Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 123

• 47 103
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Божеее, то тук обидите на тема мелодията бяха преди новата ера  Mr. Green Бедна ти е фантастиката какви войни си изпуснала  Joy Joy Joy ВнЛ-то щеше да ти се види кат майчина милувка  Mr. Green А Ламето кви ги е отнесла, не е за разправяне. Още й горят ушите. Кеню също, апропо  hahaha Бе, Пашата си е най пич... след сина си де  Wink
Гледам Мелодията за пети път, може би и все намирам нещо ново. Специално цигуларчето е отнесъл цялата ми гама чувства и емоции. Ся на това гледане ми е крайно безразличен, да не кажа - смешен. За Нимет съм много съгласна, а и беше интересен образ... Джемил в женски вариант. Мен също Ламето така и не ме убеди, че обича Джем, но пък въпросният беше повече от убедителен в любовта си и това ми беше напълно достатъчно. Да не споменавам, че на сцената с пейката още рева кат магарица  hahaha

поздрав  Peace

нагледно за любовта... от архивите  hahaha http://prikachi.com/images.php?images/733/6339733B.jpg

аз сериозно се замислям дали да не подкарам ЕЗЕЛ / втори сезон, че първи ми е писнал/

Кристофер, хай  Hug Имаме нужда от една по-запленена Сарп-ка. Не че не го обичаме, но като че е малко на тъч линията Wink Ако искаш, може да се пишеш като патка отговорник по сарпови въпроси  Laughing

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5y_KJAg8bHI#at=46

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 23:09 от lacunababe

# 196
Лорич и мен не ме убеди Ламето.Помня, че бях чела за много различни направени финали, но сценарисите явно и те са си падали по Джемката hahaha, пък и как щяхме да чуем тоя шедьовър на бат Тойгар накрая, ако беше избрала цигуларчето. Wink За неговите фенове пък остава задоволството от това колко има да се мъчи Джемката с това недоразумение на природата Mr. Green

http://wwww.vbox7.com/play:61aec8f9   Wink

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 23:31 от nikita1

# 197
  • AMS
Привет!
Тук съм, ама с летенето не съм много добре и за това използвам вечер бавното патешко ходене  Joy
И на мен не ми хареса мелодията. Embarassed Гледах я отдавна и си мислех Crazy, че не съм разбрала.
А то к'во било. doh  Мерси.   bouquet
Сега да не вземете да ме изгоните.  Embarassed Има още други, дето не съм ги разбрала, ама защото не съм ги гледала - като хората - щях да кажа  Joy Joy Joy
 / на бързи обороти Езел  Embarassed Embarassed Embarassed/
А, иначе за отсъствието и преговорите, ами аз такова  Rolling Eyes правя преговор, защото сега излиза превод и ми е като за първи път.  Embarassed А пък е и криминале,  Crazy малко таковааааа объркано. Не е на патешки.  bowuu
Ама не съм само аз така.  Shocked
То и Нежо не загря как стана работата и в последните минути на сезона разбра, че скоро ще става татко  doh Whistling

# 198
Добре де, всички ли занемяхте от любов по Алтанов  Mr. Green Една патка да не прелети днес, бива ли такова нещо!  Joy Ай стига преговаряхте  Mr. Green

Алтанов,Алтанов, ама с фотографа мое разбъркаме патетата  smile3521

# 199

И на мен не ми хареса мелодията. Embarassed Гледах я отдавна и си мислех Crazy, че не съм разбрала.
А то к'во било. doh  Мерси.   bouquet

Как така "и на мен не ми хареса Мелодията". И на мен като на кого? Първите тук дойдохме заради Мелодията, харесахме Ийит и турското кино заради Мелодията и сме дали по 2-3 години от живота си на Мелодията, защото я гледахме в реално време и се вълнувахме, и се карахме, и се бихме дори. Ето, че някои я гледат за пети път. На всичко отгоре ние с Лакун сме от Джемилките - тоест, от удовлетворените от затриването на Кеню.  Mr. Green Малко му беше даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да ви светна относно зората на темата - Кенанките се изнизаха възмутени и огорчени, а Джемилките останаха в темата и така стигна дотук.

# 200
  • AMS
А то к'во било. doh  Мерси.   bouquet
Как така "и на мен не ми хареса Мелодията". И на мен като на кого? Първите тук дойдохме заради Мелодията, харесахме Ийит и турското кино заради Мелодията и сме дали по 2-3 години от живота си на Мелодията, защото я гледахме в реално време и се вълнувахме, и се карахме, и се бихме дори. Ето, че някои я гледат за пети път. На всичко отгоре ние с Лакун сме от Джемилките - тоест, от удовлетворените от затриването на Кеню.  Mr. Green Малко му беше даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да ви светна относно зората на темата - Кенанките се изнизаха възмутени и огорчени, а Джемилките останаха в темата и така стигна дотук.
Бланка,  Hug извинявай,  Praynig че се изказах неподготвена  Embarassed и се пльоснах така.
Когато за пръв път видях този сериал по телевизията, нямах никаква идея какво представляват турските сериали. То, не че и сега имам, особено за Мелодията. Под това -  "и на мен не ми хареса мелодията" имах предвид в основни линии поста на Лор. Някой от героите и мен не ме спечелиха и мен не ме убедиха в чувствата си - като Ламия например. Не разбрах този триъгълник.  Не съм била фен на никой.
Това нехаресване в никакъв случай не е отправено към вас!!! Уважавам чувствата и времето, което е отдала всяка една от вас и повече няма да се изказвам неподготвена.  Embarassed
Изключително благодаря, че ме светна сега и за в бъдеще се надявам на това!!!   bouquet
Изключително интересно и приятно би ми било, някоя с по-дълъг стаж, да пише по тези въпроси, нищо, че са от преди н.е.  Изпуснала съм много.  Rolling Eyes
Приятен ден!!!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Това в спойлера не е свързано с поста ми и не е намек, а просто   spam2 Embarassed
Скрит текст:

# 201
 филмът си ми хареса даже много на мен.
единственото, за което съжалявам е, че не съм била тук, когато сте го гледали по време на първото му излъчване, защото след като гледахме СОН заедно, знам какво е удоволствието и тръпката от гледане и споделяне в компания  Heart Eyes

като цяло мога да кажа, че и в този филм имаше силни и хубави мъжки образи - и Джемил и Кенан и пашата ми харесаха много. Много силна игра и на нашия човек и на актьора, който игра Кенан.

в турските филми май това е често явление - рядко се появяват силни женски образи.
до тук най-много харесвам Джансу в Езел. тя ми е най-впечатляващата турска актриса, която съм видяла. след нея слагам Беренката- тя може да изиграе к'вото си поиска без усилие.

явно е важно да се случи на образ просто.

Ийит наистина беше най-убедителния образ във филма. каква игра с поглед прави само ... Rolling Eyes

то, той при задочното си участие в СОН-а беше блестящ де, какво остава тук.

всъщност на мен Ийит ми беше най-най- в Езел. тоя Дженгис беше уникален. не вярвам някой друг да бе в състояние да го изиграе.

актрисата, която игра Ламия ми хареса също, макар че ролята и беше по-слабичка и смотаничка.
но за това, което са и написали като сценарий момичето се справи отлично.

за Кенан какво да кажа - през цялото време го възприемах като жертва на Ламия - увлечен по момиче, което не е в състояние да го разбере и да му даде каквото му е нужно като на творчески тип личност.

любопитно ми е дали сценарият на филма е оригинален - на Едже  и Мелек или е адаптация по книга. сигурно тези, които са в темата отдавна, знаят.
 и също да попитам - това момиченце, което игра дъщеря на Ламия, дете на самата актриса ли е ?  Laughing

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 13:59 от lor

# 202
 wavey wavey wavey

Аз пък съм на вълна италианско, турското е в кратка почивка за сезона, но ще трябва да я наруша заради РК 2 Heart Eyes

Мелодията си беше добро сериалче, но доста поразтеглено на моменти, помня, че виках "ади бе, давайте нататък" Joy Joy Joy  Ийит тогава много ми хареса с играта си smile3521 Да не говорим за вълшебната музика в целия сериал Peace Peace Peace Но посмъртно не мога да го изгледам втори път, камоли пети път..... newsm78. Aз по принцип не обичам повторенията на дизита и на много други неща newsm53, сериали, изгледани повторно се броят при мен на пръстите на едната ръка Wink

# 203
di...va, майтапя се!  Peace
В смисъл - това, което пиша е вярно, но се майтапя с едновремешните ни страсти.  hahaha hahaha hahaha Уви, няма ги вече.

За твое успокоение ще ти кажа, че извратените, на които ни хареса краят на филма, бяхме малцинство.  Mr. Green

Лорче, Мелодия на сърцето е бг измишльотина. Оригиналното заглавие е Дудактан калбе, с други думи - от устните към сърцето (повърхностната любов, която е само на устните, и истинската, която слиза в сърцето). Това е името на роман на големия турски писател Решат Нури Гюнтекин, познат в Бг само с "Чучулигата". Писателят е творил на Бююк ада, там още стои къщата му, някой ден може да пусна снимки, ходих специално да кажа едно евала. На писателя, не заради Мелодията. Самият роман "Дудактан калбе" никой не го е чел, обаче по преразкази съдим, че от него е взета само идеята, след което цялата история е изцяло измислена от сценаристите. А краят е венецът на тяхната гавра със зрителя. Мен обаче този край ме зарадва, защото Джемката беше моят човек, защото беше постоянен в любовта си и защото изпитвам уважение към хората, което знаят какво искат и имат трайни чувства, каквото и да се случвай. Ей такива романтични работи..

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 14:08 от B l a n k a

# 204
B l a n k a ,след филма издадоха и "Листопад". На времето колко я търсих.Дали я има някъде на български,"Дудактан калбе" ?   

# 205
  • Разград

# 206
А, да, и "Листопад"! Забравих я. Даже си я купих заради прекрасните ми впечатления от "Чучулигата", но все едно е писана от друг писател. Издържах първите три страници и дотам бях. "Дудактан калбе" не е превеждана, но и да бъде преведена, не мисля, че ще си струва да се прочете. Изглежда не е особено успешно произведение... Аз я имам на турски  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За колекцията хехе.

Ето тази http://www.bulentsakca.com/wp-content/uploads/2010/06/dudaktan-kalbe-2.jpg

# 207
Я,как ми се въртеше нещо нещо видяно  newsm78 Май,май е на същия принцип,филм-книга.Дали е същата?
http://booktraffic.bg/book/%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D0%BD% … D0%B5%D1%82%D0%BE

"Листопад" и аз не я издържах повече от десетина страници,не съм и филма гледала,но майка ми обяви,че филма е по-хубав.

Огнена нощ
http://unakit.bg/reshat-nuri-giuntekin/ognena-nosht-p-11275.html

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 17:20 от Анонимен

# 208
Лорич, Ламето не е омъжена, гадже и беше актьорътTeoman Kumbaracibasi  , може  и още да е.Случайно ми попадна, понеже играеше някъде с Махсун, та прочетох за него.
Та Мелек не и е дъщеря.Миналата година някой беше пуснал снимка на порасналата вече госпожица, на рожденния и ден със семейството и, но не я откривам.
с баща и

А това просто не устоях да го пусна, жалко ,че е миниатюрно

Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 18:53 от nikita1

# 209
Много добре, че е миниатюрно  Mr. Green  Как се гавриш ти с нашата Либофффф.

Kri, говорила съм наизуст по едновремешни познания, а ето че междувременно хората са превели. Изумително  Shocked Сега да видим няма ли я в нета, хихи.

Общи условия

Активация на акаунт