Кралски работи и клюки - 5

• 25 936
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Голям е свежар този Уилям
-"детето има устните на майка си, и коса повече от баща си" Joy

# 616
  • София
...
Едно е сигурно. Харе ще се ожени за русокоса !

Да, все такива са му гаджетата  Peace

# 617
Аз харесвам много повече Кейт, отколкото Даяна например. Даяна на външен вид не ми допада, не само заради ретро дрехите и прическата. Чак красавица не мисля, че е била, има някои неправилни елементи от физиономията. И в ранните и години на гримиране сама...с този син молив на сините очи. Но е красива заради душата аи, не външния си вид.
Кейт в модерно момиче, харесва ми физиката и, косата и, дори старите и ужасни снимки.Там също си е хубава. Зъбите и не ми се виждат грозни, не знам защо се е предала да и сложат други.Даже е имала хубави зъби за англичанка, легенди съм чувала за английските зъби.
Харесва ми, че има характер. Докато още бяха гаджета с Уилям беше по-притеснителна и изчервяваща се, по-непохватна..сега са я обучили, но пак си е запазила чаровното.  Сигурно му просъсква чат пат, но 99% от жените са зли, защо тя да не е. На нас не ни трябва причина, зли сме към мъжете, зли сме и една към друга.
Въобще не мисля, че се е домогвала до Уилям.Ако въобще е драпала за него, то е защото е била влюбена.Все едно ние не сме драпали за някой готин мъж-случайни срещи, побутване, кокетничене, разкарване на конкуренцията.
Как пък все трябва да са интересчийки не знам.
Аз като се загаджих с моя мъж, той имаше всичко на всичко 20 лв в касичката от баба му.Нямаше работа, дори на втората седмица се наложи да му дам 20 лв да купи там нещо наложително. В момента ситуацията е коренно различна. Ще каже човек че съм погледнала в бъдещето и съм искала да го хвана, че да съм домакиня и да ме издържат, да гепна 2 апартамента в тузарски квартали ей така.  
Кейт се е запознала с Уилям с университета и това, което е виждала от него е било лицето му на един весел студент. На доста от жените им е нужно много по-малко от чувство за хумор и чаровна усмивка, за да се влюбят. Такива гнилочи ги обичат и търпят с години, остава едно момиче да не се влюби в Уилям. То целият университет е сънувал мокри сънища с него, просто Кейт е била различна с нещо и затова късметлийката е тя.
Момичето го чака 100 години да се наиграе, да си поживее, да си полети. Съвсем нормално е в една връзка да има върхове и спадове, ако е започнала в по-ранни години има периоди на раздели. Но в крайна сметка явно се обичат.

Кейт е прекрасна, нищо злобно не виждам в нея. Може би е малко опака понякога, но все едно баба му не е. И сравненията с Даяна ме дразнят. Двете са различни, всяка си има хубавите качества. Затова и вчера не ми хареса поредната идея на стилисти и ПР-роклята и да напомня на тази на Даяна.

И аз мисля така! Simple Smile

И една снимка от фейсбук:

# 618
Чудесно мнение на Belle-Etoile. Подкрепям напълно и от себе си бих добавила и с какво ме спечели лично мен - откакто се е омъжила е облечена извънземно стилно! Не мога да я сравня с никоя друга. То ясно, че има асистенти, консултанти и т.н., но те и много други имат, но не могат да се сравнят с нея. Всеки път очаквам с любопитство с какъв тоалет ще закове на поредната си изява и за две години само един-два пъти съм се разочаровала. Абе доставя ми естетическо удоволствие и това си е!  Grinning

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 12:44 от Анонимен

# 619
  • зад парка
Как можахте да изпишете 2 теми и половина за 10 дни, докато бях на морето?! Joy

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 12:13 от InaDot

# 620
  • Бургас
Как можахте да изпишете 2 теми и половина за 10 дни, докато бях на морето?! Joy

С желание и свободно време  Laughing

# 621
  • София
*Belle-Etoile*, много ми допадат постовете ти - изразяват и моето мнение по кралските въпроси.    bouquet  Grinning

# 622
Даяна, според мен, беше в много голяма степен жертва на кралската машина отколкото някога би могла да бъде Кейт. Явно сравнението между двете е неизбежно, макар изобщо да не го разбирам.
Пък коя била красива, коя грозна е още по-несериозно да се сравнява, най-малкото, защото е субективно Simple Smile

Ох, тази бившата на Хари ми беше ужасна направо Simple Smile ето още едно доказателство за субективността  Joy

# 623
Как може въобще да сравнявате Даяна с Катрин  Crazy Ще пукна от смях  Laughing Но нека не задълбавам.Хора всякакви  Peace

# 624
  • София
elfi4ka, ако нямаш нищо съществено за казване, поне не разваляй хубавата атмосфера на темата.  Peace
Плюй по когото искаш, твое право си е, но не ни давай наклон на мненията.  Wink

Иначе си се пукай от смях, колкото си искаш, не пречиш на никого.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 12:47 от tonkabonka

# 625
  • Бургас
Аз лично не харесвам Кейт. Не говоря за това как изглежда или как се облича. Винаги е перфектна ( може би искам да я видя с по-различни прически,не само с пусната коса). Но някакси усмивката и ми прилича на котка,изяла пиленцето Simple Smile
Любимката ми е Мери от Дания

# 626
  • Варна
http://hola.bg/?go=detail&he_articleId=3133

"Нежно сгушен в ръцете на майка си новороденият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше посрещнат с овации от хилядите британци, събрали се пред болница St Mary вчера.
Когато родителите започнаха да отговарят на въпросите на ентусиазираните репортери, принцът на Кембридж премина в ръцете на баща си.
„Все още не сме му избрали име. Ще ви информираме възможно най-скоро“, сподели херцогът на Кембридж.
„Много сме развълнувани, призна Кейт – Моментът е специален за нас.“
„Сигурно е, че има силни бели дробове, пошегува се Уилям – Слава богу, има очите на Кейт.“
„Уилям вече смени първата си бебешка пелена“, сподели 31-годишната Кейт.
Независимо от умората Кейт изглеждаше ослепително, докато позираше пред камерите с новороденото в ръце. Снимките на кралското семейство вече обиколиха света. След напускане на болница St Mary Уилям откара с Рейндж Роувър съпругата и сина си у дома.
„Тяхно Кралско Височество биха искали да изразят благодарността си към екипа на болницата за грижите и доброто отношение“, гласеше официалното изявление на Двореца."

Изглеждат млади, красиви и щастливи . Харесвам Кейт , защото изглежда нормална и е симпатична. Пожелавам на бебето да бъде дълголетно като прабаба си и да живее в спокойни времена   bouquet

# 627
Незнаех,че тамата е само за прехласване по въпросната "особа"  Laughing Малко различно мнение и виждане няма да ви навреди  Wink

# 628
  • София
За мен главната разлика между Даяна и Кейт е че, едната е принцесата на народа а другата принцесата от народа. Даяна цял живот е била част от добре смазаната машина на аристокрацията,тя цял живот е живяла по правила, докато Кейт е била едно най-обикновено момиче влюбило се в принца без да очаква нищо. Защото тя може да е избрала нарочно неговият университет, нарочно да е влезнала в неговата компания но ако той  не е изпитвал същото едва ли нещата между тях щяха да се получат.

# 629
Е, както някой може да каже, че не я харесва и защо, така к някой може да се прехласва.  Темата не е за едното и другото, а за дискусии и разни новини.
Много хора не я харесват.Едните като цяло не понасят кралските семейства, други мислят, че е бледо копие на Даяна, трети не ги кефи просто.
Аз лично изложих своите мотиви и изводи, не налагам.Просто пиша във темата, нали е за обсъждане. Няма да дойда в дома на някоя съфорумка да я вържа и да и наредя да изпее химн за Кейт  Laughing 
Надявам се, някой ден, ПР-ите да се кротнат, да решат, че са постигнали целта си и да оставят Кейт да има малко повече собствена светлина.Да не ползват нещо от Даяна при всеки повод. 
На някои снимки от вчера, лицето на Катрин ми изглеждаше доста широко.Но вероятно е от последните седмици от бременността. Аз бях като тава в главата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт