Аблация на сърцето - 2

• 108 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте на всички ! Благодаря за съпричастността и пожеланията  .
Не трептя нито мъждукам , нито треперя .Дочитам си последния роман на Даниел Стийл на айфона. Утре ще му мисля .
Радвам се за ДеВа . Давай смело ! Сигурно си в онези големи проценти успеваемост .

# 541
Добро утро на всички,
Успех на тези на които им предстои аблация,
Valevska77 благодаря за информацията.
И моето мнение за Д-р Трайков е добро

# 542
Таня, с теб съм! Hug Hug Hug
Сигурна съм, че всичко и при теб ще е ОК! Peace
Ти поне ще спинкаш и нищо няма да разбереш. Wink
Стискам всички палци, даже и кучето ще стиска лапи! Heart Eyes

Валевска, не ми каза диагноза.
Само ми обясни, че моята аритмия не е животозастрашаваща, но е добре да я направя, защото се влошава качеството на живот.
И как не?
Да не би да съм много хепи да тичам посред нощите в спешното? Tired Tired
И да не смея да заспя? Tired

А, и да ви кажа, д-р Трайков сам ме пита дали ми се случва при навеждане?
Отговорих, че основно така или при раздут стомах.
Каза ми, че имам над 90% шанс. Peace

Стоян, успокой се, ще се нормализира всичко! Peace

Хубав ден на всички! Hug

# 543
Таня, с теб съм! Дано всичко мине успешно и излезеш от там ЗДРАВА!  Praynig  Hug

# 544
Чакам с нетърпение Таня да се включи! Praynig Hug Peace

# 545
Тя aко е с пълнa упойкa,нямa дa може веднaгa. Но и aз чaкaм с нетърпение.Между впрочем в НКБ нямaше интернет и имaше тaбели дa ме се ползвaт много телефоните.Нa мен ми беше много кофти,но зaрaди хорaтa с пейсмейкъри.Дaно всичко дa е успешно и скоро дa се включи.

# 546
Тя aко е с пълнa упойкa,нямa дa може веднaгa. Но и aз чaкaм с нетърпение.Между впрочем в НКБ нямaше интернет и имaше тaбели дa ме се ползвaт много телефоните.Нa мен ми беше много кофти,но зaрaди хорaтa с пейсмейкъри.Дaно всичко дa е успешно и скоро дa се включи.

# 547
Таня ми писа, добре е!  bouquet
Всичко е минало успешно! newsm10 newsm10 newsm10

Браво на д-р Трайков! smile3525

# 548
  • София
Искрено се радвам за Таня!!!Голям товар и падна.Таня,желая ти бързо възстановяване и да забравиш проблемите и лекарите.Като е удобно ни разкажи как мина.  bouquet  bouquet  bouquet

# 549
С пълна упойка беше тя, Вега. Wink

# 550
не се познаваме, но поздрави и от мен на Таня и по бързо възстановяване, аз например днес се чувствам добре - Grinning няма много сърцебиене  Laughing

# 551
За мен др.Трайков е номер едно за момента в тази област.ЕДНА година мина от моята аблацията. newsm68 newsm44. Чувствам се прекрасно.Благодаря от сърце всеки ден на екипа на Токуда.Успех на всички който им предстои аблация, а на тези който са я преминали по-бързо въстановяване.

# 552
Благодаря за подкрепата, Тедиbouquet
Таня, лека и спокойна нощ ти желая! Hug

# 553
Понаспах се , доскуча ми и пиша .
За д- р Трайков мога да кажа само, че е роден кардиолог- аристократ - спокоен, мил, загрижен и очевидно мн компетентен и сръчен ( съдейки по резултатите и отзивите) .
Токуда ми върна доверието в българските болници след злощастни митарства по други по- големи от нея . Желязна йерархия - има си строги правила за всички и санитарката не ти обяснява в детайли диагнозата и прогнозата . Случвало се е на всеки от нас, нали ?Това прави само лекарят. Едва ли тук е мястото да изказвам благодарности . Независимо от резултата , тук правят и невъзможното да ти помогнат . Сигурно само майка ми ме е обгрижвала така.
А сега малко фактология. Първи ден - приемане . Бавни , но грижливи изследвания, които се оказа, че за разлика от една предишна болница, някой ги е проучил внимателно . Калият ми беше нисък. Изгоних моя любим съпруг да се прибира , защото с неговата нервност не се вписа в обстановката . Мисля, че към 2 влязох в стаята на 6- ти етаж , т. Е . Доведоха ме.
Втори ден - процедурата . Докато очакваха анестизиолога , д- р Трайков и асистента му ( бях без контактни лещи ) ме успокояваха . Налепиха ми всички жички и ме приспаха . Катетрите са ги поставяли после. Събудих се в стаята . Имам лека болка зад гръдната кост , която не е по- силна от тази отпреди аблацията .
Изобщо не ме болят и дупките във вените. А вечерта, д- р Траков беше по- щастлив от мен, че всичко е минало идеално . Не исках да го разпитвам , ще си прочета епикризата .
Утре , впрочем днес, живот и здраве ме изписват .
Запазих приятни подробности за ДеВа относно организацията в Токуда , за да е още по- мотивирана .
Благодаря на всички вас за подкрепата и че сте толкова активни !

# 554
Браво Таня, много се радваме за теб  newsm10 Харесва ми като чета тука толкова положителни коментари от всички, имайте вяра и всичко ще е наред, а иначе каквото ни е писано, такова Wink Лека и спокойна вечер на всички  lalalala

Общи условия

Активация на акаунт