Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 656
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
А някой знае ли къде във Варна има Рефан , но такъв магазин където да отида ..да кажа какво искам и да ми го направят пред мен ..с повече капки, а не от тези "готовите" в стъклени шишенца или метални... newsm78

# 421
Днес взех на ММ Happy/Clinique на Рефан - страхотен! Flutter

# 422
  • Варна
А някой знае ли къде във Варна има Рефан , но такъв магазин където да отида ..да кажа какво искам и да ми го направят пред мен ..с повече капки, а не от тези "готовите" в стъклени шишенца или метални... newsm78

Във Варна и околността- няма. Всичко е капсуловано, за съжаление.

# 423
Kапсулованите не са ли по-добри? Вземала съм един и същи аромат,капсулован и наливен,е нямат нищо общо.Капсулованите са по трайни и по наситени според мен. Laughing

# 424
Kапсулованите не са ли по-добри? Вземала съм един и същи аромат,капсулован и наливен,е нямат нищо общо.Капсулованите са по трайни и по наситени според мен. Laughing

Ами аз мисля, че не са особено трайни..искам да пробвам от тези с капките, но за съжаление явно
няма от къде.. Tired

# 425

Ами аз мисля, че не са особено трайни..искам да пробвам от тези с капките, но за съжаление явно
няма от къде.. Tired

Както решиш,но не е трудно преди да бъде налято пред теб да е разредено с спирт. #Crazy newsm78

# 426
Капсулованият е тъй слаб, както неподсиленият с капки, според мен не си струва Peace

# 427
Момичета, пазарували ли сте EYFEL от този сайт http://eyfelperfume.alle.bg/ и наистина ли е безплатна доставката?

# 428
  • Варна

Има,но не е магазин на Рефан а квартална парфюмерия.

Младост 2 пазар"Панелчето". Собственичката на парфюмерията си е и продавачка. Много компетентна мацка.

Улицата,която слиза към синьото кафе....магазинчето се пада в ляво.

Аз лично си вземам наливни рефани от там от години и съм супер доволна.

# 429
  • Пловдив
Момичета, взех си днес на Sansiro реплика на The one, производител Турция, имам спомен че съм взимала от тях Light blue и бях доволна, ама не съм сигурна за марката  newsm78
Разфасовката е малка, така че все ще се изпръска, допада ми това, че не ми мирише на спирт.

# 430
Кажете няколко думи за РЕФАН 404,за подарък е. newsm78  bouquet

# 431

Има,но не е магазин на Рефан а квартална парфюмерия.

Младост 2 пазар"Панелчето". Собственичката на парфюмерията си е и продавачка. Много компетентна мацка.

Улицата,която слиза към синьото кафе....магазинчето се пада в ляво.

Аз лично си вземам наливни рефани от там от години и съм супер доволна.

Ооо благодаря ти, ще мина от там със сигурност Peace  bouquet

# 432
  • София
Момичета,няма ли начин да заковете на 1-ва стр. номерата на Рефанските парфюмчета?
Или поне линкче към тях... Praynig

# 433
Здравейте, моля тези от вас, които използват Рефан да ми препоръчат несладникави аромати.

Досега съм ползвала само Флора на Гучи, от тялото изветрява за няма 3Омин, но стаята, в която се е пръскал човек мирише цял ден. Сега съм се наточила на 126 номер, Императрицата на Долче и Габана, но пак ми е съмнителна трайността

# 434
  • София
126 номер, Императрицата на Долче и Габана,
И аз се бях насочила към този,много го хвалеха тук,но по-сладникав парфюм не бях помирисвала,категорично се отказах от него.
Преди това ползвах Аква на Мисони-супер траен.Сега си взех Каролина Херера-не е толкова траех като Аква-та,но аромата ми допада повече.Затова питах за номерациите,защото си бях записала номер 76,но се оказа,че Каролината е под друг номер...

Общи условия

Активация на акаунт