Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 607
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
здравейте! Бихте ли ми казали сполучливи имитации на BLV na Бълх=гари; PRemier jour; Омниа Кристалин?
Има ги  на Рефан,има тестери ти ще си прецениш харесват ли ти,мисля,че и на Роксан ги има

# 451
Я кажете някой с мирис на виолетки

# 452
  • Бургас
С мирис на виолетки търся от години и от имитациите няма,има на Гарлен и на Ван Клиф и Ерпълс,аз днес получих 2 парфюма от един сайт,оригинални са,но бяха сравнително евтини за това качество.От Орифлейм Грейс мирише леко на виолетки,но не е траен,имам  го,на Ейвън на бялата Пур бланка пише,че има виолетка,която аз не мога да усетя(и него  го имам),дано съм била полезна

# 453
Момичета, на D&P знаете ли кой номер е Ricci Ricci ? Някой ползвал ли го е, заслужава ли си изобщо да го купувам? newsm78

N-4 е този парфюм. Аз си го взех преди десетина дни. Мога да кажа, че трайността е отлична и ароматът е много добър. Не съм мирисала обаче никога оригинала, за да кажа колко се доближава.

# 454
  • Ямбол
mariqivanova799, рефан имат имитация на Halloween Jesus Del Pozo и понеже познавам в оригинал този аромат смея да твърдя, че това е една много приятна виолетка /за мен поне  Blush / .

# 455
Хмм, а за виолетка попаднах и на това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/bg.html?fragrance/for-her/p/0764-1 но не съм го мирисала
Сори за офтопика, и благодаря за  Halloween Jesus Del Pozo, ще попитам в рефан и дано ми хареса

# 456
  • Бургас
mariqivanova799, рефан имат имитация на Halloween Jesus Del Pozo и понеже познавам в оригинал този аромат смея да твърдя, че това е една много приятна виолетка /за мен поне  Blush / .
благодаря много  bouquet  bouquet  bouquet

# 457
  • София
"Ултравиолет" на Пако Рабан не мерише ли на виолетки?Незная кой му е номера от Рефанските.

# 458
  • Бургас
"Ултравиолет" на Пако Рабан не мерише ли на виолетки?Незная кой му е номера от Рефанските.
Не мирише на виолетки

# 459
Не мирише на виолетки
Kонфитюр от рози И виолетки Laughing
За ретро виолетка - не ми хареса, но все пак - YSL Paris oт новия рефански каталог. Ако ги потърсиш на място, номерата едва ли ще ти трябват.

# 460
Ултравиолет е такава отврат  Shocked несравнима

# 461
Може ли някой да каже на кой парфюм са имитации LA RIVE  ROCK  и LA RIVE BLACK LINE.  Благодаря предварително.

# 462
Оригиналът ли? Сериозно  Shocked
Един от най-любимите ми парфюми е, затова се чудя дали има някой, който не го харесва   Peace

# 463
  • Бургас
Оригиналът ли? Сериозно  Shocked
Един от най-любимите ми парфюми е, затова се чудя дали има някой, който не го харесва   Peace
аз също не го харесвам

# 464
За пореден път се убеждавам, че явно имам странен вкус спрямо парфюмите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт