Отговори
# 255
Аз намерих целия сезон 30 GB, доста е  голям ама ще се справя   Laughing
Радвам се Hug

# 256
Хахаха,ама че си лоша,само си ретуйтват хората  Joy

# 257
  • София
Слънце,той е ретуйтнал нейн  Laughing
Съншайн стана ли ти ясно newsm47

Профи как ти е тиквето Hug

Ааа Ренка нещо не ми аресва на къде биеш  Naughty Пази Божеееее  Praynig Praynig чакай да прекадя  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 258
  • в подножието на планината

Така се почва... Joy

# 259

Ама и тя  ooooh! кво се бута и тя между шамарите нимойм разбера, шъ земъ съвсем слъчайно да я оцеля и низнам зъболекаря посли кък ше й оправи крокодилските зАби дет нема ги има де  ooooh!  Mr. Green  Joy
ахаха абе сис какво си запалила моторетката   Joy

# 260
  • София

Така се почва... Joy

А така, кажи им Илде  Crossing Arms Crossing Arms нема ретуит, нема тва онова, кви са тиез работи, после и обща снимка, недай си Боже и квооо требва да я лежа после като за човек  ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
Потеже гледам мислите, че Ча може да има нещо с абла Едже, вчера се спукахте да критикувата визията на Хазал, кокчето и, дрехите, ама днес сте сложили розовите очила - само вижте косата на таз Едже  - черни корени, ненарешена, мазна, а знае че точно днес ще я снимат, това че Хазал се облича по спортно и неглиже, когато не е на снимки, фотосесии, и тн, ами тя води нормален живот като всички нас, не може все да е натокана, както казват в някои краища, тази мода на широките  и развлечени дрехи е актуална, малко бунтарска, хипарска, така че е въпрос и на вкус, нейния стил ми харесва,  Peace, за нея не е важна само визията, е и съдържанието под обвивката
А за Серенайката, може да има боц, ама тя не е негов тип  #Cussing out
Профи, как си?

# 262
Ча и Серенай ши са взимат  Mr. Green

# 263
  • У Диспансера ...♥♥♥

Така се почва... Joy
Кви работи виждат очите ми,абе ослепявам от такива писаници бе,поп ще викна да кади направо вече ,айде сега защо дърпате дявола за опашката  Mr. Green
На Мико ми кой може  Mr. Green  Оооо и аз много се смях с тоя Беяз Влъх,как го имитираше,че бил много сериозен  Mr. Green

# 264
  • София

Ама и тя  ooooh! кво се бута и тя между шамарите нимойм разбера, шъ земъ съвсем слъчайно да я оцеля и низнам зъболекаря посли кък ше й оправи крокодилските зАби дет нема ги има де  ooooh!  Mr. Green  Joy

Hug Hug Hug Hug
Мале ама аз от одеве още  ooooh! като видях некви колажчета на Ча прекрасни с тоя крокозъбел иии  smile3515 аз в инстаграма се и изказах вече за нея,ссега може включване тия дни кат съм на морето да имам и в твитъра лично към нея  Mr. Green

# 265
smile3521

Пак стана весело Joy Joy Joy

# 266
Джейн,как с Едже   Shocked Laughing Аз даже не съм и си го помисляла. Къде е онова човече-да прикадя  Joy  nono bishop

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥

Виждаш ли чак и за убийство взе да говори вече  Joy Joy Joy

# 268
  • в подножието на планината

Хайде, па, ти... Joy Joy Joy

# 269
  • София
Джейн Релаксче чакайте, че нимойм ви различа, с тез еднакви дрешки, викам а кво стана тука  #Crazy  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт