Отговори
# 390
  • в подножието на планината
Привет! Hug

Добре, че сте били кротички, та да мога да ви прочета... Laughing

Много красиви колажи сте сътворили... Heart Eyes

Днес в тая жега нещо ми е кривоооо... Sad

# 391
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке  Heart Eyes след малко съм там,че сега е голяма жега  sweating sun
Вие пък бързате да ме изгоните пфууууу  bye motor smile3509 smile3534
Иксини къз,наистина на финала направо вече ти иде да го джаснеш някъде,най-тежко е последните минути,искрено ти съчувствам,и това са по 1 час и 50 мин. епизод,и ще ми викат да го израждат,ми вземете го преведете и наредете вие бе,Ивве да забавиш 47,щом са толкова неблагодарни  smile3515
Звезде  Hug бързо да се изправяш  Party
Лудостче с теб сме всичките  Hug Hug spoko

# 392
# 393
Свързано е с любовта ФЕмирска, затова няма да го крия.

ТОЙ И ТЯ

Той събужда в нея усмивка
и прегръща я силно-с Любов.
Тя до него е просто Щастливка,
той на подвизи тръгва готов.

Тя остава и стихове пише,
той се труди в деня устремен.
Тя по чудо в деня си въздиша,
той се връща почти променен.

После пак го съжùвя с целувка,
той прегръща почти до бездъх!
Тя на ход е с гальовна милувка,
той ѝ шепне "Обичам те!". -Чух!

Тя вечерята слага на свещи,
той в прегръдка я вдига с ръце.
Таз' Любов си е много гореща,
тя стопява и мойто сърце...

Десислава Церовска
/Звезда Христова/

Тиииичам да ви поднеса една убавица за обяд и бегам да се стягам за морето

Скрит текст:

# 394
Ивва,ко стана тоя епизод мноу го забави по байра  ooooh!

# 395
Лудостче,всичке се молим братчето ти да се оправи  Peace

# 396
ааа и аз го чакам,дано 5-6 часа го пусне та да си го сваля че довечера и без това съм си самичка и поне да имам нещо за гледане  Hug не съм нахална хич де  Joy

# 397
  • в подножието на планината
Ирка, Heart Eyes имам такива едни кофти моменти, но ще ми мине... Laughing

Манка, Hug приятна почивка...   Heart Eyes

# 398
Иксини къз,наистина на финала направо вече ти иде да го джаснеш някъде,най-тежко е последните минути,искрено ти съчувствам,и това са по 1 час и 50 мин. епизод,и ще ми викат да го израждат,ми вземете го преведете и наредете вие бе,Ивве да забавиш 47,щом са толкова неблагодарни  smile3515

А така, Ирче, кажи им го. Особено пък оная Дикси каква нагла беше  #Cussing out и кусури намири  Joy

# 399
# 400
# 401
  • У Диспансера ...♥♥♥

А така, Ирче, кажи им го. Особено пък оная Дикси каква нагла беше  #Cussing out и кусури намири  Joy
Латинке  Hug казвам им,ама те гледай ги по-нахални станаха,мани аз такова като Дикси ли Микси ли беше не съм виждала,то хубо че се махноса от темата,явно си ги превежда наум сега  Joy Joy Joy
Аааааа Влъхита,ще чакате 44,той е на финала,така като слушам Иксини,с още някоя друга контракция и ще изреве  Mr. Green
А 47 много бързате,още разкритие няма за него,ще му насочим секцио,ама сега термина не е наближил към 1-ви ги усещам ще станат нещата  Joy Joy Joy
Латинке весело изкарване на морето,искам да ти кажа,че времето е перфектно  Crazy
Звезде,ама те не са слагани колажите,просто съм ги правила отдавна в такъв смисъл стари,те наистина с тази тема много агаля я дават,чак да не повярва човек  Mr. Green
То всеки си има такива кофти дни,ама лятото има забрана за такива,така че бързо да ти просветлява,ей ма на аз съм и хремава,кашлям,кихам,ама дежурна на плажа съм курдисана,а и за допълнение някой ако не е разбрал Mr. Green нета ми е супер изнервящ  Joy Joy Joy

# 402
Привет и на другите Hug Hug Hug

Манка приятно изкарване на молето Party Party Party за той и тя  bouquet

Илда Hugоще може със жегата Mr. Greenопрай си настроениетото Hug

http://www.youtube.com/watch?v=gR6fmU3W1BI

Цитат
Латинке  Hug казвам им,ама те гледай ги по-нахални станаха,мани аз такова като Дикси ли Микси ли беше не съм виждала,то хубо че се махноса от темата,явно си ги превежда наум сега   Joy Joy Joy
Аааааа Влъхита,ще чакате 44,той е на финала,така като слушам Иксини,с още някоя друга контракция и ще изреве   Mr. Green
А 47 много бързате,още разкритие няма за него,ще му насочим секцио,ама сега термина не е наближил към 1-ви ги усещам ще станат нещата   Joy Joy Joy
Joy Joy Joy JoyЧок год на ум да си превеждаш Mr. Green

# 403
Здравейте отново! Hug Hug Hug

Манка, Hug приятна почивка на морето newsm68 Party, да си топнеш дупето и за нас  grinning039 photo
А за той и тя newsm51

Звезде, Hug бързо да ти мине

# 404

Общи условия

Активация на акаунт