Перилни препарати и омекотители (прахове, таблети, гелове, капсули) - 14

• 52 135
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Всички течни се изсипват в мерителна чашка, която се поставя в барабана. Видях го този Lárbre vert - чашката от Персила ще ти свърши работа и за него. Дозировката е 37.5 мл на пране. Отмервай го с капачката, изсипвай в мерителната чашка на Персил и - в барабана.

# 166
Днес и аз мисля да се възползвам от Омо-то в Кауфланд. Имам още една неотворена опаковка, но от много глава не боли, а и цената е доста добра. Видях в брошурата омекотител Лекс, какво ви е мнението за него? Доколкото си спомням за праха и течния Лекс нямаше добри отзиви, но за омекотителя не си спомням  newsm78

# 167
  • гр. София
Аз имам питане какво количество от ОМО-то слагате?

# 168
Съобразявам се с табличката на гърба на пакета за количество прах,съобразно твърдостта на водата. При нашата твърдост на водата слагам 160 мл.

# 169
Гес,купих Персил Компакт за цветно, за 20градуса. Ти беше казала хубави неща за този модел Mr. Green , нали? newsm78

# 170
Днес и аз мисля да се възползвам от Омо-то в Кауфланд. Имам още една неотворена опаковка, но от много глава не боли, а и цената е доста добра. Видях в брошурата омекотител Лекс, какво ви е мнението за него? Доколкото си спомням за праха и течния Лекс нямаше добри отзиви, но за омекотителя не си спомням  newsm78

Никак не съм доволна. Нито омекотява, нито ухае  Peace

И аз да питам - видяхте ми ОМО-то в Лидл?
5.6 кг за... ooooh!забравих - 24 или 27 лв. Eто го

Снимките са кофти, но беше страх да не ми се скарат, че снимам Embarassed

# 171
На Кауфланд излиза по на сметка  Peace Иначе и аз го видях в Лидл и мисля беше 24лв ако не се лъжа, но 27 със сигурност не е.

# 172
На Кауфланд излиза по на сметка  Peace Иначе и аз го видях в Лидл и мисля беше 24лв ако не се лъжа, но 27 със сигурност не е.
Може, аз не споря, защото знам, че съм поизкофяла вече Crazy
Да, излиза по-евтин кауфландския.

# 173
Вчера бях в Лидл, но такова ОМО не съм видяла да има.

# 174
Всички течни се изсипват в мерителна чашка, която се поставя в барабана.
EmbarassedНикога не съм слагала мерителната чашка вътре.

# 175
Относно това ОМО в Лидл си спомних, че май в миналата тема някой искаше да носи на едно момиче абсолютно същото от Германия и аз ѝ бях писала, че не си струва. Наистина не си струва. Не е със същото качество като познатото ни ОМО/Скип, а някакъв по-нисък клас.
Иначе излиза по-евтино от нашето ОМО. Не забравяйте, че в Кауфланд е на промоция в момента; иначе е към 10 лева.

VK, нали може да ползвам твоята снимка, за да питам темата за Лидл дали някой не го е виждал в Бургас? Бих го пробвала да видя дали задочните впечатления ще се припокрият с редовните. Sunglasses

# 176
Относно това ОМО в Лидл си спомних, че май в миналата тема някой искаше да носи на едно момиче абсолютно същото от Германия и аз ѝ бях писала, че не си струва. Наистина не си струва. Не е със същото качество като познатото ни ОМО/Скип, а някакъв по-нисък клас.
Иначе излиза по-евтино от нашето ОМО. Не забравяйте, че в Кауфланд е на промоция в момента; иначе е към 10 лева.

VK, нали може да ползвам твоята снимка, за да питам темата за Лидл дали някой не го е виждал в Бургас? Бих го пробвала да видя дали задочните впечатления ще се припокрият с редовните. Sunglasses
е, има си хас..естествено, че може  Hug

# 177
Guess who,благодаря.

# 178
  • София
Освен с ОМО от Кауфланд се сдобих  и със Тео бебе - течен на цена от 5, 49 (намален от 6,99).
Взех и омекотител Lex - за проба. Не че очаквам да е нещо много добро  на тази цена..

# 179
Аз от Тео бебе (течен) изобщо не съм доволна. Предният път със големия ми син се бях изсилила на една промоция и купих 3 бутилки. Едва ги изтиках и повече не повтарям. Не помня как пере, но такава пяна правеше, че пералнята бълваше отвсякъде. И понеже го набедих, че не става дори и не съм се замисляла като качество добър ли е или не. Но това определено не е моят перилен препарат.

Общи условия

Активация на акаунт