Юлката не мъти вече като квачка, а е горда тя кърмачка! - тема 33

• 29 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
И на мен ми се иска да чакам термина, но вчера като ходих в шейново ми казаха, че съм си в термин Simple Smile А и бебето расте една седмица по-голямо още от съвсем началото. Така или иначе - когато тя си реши, а аз сега задържам насила буквално. Знам, че тоя магнезий се спира в 9ти месец и че докито ми го изписа само заради ММ....както и да е - то не е само да ми се кара, че ще родя по-рано, просто знае, че сега не може да се върне и толкова и му е криво. Тъпото е, че все аз го отнасям за всичките незгоди, но явно е нормално за такъв тип мъжища....честно казано момичета - не ми пука вече, важното е да е наред всичко с малката и толкова, айдеее - който, когато иска да се прибира или да прави каквото иска, аз съм си с нея и това е важното, тя в началото от мене само ще има нужда, мъжете май повечко пречат и се плашата Simple Smile
Бейби  Hug изнервени сте и двамата, съвсем нормално е да се поскарвате....помисли много пъти преди да направиш каквото и да е...но аз не съм пример де Simple Smile
Гери -добрева - спокойно мила, важното е, че сте го решили двамата и ще направите най-доброто. Аз съм пропуснала малко цялата история, но искам да те прегърна просто и да ти кажа, че сега важното е да си споко и да мислиш за бебчо и как ще се появи скоро  Hug
Момичета - на мен ми е неудобно да пиша вече, защото само ви занимавам с ММ, който изперква доста често. Също така с разни фалшифи контракции, дето не водят до раждане, въпреки разкритието и тн....абе въобще с глупости ви занимавам, ще се опитам да спестявам тия неща, но просто ме избива да си ви споделям  Hug

# 541
А ние вчера ходихме с ММ на ресторант, по-скоро на кръчма де. Седнахме вън в градината (умрях от студ) Оказа се, че един колега на ММ свири в тоя ресторант (жива музика). Иначе и той е полицай човека , ама вечер пее и свири. И е циганин, ама от готините, весел и позитивен. Че като ни видя тоз човек, като се зарадва на ММ, честити му син, рожден ден и т.н. И докара оркестъра на нашата маса. Изсвириха ни и ни изпяха "Сине, сине". Аз -  newsm45, ММ -  Drunk. Абе цялото заведение ни разбра, че имаме бебе  Simple Smile Хапнахме, пийнахме и се прибрахме. Бях оставила малко кърма на майка, та успяхме да си позволим туй излизане. Обаче аз още не мога да ходя много пеша, та като ме заболя белега....Едва докоцуках до нас. Ама нали поизлязох, пак е нещичко  Simple Smile
Бобо в момента е накърмен и разхождащ се с тати с количката. А мама - пак блее по форумите  Mr. Green,  плюс какичка която пък блее в телевизора  Mr. Green

Бейби, Жалинче..на фона на вашите терзания  аз пиша това.... Blush Но от сърце ви желая всичко да се нареди в отношенията ви с половинките  fingerscrossed

# 542
Днес хич не съм на кеф ,но влизам специално заради Бейб да напиша 2 реда.
Хич не си го слагай на сърце това с мъжа ти.Не го оправдавам в ниаккъв случай ,но мъжете са ужасни същества ,които трудно приемат промените  и съм сигурна ,че просто му е трудно да се нагоди към новата ситуация с бебето.Аз като родих и с моя имахме много проблеми ,все изнаервен ,все мрънка ,аз не мога да огрея навсякъде....но с малко усилия и търпение всичко се постига.Да не би да се чувства пренебрегнат заради бебето ? Има го и този момент,Сандалка да дойде да каже (ако не е родила де  Mr. Green).ОПитай се да запазиш спокойствие и да си гледаш бебето ,той ще се оправи,не го мисли.
Жалина ,твоят пък прекалява....все едно с бутон излиза бебето.Толкова напрежение ти вкарА през тази бременност ,не е честно.
Аз чакам мъжо да се върне с Петето от село и очаквам тази вечер да е върхаът на лиготията след 2 дни с баба и дядо Sick Sick Sick

# 543
  • София
И аз се обебих, майчета! Бебе Ясен, 52 см, 3530 гр.  Heart Eyes Роди се секцио, скука, та няма какво особено да разказвам, а и точно сега не мога, че ни е първи ден вкъщи и още не съм установила как ще се справям едновременно с бебето и каката, която си иска своята ОГРОМНА доза внимание  Rolling Eyes

( Но моля да не ме слагате в списъка на първа страница Wink )

И какво е значението че ще роди 15 дни преди термин? Термина е една примерна дата. Повечето жени раждат в 37- ма 38-ма седмица. Всичко си му е оформено на човечето. Дори моят доктор ми каза, че вече всичко е както трябва и може по всяко време да излиза. 15 дни преди термин са точно 37-ма седмица. Това с да си дочака термина е абсолютна глупост. Нито се раждат по - умни, нито нищо.

ooooh! ooooh! ooooh! Bella, абсолютно не си права! И поредното доказателство, че не си права го видях през последните три дни, когато лежах в една стая с майка, на която бебето се роди с планирано секцио, 20 дена преди термин, 3300 грама, 50 см.,  защото било "вече доносено" и нямало смисъл да се опитват да го задържат повече (тъй като една седмица преди това майката е лежала за задържане). Всичко е наред с детенцето, за щастие, но просто беше твърде слабо и немощно, само спеше, повръщаше и се наложи да изкара един ден в интензивното на системи. И неонатолозите казваха: ами 20 дена преди термин си е 20 дена преди термин  Rolling Eyes Стискайте си бебоците, дами!

# 544
Гледам добре се забавлявате с мъжете.

Бейб, Жалина, наистина ако това ви е първо дете, проблемите с мъжа са нормални, поне за мен. Те се приспособяват доста по-трудно от нас и лесно стават мрънкащи и недоволни. И ние бяхме така с моя, ама ей го сега, по-добър е и от мен. Търпение и всичко ще се нареди.

Катенце,май не трябваше да го пишеш това със спането, така ти завидях. Аз от седмица едвам спя, всяка нощ е кошмарна. Днес свършихме почти всичко, утре мъжа и е последен ден на работа и после отпуска и почваме да баем на бебка да излиза Simple Smile

Данче, задържала си и ти нещата, може пък детенцето ти да не се лигави. Те бабите и дядовците много ги лигавят, ама като не те е виждал туко виж е най-доброто дете.

Карли, честито бебнце, да ти е живо и здраво

Моята сестра се прибра с племенника и сет ми от морето. Донесла ми е една страхотна рокля със шапка за бебка, много са сладки Simple Smile Като го видях се усетих, че много са ми липсвали, а не съм ги виждала само 2 седмици. И племенника ми толкова е пораснал, ще го изям сладура.

Хайде бе няма ли някоя да роди днес?

# 545
Ама при положение че детенцето си е решило да излиза, защо да не се роди. Абе стига с тия глупости бе. Съдбата си знае работата бе хора. Лошото, е че много взехме да и се месим относно това. Абе няма да споря с никого. Всеки си знае нещата за себе си.

# 546
Между другото благодаря на всички които стиска палци взех си изпита 6-ца имам и съм много доволна от завършването ми и на този семестър и годината като цяло.

# 547
  • varna
Карли, честит Ясен, жив и здрав да е, пък другото ще си го натъманите в движение!
Жалина, Бейби, вярно е, че мъжете малко трудно свикват с първото бебе, изнервят се, понякога говорят глупости, но всъщност не ги мислят. Моят и той отвреме навреме изтрещява, покрещяваме си и ни минава.
Бела, честито, със сигурност е заслужено!

# 548
Карли, честита ти радост Ясен   bouquet Да е жив и здрав и много послушно детенце  Hug

# 549
И на моя му е първо бебе, ама е супер спокоен. Подкрепяше ме като бременна, сега ме подкрепя двойно. Помага ми страшно много и се държи супер адекватно. Ама явно си е до характер  Thinking

Бела, честито взет изпит  Hug Все така да си и занапред  Peace

Карли, честит Ясен, да ти е жив и здрав !!!!   bouquet

# 550
Karliiii, да ти е жив и здрав Ясен  Hug Сподели повече за това как каката приема бебето,моля те !
МОйто диване сега е решило ,че бебето трябвало да му подари подарък  #Crazy Утре ще гледам да му купя нещо дребно.
И аз съм съгласна за раждането около термин ,че е най-добрият вариант.
Моя близка с термин като моя роди в понеделник планирано секцио ,момиче 3600 гр с белодробна недостатъчност.Не ,че е проблем ,но пак ...кислород му пускаха ,палатки нещо ,после постоя нещо в кувьоз....Все неща ,които могат да се избегнат.

# 551
pipilotka85, MyDarling, честити мъжки рожби! Да са ви живи и здрави! Hug
Джина, да наистина е самотен душичката. Но вчера го пуснахме малко при нас и се гушкаха с ММ. Днес оставихме и отворена вратата и той естествено се намърда при нас. Първо я изучаваше от спалнята, докато тя спеше. После много предпазливо отиде и се изпъна да подуши поне дюшечето. Сега е при нас в стаята. Много е доволен, дори си позволява да се отпусне и да затваря очи, т.к. "шумното ново човече" сега спи.
Луиза, Честит Рожден Ден! Много здраве ти желая на теб и на Калоянчо! Дано предположенията ти не са верни и бебчо дълго да е на кърма.
Мариана, не съм сигурна, че е подсечено, защото дори не е червено. Просто продълговати места с обелена кожичка. Например след мазол като ти падне кожата и отдолу как остава една такава нежна кожа, която много боли.  ooooh!
Близначе, мажа я със Судокрем, но се съмнявам, че й идва много, защото слагам не на тънък пласт, а до бяло. И явно като задушава памперса, крема затапва влагата и направо си ми прилича на нещо гъбично.  ooooh! Честита ти кърма отново на теб  Hug На мен като ми пращяха гърдите и бяха като камъни, преди всяко кърмене изцеждах малко и тогава й я предлагах, захапва си ги супер!
Глупи, какви сметки и разходи?! Почакай още малко, тогава се започва якият харчлък. И нямането ти взима!
Агнес, успех утре. Стискаме палци! Hug
Гери, радвам се, че си взела решение, което ще ти позволи да си отдъхнеш от натрупаните емоции. Не се чувствай лош човек, не по това се определя дали някой е добър или лош, а нещата не са само черни или бели. Гуш и успех утре Hug
Абе какво става с тези мъже, след като им се родят децата?!
karlie, честита ти рожба! Да ти е жив и здрав!
Искам да попитам ЛЛЛ когато слагам малката на една страна да кърми (никога не успявам да й долепя коремчето до мен), долната ръчичка къде трябва да бъде, за да не я притиска малката? newsm78 После цялата е червеничка и смачкана, нещо не правя както трябва.

# 552
Към 5 ми изтекоха водите. В родилна зала съм,контракциите станаха на ок. 3 минути. Стискайте палци!

# 553
Сили за Джингъл и много радост след това Simple Smile

Сандалка, последното от нашата болница - контакт кожа до кожа след като извадят бебето. Откопчават нощницата на деклотето, слагат бебето и ви оставят на спокойствие. Това след като пререже татито пъпната връв. После шев и кройка от доктора ако се налага. Снимах даже изискването, специално за Скреч  Wink

# 554
  • varna
Джингъл, само спокойно, всичко ще е наред, стискаме палци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт