не ми направи впечатление, че е той.

# 529
  • София
На мен Йон в началото като външност (в "Интернатът") също не ми хареса особено, после обаче наистина порасна и ми стана изключително симпатичен  Simple Smile

"Гранд Хотел" е съвсем отделна история - там е възмъжал, завършен актьор, ролята е съвсем различна - истинско удоволствие е да го гледаш  Peace А и с Амайа Саламанка много си пасват.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 23:32 от -=Деси=-

# 530
здравейте , обръщам се е една голяма молба към всички фенове, в момента довършвам 8 сезон на хората на пако и от няколко дни се опитвам да изтегля 9 сезон, но без успех.така че ако някой го има нека пусне малко сийд или поне ако знаете къде може да се гледа с бг превод.
благодаря Simple Smile

# 531
Абе, хора...аз ли нещо не съм редовна Rolling Eyes...стигнах средата на втори сезон на Интернатът и този Йон - ама чак ме е яд да го гледам.. толкова ми е женствен - като момиченце. Виждам, че тук всички много го харесвате, но сигурно от друга роля? Виж Мартин Ривас е мъжкар и е друго нещо. Не ми се сърдете само...Аз и Марио Касас хич не харесах в Хората на Пако..но Уго - ДАА Laughing ...Свалих  си Гран Хотел, но като гледам, че Йон е в главната роля там - чак не ми се гледа..я кажете - дали аз се лъжа нещо???? newsm78
Йон и на мен не ми допада като мъж. Иначе като актьор го харесвам. Марио е симпатяга, но също не е мой тип. Първият филм в, който го гледах играеше хомосексуалист и някак не ми допадна и мисля, че заради тази му роля не мога да погледна на него с друго око (да уточня, че не съм хомофоб). Уго и Мигел Анхел (Дуке) са моите хора.
 El tiempo ente costuras ме зарибява все повече, страхотен е. Дано да го преведат.

# 532
  • Ямбол
Кой спомена Мигел.  Heart Eyes

п.п. Фиорела, само на сийдърите в замунда можеш да разчиташ. Онлайн го няма с превод.  Confused

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 16:10 от DimiLoca

# 533
Ооо...Мигел! Страхотен е! Не само го харесвам, чак го бичам Heart Eyes Какъв сексапил само  love001

# 534
И аз съм така с El tiempo entre costuras. С всеки следващ епизод се зарибявам все повече и повече. Много ми харесва сюжетът, допада ми и мястото, на което се развива действието. Страхотен сериал.

# 535
Погледнах от тук от там El tiempo entre costuras ... направо ме изкефи..точно времето, обстановката, мястото ...ееех да имаше кой да се захване със субтитри...  не ми е добър испанския и някъде като не разбера - се нервя  Banghead.....А дано! Моля за сигналче от знаещите, ако се явят субтитри newsm17

# 536
  • София
Аз започнах "Физика или химия". Не съм супер впечатлена, но не е и скучно, така че ще го гледам  Simple Smile Освен това участва Макси Иглесиас, тук е доста по-млад, но понеже ми хареса в "Толедо", ще ми е интересно да го видя на младини  Simple Smile

# 537
На мен също ми харесват актьорите с по-грубовати черти и  мъжкарско излъчване, като Макси Иглесиас, Мигел Анхел Дуке, Уго Силва Heart....Да не говорим за Хавиер Бардем...  Някой да има инфо за филма Los Pasajeros Amantes??

# 538
  • София
Хм, някой да е гледал филма "Mentiras y Gordas"? Актьорският състав е потресаващо добър  Peace Ана де Армас, Йон Гонзалес, Уго Силва, Алехо Саурас, Мариета Ороско, Мириам Джованели, Макси Иглесиас и Марио Касас.

# 539
Да попитам къде гледате El tiempo entre costuras и преведен ли е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт