Януарче, я кажи, мъж или мома ще си

• 25 321
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • София
За количките има хубава тема във форума, препоръчвам я. Особено ако човек си впише и лимита, че някои залитат само към "златни" колички  Joy Аз се оглеждах и разпитвах приятелки с породени деца и така се понасочих. Имах възможност да бутам пълна с две деца и това натежа при избора. Горещо съветвам да не избирате по каталог или по цвят! Пробата в магазина също не винаги е адекватна - на гладко и празна върви по един начин, но пълна с бебе, багаж и по разбитите тротоари е друга работа. В по-читавите магазини разрешават да се сложи дете и така да се пробва, но в повечето не би следвало да откажат да повозите примерно 10 л. туба с вода (запечатана все пак).
Ние се оказа, че вече се сдобихме с количка за породени деца - изпадна чудесна оферта в Продавалника и се възползвахме. Дори я тествах с двата собствени налични звяра - много съм доволна. Продължавам да експолатирам основно Си-то (Пег Перего Си), от което също съм много доволна. Навремето я купихме по спешност буквално без да проучваме особено - обиколихме 3 магазина и взехме най-леката, маневрена и компактна количка. Търсихме я точно такава поради мои проблеми с ръцете, защото много ме беше заплашила лекарката да взема мерки. Малко скъпа ни дойде, но си струва всеки лев, както се оказа. Доколкото разбрах новите модели са вече 0+, но нашата е стара, модел 2009 г. и си е 6+ месеца...
Бертони и Чиполино не са ми били опция никога. Усещането ми е, че това са евтини марки, които крадат чужди идеи и не винаги се справят с изпълнението. По-добре читава количка втора ръка, определено  Peace

# 631
  • София

На мен ми изглежда много добре, само дето 18кг хич не са малко. То зависи де-аз държа на лека, защото обикалям много, а рампите по подлези хич не са ок. Та мъкненето нагоре-надолу на тежка количка с бебче не е по мой вкус. Като сложа  бебе+3-4 килограма покупки+18килограма количка и идва зор.
[\quote]

Золка, развесели ме Grinning

9 кг е количката с кошчето, много е лека, една от най-леките на пазара Wink

Просто исках някоя мама, която я е ползвала да каже здрава ли е, как се държи по софийските улици, удобна ли е за бебето и за мама. Такива неща, които от магазина няма как да разбереш.
А и не е евтина, все пак ми се иска, ако я купя да знам, че няма да се скапе след 6 месеца...

# 632
И аз определено съм против Бертони и Чиполино. Да не говорим, че имам приятелки с такива колички, които после се наложи да ги сменят. Та евтиното излезе скъпо.

Золка, честити розови гащи!   bouquet

# 633

На мен ми изглежда много добре, само дето 18кг хич не са малко. То зависи де-аз държа на лека, защото обикалям много, а рампите по подлези хич не са ок. Та мъкненето нагоре-надолу на тежка количка с бебче не е по мой вкус. Като сложа  бебе+3-4 килограма покупки+18килограма количка и идва зор.
[\quote]

Золка, развесели ме Grinning

9 кг е количката с кошчето, много е лека, една от най-леките на пазара Wink

Просто исках някоя мама, която я е ползвала да каже здрава ли е, как се държи по софийските улици, удобна ли е за бебето и за мама. Такива неща, които от магазина няма как да разбереш.
А и не е евтина, все пак ми се иска, ако я купя да знам, че няма да се скапе след 6 месеца...

Тегло: количка - 6,6 кг,
тегло с кош Matrix Light - 8,9 кг.
 Kе бях видяла описанието по-долу, а гледах ето това:

# 634
  • София
Объркали са, в магазина я пробвахме, и аз не мога да вдигам тежко, и това е едно от изискванията ми - да е много лека.

Иначе в парка видяхме една мама, която караше Мутси, с големи колелета http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Mutsy/EVO/Mutsy-EVO-White-2-v-1-2012.html
но била тежка и не са много доволни  Peace

# 635
 allian84,  много ми харесва количката, тя е и сред моите фаворити, но и аз като теб търся и чакам евентуално отзиви, ако не - на късмет и така. Сега в събота обиколих много магазини, ама много и пак не мога да кажа ей тази я искам и я взимаме.. Тази е лека, даже доста, освен това е с единични колела /след като Елг ми ппоясни защо са важни и в магазините ми ги препоръчаха/, коша се трансформира и какво ли не... абе екстра!

Видяхте ли на Ла Лече Лига лекциите тези дни, Зеленкото човеченце даде програмата Simple Smile. Аз бая се чудя дали да не отида на 03.08 в Щерев и ако моичкия няма други планове ще отскоча Simple Smile

Золчеее супер готино! Айййде на розовите гащиии! Тази седмица колко момиченца !!! Вече и аз нямам търпение да разбера Че и аз си нося мома  Laughing

# 636
  • София
Vebo, аз се записах на отворените врати на Щерев, искам да отида и да разгледам, http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=305&lang=bg
Ако решиш, аз ще съм на 8ми Simple Smile

# 637
Vebo, аз се записах на отворените врати на Щерев, искам да отида и да разгледам, http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=305&lang=bg
Ако решиш, аз ще съм на 8ми Simple Smile

Абе то и аз ще съм на 08.08 обаче на преглед в 9 сутринта и сигурно няма да се върна и в 13, но да видим!

иначе за количките и тези ги мисля  - http://moedete.com/product/727/pliko-switch-compact-on-track-modular.html
http://moedete.com/product/788/pliko-switch-easy-drive-modular.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/17297
една евтина и комбинирана Hauck http://www.biberon-bg.com/product/5828/2013-kolichka-malibu-all- … -coffee-kiwi.html
http://www.quinny.com/strollers-buggy/moodd/

айде и тази и стига
http://www.martis93.com/Bebetto/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D … B0-Bebetto-Torino

# 638

Vebo, от всички колички, които си избрала, тази най ми допадна като външен вид и заради колелетата - те са ми основен критерий. Иначе не претендирам, че тя е най-добрата от линковете, които подаде, но нея бих избрала аз.

Коконче, страшна количка на Пег-перего, чак ти завидях, че ще имамш близнета да се фукаш с подобна количка - много футуристично изглежда  Laughing А това, че няма изцяло легнало положение не знам дали е проблем, ако е полулегнало какво му пречи на бебето? Нали много ги слагат именно така да спят в легълцата? Отново само питам, защото не съм информирана добре по темата.

За  количките - не че нямам средствата, обаче хич не ми се дават хиляда и кусур за количка и после да се окаже, че не ми е удобна или ми писне да я гледам и искам да я сменя. Предпочитам Продавалник като опция - а и там все пак отиваш и преглеждаш на място стоката. Вече съм си набелязала няколко, но ММ не иска да бързаме. Живеем в двустаен и още от сега да го пълним с неща за бебето не му се ще. Но аз каквато съм нетърпелива едва ли ще удържа дълго на разумните му аргументи  Joy
А иначе засега фаворит ми е hauck traxx marlin 3 - можете на изображения в гугъл да я видите. В хотела ни една мама е с такава - супер удобна по всички показатели, направо се влюбих в нея.

Золка, честити розови гащи - почват да се изравняват силите в групата между розови и сини гащи  Laughing

Панди, да ти е жива и здрава Андрея!

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 15:04 от tonniny

# 639
Панди, честито на малката госпожица! Много да ви радва!  nbirthday

Zolka, честити розови гащи!  stork-girl

Аз днес се чувствам много отпаднала и цял ден се местя от легло на легло.

# 640
А аз искам да си сменя главата, с някоя която да не ме боли! Sick Направо не издържам, а съм до 5:30  на работа. Пих лимони, ядох плодове, ама на.... Явно жегата въобще не ми понася. Close

Золка, честита ти мадама! Мен вчера не ми потвърдиха за сините гащи, другия път като пораснем повече.
Изписаха ми и витаминки Pregnacare и Магнезий (Biolectra), спрях и фолиевата киселина.
Вебо, хубави колички. Аз още не смея да гледам, но пък малко по малко се ориентирам. Мъжо много държи той да участва в избирането. Mr. GreenЩе гледаме да е с големи гуми и да е маневрена, пък и ако може и да е лекичка още по-добре. Бюджета още не знам колко ще отделим, но пък имам обещание от дядовците и бабите, че ще помагат. Едните ще купят леглото, другите количката и готово. Laughing

Вчера бях на разходка с една млада мама. Принцеската е вече на 3 месеца и раздава усмивки! Тя е раждала в ТК с избор на екип, била е настанена в двоен вип - цена 900 лв. Бебето са и го занесли няколко часа след като е родила. Родила е 5 часа сутринта, нормално, обещали са да и дадат бебето в 8 часа, а са и го занесли чак в 15 часа.

# 641
Здравейте! Гледам вече количките обсъждате. Аз лично същ на Jane Muum съм засега, пробвах я в един магазин, супер лека маневреност има. Но иначе много ми харесват и Куини и Мутси. С каката бях с АВС - 3TEC , много бях доволна, горещо я препоръчвам, но сега искам нещо по-различно. Има време ще се гледа. Гледам много от вас знаят пола на бебчетата, аз още нямам идея, към ср на август съм на жк, но иначе си ходя и на частно и обмислям скоро дали да не отида.

# 642
Честит рожден ден на малката Пандичка желая и най-безгрижно детство и най-вече да е жива и здрава да радва мама и тате.  bouquet  bouquet  bouquet

Золка честити розови гащички   bouquet

Относно количките аз не гледам още нищо от чисто суеверие с дъщеря ми няколко дни преди да родя си капарирах всичко което ми е нужно и като ни изсписаха татито си ги беше взел и инсталирал вкъщи.Аз съм в голяма чуденка с нашият термин Януари,дали ще ни трябва бебешки кош за количката.Незнам защо съм убедена,че няма да го ползвам,а ако имам някакво ходене с бебчо ще е в кошчето за кола набързо все пак ще е студ....размишлявам си тук наум.

# 643
Allian, записах се и аз за 8ми, мога да ида в обедната почивка, то ми е наблизо, така че може да се разберем нещо.
За количките имаме си от щерката, и няма да купуваме друга, живот и здраве. Моя опит показва, че е най-важно да е лека.

# 644
вижте тази к`ва е сладурска, не че ще си я купя, а просто ей така малко за настроение
http://www.cosatto.com/products/pushchairs/yo-pushchair/bizzy-betty

Общи условия

Активация на акаунт