Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 875
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Варна
Добра цена, облечен ток и не само...и облечена подметка, че и светли. Дано не те разочаровам с това мнение, но мисля, че са за еднократно излизане с тях. На второ обуване аз поне няма да успея да ги опазя в този им вид.

# 317
  • Пловдив
Моля ,кажете възможно ли е да ми възстановят французите разликата в цената за 2-ри път.....В рамките на 7-8 дни цената се промени, при положение че вече веднъж са го направили?! newsm78

# 318

Красиви са - изчистени, стилни и то точно защото са с облечен ток.  Имам обувки и сандали с такъв ток (не толкова високи) и засега няма никакви щети по тях ... е, не  са ми от ежедневните обувки все пак Simple Smile

# 319
  • Къде ли не...
Моля ,кажете възможно ли е да ми възстановят французите разликата в цената за 2-ри път.....В рамките на 7-8 дни цената се промени, при положение че вече веднъж са го направили?! newsm78
Мисля, че отговориха, че може само един път  Peace

# 320
  • На черешатааа
 Hug  благодаря  мацки. Кожа са нали? И аз няма да ги суркам всеки ден по принцип  Crazy

# 321
  • Варна
Много ви моля, посъветвайте ме за тези в бежово
http://www.javari.fr/Donna%20Piu%203816%20Sandales%20femme/dp/B0 … RL=%2Fmythings%2F
Заринала съм се с ниски сандали а ми се носи нещо по високо (но не прекалено) което да не е на ток. Чета че височината е 6см. което ми се струва добре като височина. А дали си отговарят на размера?

# 322
  • София
Момичета, във френското Javari, може ли да се пусне търсачка за обувки от кожа? В немското се ориентирам, но тук нещо не мога.

# 323
Напиши cuir горе в полето за търсене  Peace  Долу-горе дава резултат. Отстрани няма такава опция.

# 324
# 325
  • Варна

Получих такива в черно, 38-ми номер. Поръчах ги защото много ми хареса модела, обаче са ужасно неудобни. Не са добре направени, шевовете и металните части убиват. Ще ги връщам моите.

# 326
  • Sofia

Получих такива в черно, 38-ми номер. Поръчах ги защото много ми хареса модела, обаче са ужасно неудобни. Не са добре направени, шевовете и металните части убиват. Ще ги връщам моите.

Това си помислих, още като ги видях. Да оставим настрани синтетиката, просто този метал сигурно яко убива.
goddess, много са ти хубави Мартенските  Peace
Лейдито, взимай ги бе Simple Smile
ellia, аз лично никога не взимам сандал с каишка само отзад, защото има опасност да се смъква - иначе са хубавки много  Peace
@steraki, отговарят Levis от детския сектор - взимай си спокойно твоя номер  Peace

# 327

Тази съм я връщала  Confused  Моята беше с тъмнокафяв кант май. На живо никак не ми хареса.  Peace

# 328
  • България
Повтарям си въпроса за Hudson - отговарят ли си на номера. Нося 38, с нормален крак.

# 329
  • Варна
dontcheva1973 , много добре изглеждат , само тази кожена подметка имам чувството, че с нашите улици а втория ден ще има обелено отпред, много ми харесаха черните ще ги следя, а ти пиши след като ги поносиш как е положението с муцунките   bouquet
Определено трябва да се внимава.Трети ден сьм с тях и лявата е мн.леко лизната отпред,Обаче иначе са супер.

Общи условия

Активация на акаунт