ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 100 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
леле това с яслите направо ме шокира,аз трябва да родя март,поне в хубавото време с бебока ще ги обиколим Simple Smile и ако годината е силна от към бебета,не знам....

# 346
Здравейте! Можете ли да ме насочете към добър психолог или психотерапевт в града? ако може да споделите мнение и контакти за връзка със специалиста.

# 347
Юлия е приета в ясла "Пролет". Подадох документи много късно-тази пролет беше-и пак сме приети. ние, обаче, сме много близо по адрес и може би затова стана лесно. Моята приятека подаде, когато детето и беше на 6 месеца и веднага го приеха, като трябваше да тръгне, когато беше на 1 годинка. Така че, спокойно.!
По отношение на ДЯ "Мечо пух", децата на мои приятели ходиха там и бяха доволни. Детето на други мои прятели даже първоначално ходеше в ДЯ "Слънце", но го преместиха, заради оказано насилие от страна на лелките. Грозно се разделиха с яслата-скандали с директорката, жалби, за малко и до крайности да се стигне. От тогва мина време-близо 3 години и дано са си взели поука от яслата!
Другото, което се чува за ялите, е, че директорките искат пари, за да ви приемат детето. Едва ли не за ДЯ "Пролет' ме уверяваха,че понеже сме 188 номер, директорката ще иска пари-нямаше такова нещо Naughty Ама знам ли, аз отидох с нагласата,че хич не ми пука дали ще приемат детето. Но, ако сте от тези, които са се наплашили,че места по яслите няма, ще ви проличи и...знам ли Thinking

# 348
Това за насилието е много гадно, още повече, че това ми е от най-близките ясли, дано са се променили нещата, пък на мен ми я хвалят. Аз не знам дали ще си намеря работа като минат 2-те години и сега бях безработна и т.н, така че каквото стане с яслата, ще гледам да не се панирам предварително.

# 349
  • Велико Търново
Пипи беше в ДЯ "Слънце" и никакви проблеми не сме имали, много си обичаше госпожите, даже първия месец като почна градина, минавахме през яслата да ги види  Peace

# 350
Здравейте! Можете ли да ме насочете към добър психолог или психотерапевт в града? ако може да споделите мнение и контакти за връзка със специалиста.

Аксиния Цветанова - 0899 13 01 10

# 351
Това за насилието е много гадно, още повече, че това ми е от най-близките ясли, дано са се променили нещата, пък на мен ми я хвалят. Аз не знам дали ще си намеря работа като минат 2-те години и сега бях безработна и т.н, така че каквото стане с яслата, ще гледам да не се панирам предварително.
Виж сега, това, че се е случило такова нещо, не мисля, че е масово-конкретна леличка е била.
От Джамбалая, примерно, бяха изпуснали детенце веднъж. Вдигна се достатъчно шум, за да сме спокойни, че следващият път аниматорите ще внимават. Аз поне съм спокойна Peace
По-важното е да си намериш работа  Peace

# 352
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За ДЯ "Слънце" мога да потвърдя за случай на посягане на дете от страна на персонала.
Случката е от преди 4 години. Беше в групата на госпожа Колева и името й е Айлин. Не знам дали работи все още там.

# 353
Здравейте Търновки,предстои ми закупуване на детско легло и съм си харесала едно от дърво,обаче фирмата е чак от Велинград и се чудя дали в околността или в града ни няма фирма,която да предлага мебели от масивно дърво,ето креватчето което си харесах за да добиете представа какво си търся бебешка кошара

# 354
  • Велико Търново

kiksi007, точно от тази фирма сме си купували легла, гардероб, сега планирам още неща от тях. Пращат по Еконт. Барабар с доставката, пак ни дойдоха по-евтини, отколкото да ги поръчаме тук на място.
Иначе в Явор им продават нещата.

# 355
  • Велико Търново
Здравейте Търновки,предстои ми закупуване на детско легло и съм си харесала едно от дърво,обаче фирмата е чак от Велинград и се чудя дали в околността или в града ни няма фирма,която да предлага мебели от масивно дърво,ето креватчето което си харесах за да добиете представа какво си търся бебешка кошара

Такова легло съм виждала и в мебелен магазин Петров на Димитър Иванов, сега май е бул. България.

А може да провериш и в К2 под складовете

# 356
Здравейте боляри и болярки! Simple Smile
Много ви моля за препоръки за адвокат. Бих искала да е завършил/а СУ и да не взима много. Второто е по причина за сравнително лесен казус и малка сума, под 1500 лева, която една съдебна изпълнителка вече много време се прави на 2 и 1/2 и не ни ги изплаща. Предполагам мацката си трае, защото живеем отвъд океана и колко ли са тези пари за нас!? E, да ама не...   NaughtySimple Smile

# 357
Интересувам се за обществена пералня  на центъра, която да работи днес. Бихте ли ми помогнали?

# 358
  • Велико Търново
За ДЯ "Слънце" мога да потвърдя за случай на посягане на дете от страна на персонала.
Случката е от преди 4 години. Беше в групата на госпожа Колева и името й е Айлин. Не знам дали работи все още там.

Не работи там PeaceОще не мога да повярвам,че е посегнала на Вяра ConfusedЦелувки и за двете ви Hug

Здравейте боляри и болярки! Simple Smile
Много ви моля за препоръки за адвокат. Бих искала да е завършил/а СУ и да не взима много. Второто е по причина за сравнително лесен казус и малка сума, под 1500 лева, която една съдебна изпълнителка вече много време се прави на 2 и 1/2 и не ни ги изплаща. Предполагам мацката си трае, защото живеем отвъд океана и колко ли са тези пари за нас!? E, да ама не...   NaughtySimple Smile
Мога да препоръчам много,но са завършили ВТУ Peace

# 359
 Тонито, Dannyny Благодаря за отговорите,защото аз в търсенето бях ударила на камък,благодаря ви отново  Hug
Аз може би ще поръчам от сайта на Мебели Лейзи,защото там въпросното легло е 190лв.Просто исках да видя на живо горе-долу какво представлява Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 окт 2013, 19:31 от kiksi007

Общи условия

Активация на акаунт