Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 571
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Ами да видим...пръснах го в 18:00, после отидох на тренировка и вечерта към 22:00 още го усещах отчетливо. Бях си мила ръцете два пъти. После обаче влязох в банята и след като излязох го нямаше.

# 586
Момичета бях прочела назад в темата за този сайт :http://www.topstoki.com/parfumi/parfumi.html -някой поръчвал ли е от тях скоро?Как са парфюмите,то е ясно че за тази цена не може да се очаква кой знае какво но все пак.И ще се радвам ако някой сподели сайт от който мога да си взема що годе нормален парфюм -реплика!Благодаря!

# 587
Благодарение на тази тема си открих една любима миризма "Версенде"на Версаче/ и вчера си я поръчах за втори път.Сега да питам пак тук- "Жълт диамант"на Версаче добър ли е,какво преобладава- постоянно ми попада пред очите/нали все за Версаче се оглеждах/,но си е опакован,няма тестер и не ми се пробва съвсем на сляпо  bouquet

# 588
  • Ямбол
Благодарение на тази тема си открих една любима миризма "Версенде"на Версаче/ и вчера си я поръчах за втори път.Сега да питам пак тук- "Жълт диамант"на Версаче добър ли е,какво преобладава- постоянно ми попада пред очите/нали все за Версаче се оглеждах/,но си е опакован,няма тестер и не ми се пробва съвсем на сляпо  bouquet

Много се радвам, че ти е допаднал до толкова парфюма  Simple Smile А за жълтия диамант мога да кажа, че е лек, нежен и нетраен /лично мнение/ Ако искаш попитай в темата "парфюмни размисли и страсти" там има момичета, които умеят с повече от три думи да опишат аромат  Simple Smile

# 589
Трябва ми хубава рефанска имитация на мъжки парфюм- булгари аква, 212, black hs?
Или пък предложете някой друг.

# 590
Здравейте и от мен . Момичета не знам защо си купувате имитации , когато вече има фирма която предлага оригиналния парфюм , но в различна опаковка и на много добра цена , а освен това е парфюм , а не тоалетна вода , имат 150 аромата . доста добър избор . Една приятелка се занимава с това и аз си ги купувам от нея и съм много доволна за тази възможност.

# 591
Припева за ФМ, нали?  Знаем го от години, мерси.

# 592
Е то всеки си има мнение , на мен ми ги предложиха много професионално и ги харесах , предполагам , че зависи от представителя , защото са ми досаждали доста и на мен и съм си съставила лошо мнение за фирми .

# 593
Припева за ФМ, нали?  Знаем го от години, мерси.
От ФМ съм доволна и аз,наистина са трайни. Simple Smile

# 594
  • София
Напротив,изобщо не са трайни! Naughty
Иначе ароматите са ги докарали 1:1 с оригиналите.

# 595
Някой би ли ми препоръчал добра реплика на Armani Code? :wink
Примерно ето тази дубайска реплика - http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936289758/a … D0%B8%D0%BA%D0%B0

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 10:28 от UzuI

# 596
Обожавам дамския Armani Code- по принцип репликите са ужасна отврат  Sick, рефанската имитация е в пъти по-добра и я предпочитам

# 597
Значи, няма добри реплики на Кода, така ли?  Thinking

# 598
Аз имам рефанска реплика на Кода на Армани, имам и оригиналната ЕДТ. Ароматът е изимитиран идеално, но нито оригинала, нито репликата са особено трайни, но рефанската държи първенството.

# 599
  • там край морето...
Значи, няма добри реплики на Кода, така ли?  Thinking
преди няколко дни купих на мъжа ми Black code на Армани - версията на Роксан - много трайна, на мен лично много ми харесва как стои на кожата, не съм пробвала оригинала, но този го купуваме за трети път  Peace Той се пръска сутринта в 8:30 и вечерта като се приберем към 18:30 още го усещам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт