МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 2 22.07 - 28.07

• 29 893
  • 656
  •   1
Отговори
# 360
мхм явно и днес МБ 2013 ще е по-късно ... но то сега с тези протести как инъче #Crazy #Crazy

# 361
На Звезделина не й ли писна да натяква за мръсните чинии.. newsm78

# 362
На Звезделина не й ли писна да натяква за мръсните чинии.. newsm78

Че и с този отвратителен глас и подпухнало лице ... направо като я гледам и агх  Rolling Eyes

Така като почнат да се правят на големите къщовници ми късат нервите ... Никой не обича мръсно, и ние си чистим, не си само ти, Звезделина ..  Peace

# 363
Тя Звезда май обича да е в конфликт за спорта.
Макар че разни нацупондрени мърли и аз не бих ги траяла.
Скрит текст:
Имам спомени като студентка от едно нафукано същество, с което живеех. Голяма хубавица, но с нулеви хигиенни навици. Всичко беше на вили и на могили след нея и никога не си миеше съдовете. Веднъж издържах да й гледам сеира една чиния от пържени яйца колко време ще издържи без да си я измие, защото ми беше писнало да й подгъзувам, и в крайна сметка чинията си коряса и стана за хвърляне, но нея това по никакъв начин не я впечатли.
Като живееш с други хора, би трябвало до там да се съобразяваш, че да не страдат от мързела и нечистоплътността ти. А там като гледам доста нагъсто са наблъскани.

# 364
Ваня е много залупена, хич не я бива да реагира навреме  Rolling Eyes

# 365
Много са зле, ама много.  Laughing

# 366
Пък Нансита поне 50 пъти повтори как трябвало да взима по много. И после: Не се дразни.
Ами минало-заминало вече, какво повтаря като латерна?

# 367
Тя пък Нансито какво взе, диня и банани, но акъл ще дава...

# 368
Тези кандидатки за миски с бисквити,дерби кола и брашно ли смятат да влизат във форма? newsm78

# 369
Ами Джулия хубаво каза , че се оформя концлагер...... Laughing та ще погладуват малко

# 370
Малко е смешно и нелепо, точно Звезделина да дава акъл, и да казва, че другите не ставали и били под всяква критика  Mr. Green Mr. Green

# 371
Тези кандидатки за миски с бисквити,дерби кола и брашно ли смятат да влизат във форма? newsm78
Ами ха де! Вместо да им обяснят нещо за здравословното хранене и да ги научат на разни подходящи рецепти...граби фалшива кола и салам в количката  Confused

# 372
Всичко знае Звезделина, вярно, че е малко по-голяма, но какво чете като някоя свекърва.. #Crazy До онзи ден се вайкаха колко целулит имат, сега дай макарони, вафли, брашно Joy Пък тези простачки близначките за какво им била динята, по-добре вафли Joy Joy И страшно неприятно впечатление ми направи, че Боряна на няколко пъти каза, че важно било да вземе газирано, поне от това могат да се лишат, ама не за какво да пият вода, по добре кола на Дерби. Joy

# 373
Ето обяснението за целулитите им на 20 години.

# 374
Звезда с тия карпузи вместо цици прилича на соц-ударничка, само една манта и чумбер й трябват. Толкова много за мен е грозно.

Общи условия

Активация на акаунт