Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 875
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 570
  • София-Лагера
goddess пусни ги в другата тема.
Или в ФБ ''несполучливи покупки'' имаш и Продавалник.
Все някой ,ще си ги познае. Peace

# 571
goddess пусни ги в другата тема.
Или в ФБ ''несполучливи покупки'' имаш и Продавалник.
Все някой ,ще си ги познае. Peace
Момичета току що получих тези http://www.javari.fr/Frye-Melissa-Button-Bottes-femme/dp/B006ON5 … 1&rnid=brands, но не си отговарят на номера уголемени са с 1- 1,5 номер. На мен са ми големи Cry Ще ги помисля малко и май ще ги върна.
Кой номер поръча?
Чакам моите утре 38 Rolling Eyes

39, но сега като ги поразходих май не е чак толкова зле положението. Съжалявам ако съм те притеснила
Колко са уголемени според теб? Гледам, че има 40н. а аз съм 41. Ако ще ми станат доста ще се замисля, много са красиви. Предполагам нямат забележка откъм качество и изработка?!

Опитах се да ги измеря отвътре но не съм на 100% сигурна - някъде с 1-1,5см са по -дълги. Аз нося 39 /дължината на стъпалото ми  е 25 см/ а тези са някъде 26-26,5см. Отвън стъпалото им е 28 см. Определено са уголемени! Дано да съм Ви от полза  Confused

# 572
nadiasv, благодаря ти! Да, определено са уголемени. Ще се въздържа, че съм зарината...Спирам с обувките до септември. Чакам последни 4 чифта за мен и приключвам.

# 573
Момичета от Kickers точен номер ли поръчвате?
Днес пристигнаха тези в бяло. Отговарят на номера- 43 в нашия случай. Ето тези, обаче 43 са малко по-свободни, но пак са ок!

# 574
  • Sofia
Ох, много бързо върви темата.
Да кажа за този Арт, дето го спрягате, че много ми харесва, само облечения ток би ме спрял и това, че съм го виждала на доста по-ниска цена. Също Арт са за широко стъпало и като чели леко твърди, но явно за тези не се отнася  Peace
Голдмуд и Еърстеп -- и двете са страхотни марки и отговарят точно. Първата пада в цените, но Еърстеп си държат Sad
Аз днес получих ботите Дизел в светлия вариант - много добри  Peace Бях фен на марката, докато пазарувах офлайн - сега имам други изкушения  Grinning

# 575
  • Варна
http://www.javari.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_6/280-6089353-8768949/?o … 92%26pageCode%3Dd
за тези ботуши има ли някакви отзиви?
от тези намаления нищо не успях да харесам нито от тук нито от друг сайт.и детски маратонки с лепки търся -ако сте попадали на хубави
благодаря

# 576
LilaC, би ли споделила моля, стават ли за широко стъпало. Ако дадеш и едно фото ще съм благодарна   bouquet.
Трудно е да се каже,защото не знам колко широко е широкото стъпало и къде точно-някои рязко се разширяват в кокалчетата,други са си пухкави по цялото ходилце.
Моето стъпало е средно,нито много тясно,нито широко.Отзад на петата съм си ги стегнала с каишката,там спокойно може и по-пълен крак да сложиш,просто няма да закопчееш на най-вътрешната дупка,както правя аз.
Смятам,че и сините каишки отпред могат да поберат половин см.повече плът  Simple Smile
Дължината е доволно хубава,щедра,при движение не стърчи ни пръст,ни кокалче,както се случва понякога.Но и не стои като плавник.

За съжаление,ги оставих в офиса,където ще се върна утре по обяд.Тогава ще кача снимки,дано не ти е късно.

# 577
lurchi barney номер 37 за 19 евро

# 578
Момичета, това изкуствена кожа ли е, защото ме съмнява противното? Детските Скечърс удобни ли са по принцип, много се колебая...

http://www.javari.de/Skechers-Endorse-Asher-91844L-BKRD-Sneaker/ … L=%2FshoppingCart

# 579
Кой номер поръча?
Чакам моите утре 38 Rolling Eyes

39, но сега като ги поразходих май не е чак толкова зле положението. Съжалявам ако съм те притеснила
Силно се надявам да са ми ок, защото много харесвам нещата на марката.
За Дизел, вероятно е добра идея за темата. С продавалник май не изгарям от желание да се занимавам Rolling Eyes

vin4o, ще чакам за височината на Арт Flutter

# 580
От няколко часа съм с Пиколинос,което ми е първа среща с марката.
Отговарят си напълно на номера.Кракът ляга много удобно,кожата е супер мека и никакви пришки засега(пришките са ми много голям проблем,появяват се веднага даже при носени с години сандали,вкл.и на петата).Никакви ръбчета,протърквания,кракът ми е като в памук.
Синьото е светло,акватично,а оранжевото в действителност е пастелно розово-оранжево.Ефектен контраст.Крачето  изглежда малко.Не обичам сандали с пети,изглеждат ми спортни,но не и тези.Елегантна,стилна линия.
Засега съм много доволна.

LilaC, би ли споделила моля, стават ли за широко стъпало. Ако дадеш и едно фото ще съм благодарна   bouquet.
LilaC предполагам ще ти отговори за конкретния модел, но от моя опит със сандали, обувки и боти на Пиколинос бих казала, че не са за широк крак. Иначе всички са от невероятно мека кожа и вероятно да се отпуснат, но по-явен напън ще ги деформира. На LilaC, честито отново за добрия избор. В момента съм с ето тези, които са от миналата година и съм като с пантоф:
www.amazon.co.uk/gp/product/B005PUXU4I/ref=oh_details_o04_s00_i0 … ie=UTF8&psc=1
Те са за бих казала средно широк крак.

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 18:05 от Pip88

# 581
  • Софето
Привет, хареах си чехли на крокс, но не съм пробвала техни модели и незнам какъв размер да си потъчам. Нося 39, дали да взема 38-39 или 39-40?
http://www.javari.fr/Crocs-KadeeWedge-Sabots-femme-Raspberry/dp/ … L=%2FshoppingCart

# 582
*MALENA, според мен по-добре вземи 39-40, но нека и другите да кажат какви са им наблюденията
Днес получих тези страхотни сандали за свекито: https://www.javari.fr/dp/B0060KN0H4 бяха в друг цвят обаче. Интересното е, че закопчаването е с лепенка, което изглежда удобно  Peace

# 583
# 584
Поръчах тази сутрин ето тези https://www.javari.fr/dp/B0089AUEU4 - някой ги беше "пуснал" - евтинки за 13,90 и сега мисля  дали да ги плащам или не? Thinking   А те освен, че са евтини, не изглежда да са синтетика, а естествен велур, както е според немския и английския Амазон.
А французите пък как го измислиха този "гарсон", дето ще изкипри с розови кецове!?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт