Например след баня да го намажа и да действа цяла нощ, а на сутринта да го мия ли?
Определено ще си взема нещо, че не мога да си събера косата, всичко е с топки косми.
И като се приберем в София мисля да отидем някъде на кожен или алерголог. Явно не я дразнят, не я сърбят, но ми изглеждат странно и всеки ме пита какво и има, родилни белези ли са, екзема ли е... Почти през цялото време ги няма, но се появяват изведнъж и седят по седмица. Опитах се да засека да не е от някоя храна, която ям, но май не е.
все така да растете добре
съм....
после голям смях беше...
Заспах към 2 и нещо, но към 4 се разбудих и си седях в полубудно състояние досега.
, който не съм го мислила аз. Майка ми няма да се прибира в София до средата на Август, баща ми и той е в отпуска и обикаля селата и върши работа, сестра ми и нейният са в чужбина и аз с децата на село. ММ и той обикаля, сега нали е при мен.И сега са ме позиционирали тук...аз лесно ще си хвана рейса, но няма как да завлека целия багаж, количка, столчета, глупости. Всъщност като помисля няма да е лесно, защото няма рейс или бусче до това "градче", трябва някой да ме закара до Сопот, там да чакам рейсове 100 години. Та са ме заточили тук.А то не е лесно и по цял ден да лежиш и да те пече слънце. Копах градината оня ден, майка ми се развика, че съм и съсипала цветната леха Препоръчани теми