Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 59 от 23.07 до 15.08.2013

• 93 868
  • 1 728
  •   1
Отговори
# 825
  • Sofia
Banshee, с чантата не ги бях "налагала"  Joy Аз исках розовото за мен, че сега съм с червено, но розовото е толкова лилаво, че пак отивам в червено.

# 826
Дразнят ме французите Crossing Arms 100 пъти не ми дава да платя и вече не знам какво да пробвам Thinking
Ооо, Спарки, направо не ми се коментират. От снощи се опитвам да платя маратонки на колега на мъж ми. Първо с моите карти, после с картата на брат ми. След като внесох нужната сума, ползвах картата му и парите са блокирани няколко пъти, след което бутоните стават активни и поръчката не се придвижва. Днес брат ми провери в картата си и има задържана три пъти сумата, а поръчката така и е без промяна. Колегата чака маратонки, на брат ми му е криво, защото и от неговите пари са блокирали, след като моите са се изчерпали /и кой знае кога ще ги освободят от банката/ , а аз псувам не само наум и съвсем не по дамски, защото след 3 писма до гадовете нямам отговор. Вече и ПИБ не харесват.
Момичета, кои карти минават безпроблемно при французите?

# 827
Аз никога не съм имала проблем никъде с Мастъркард стандарт на ОББ.

# 828
  • София
Аз във вторник платих с Виза на ПИБ при французите.

# 829
Уаууу...портмонето на ТХ в червено е истинско бижу!
Жалко , че чакам черно....
Ани, удобно ли е за снимак на розово-лилавоото? Hug

# 830
КАКВО???? Всеки път блокират парите????Около 7 пъти го направих Shocked Rolling Eyes Crazy #2gunfire Crossing Arms

# 831
  • Варна
Аз плащам с карта на ДСК, по точно превеждам необходимата сума на виртуална карта.

# 832
За който носи мнооогооо високо, само УК 4, с доставката излизат към 25 паунда:
http://www.amazon.co.uk/ALDO-Giffee-Women-Shoes-Black/dp/B00CMM8 … amp;keywords=Aldo

# 833
Banshee, с чантата не ги бях "налагала"  Joy Аз исках розовото за мен, че сега съм с червено, но розовото е толкова лилаво, че пак отивам в червено.

Е, няма беее ...  (ей, някак усещах си аз, че точно това ще кажеш Wink)  
То не е подходящо за нея и като фасон, нещо различно и "трябва"  Peace  
Сложих ги заедно да се види цвета, щото ти спомена, че твоето било тъмно червено или винено беше? newsm78  Че и за да покажа чантата, разбира се   Joy  
бтв. Аз изрових линкoвете, че е кожено (то си е точно такова), но първо го поръчах преди да ги пусна в темата. Wink  

# 834
А аз мислех,че след като внеса необходимите пари -по неплатена поръчка,ще трябва да натисна бутона за потвърждаване - да,ама не -те веднага са си дръпнали паричките  Crossing Arms!

# 835
Девойки мили (и не-девойки, за която не желае да е кипро девойче), в нещо като чуденка съм и имам нужда от съвет...
Закачих си на празна карта ето тези патъчлета в ръждиво-червено, Гаастра - https://www.javari.fr/dp/B005OIQ9DA
и ето тези патъчлета Падърс-чета http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0060W03JK/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
и сега седя и им се чудя. Не, че кой знае колко ми трябват, макар че и мокасиноидки си нямам, и падърсчетата са ми привлекателни, обаче определено не мога да взема и двата чифта финансово (а и не ми трябват). Гаастрите са си... ми гаастри уж, не ми върви с тази марка по принцип - зимата си бях харесала едни, оказа се че не са налични... и седя като магаре между две бали сено и се чудя. Че ги искам и двете е излишно да споменавам. Ама някой съвет ако има...

# 836
Камиче, аз нямаше да се чудя, тъй като Падърските не ми харесват... Но това е моят вкус, казвам си, понеже питаш за мнение  Mr. Green

Сърф, не го ли направих? Съвсем съм изкукала... Е вече н.40 не мога да измеря, 41 интересуват ли те като обиколка?

# 837
Някой има ли тези обувки http://www.javari.fr/Now-Torm-Chaussures-lacets-femme/dp/B0066O7 … L=%2FshoppingCart.
Да сподели мнение или и за марката като цяло?

# 838
Камиче, и на мен Gaastra повече ми харесват.  Peace

# 839
  • Русе
Presi_80,   не познавам марката но са страхотни,жалко че няма по-малки номера, а и изглеждат
като много качествена обувка, така че не се чуди  bouquet
Аз също плащам без проблем във френското джавари с виза електрон на ДСК.

Общи условия

Активация на акаунт