Нашите кухни - тема 50

• 83 036
  • 792
  •   1
Отговори
# 405
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз повдигнах въпроса за мелачките. Не ми се дават толкова пари за мелачка и ще я спестя. Иначе аз не изхвърлям отпадъци в мивката, но постоянно попадат такива и се налага да ползвам Тубофло.

Didi* чудесна кухня, браво.

# 406
  • Варна
Искам да попитам, понеже ми се налага бурзо да избера абсорбатор този става ли и пододящ ли е за 10 кв.м кухня, имайки предвид, че ще влиза не в комина, а навън през терасата (остъклена)? Може да ми препоръчате нещо, до 250 лв.  Hug

Тоя ще върши работа, ако ли не вземете еуролукс за 200 лв (някъде) и е 500 кубика).

Благодаря ти   bouquet А този като е повече кубика не е ли по-добър или просто Eurolux е по-добра марка? И друго искам да попитам, понеже ни предложиха за по-красиво да вземем правоъгълни тръби, така не се ли свива много диаметъра ? Аз трябва да избера спешно модел, понеже ме чакат да кажа диаметъра какъв е, за да могат да иззидат дупката в стената, която направиха за тръбите, ама като гледам той диаметъра им е 125 мм май  newsm78

# 407
  • Бургас
Didi*, супер е кухнята ти - със здраве да си я ползвате!
На какво разстояние са монтирани горните шкафчета от плота?
Вратичките ти екрю ли са или бреза?
Ще чакам снимка и на вече напълно готовата Praynig

# 408
Диди, прекрасна кухня имаш, да си я ползваш със здраве! Не мога да разбера какъв ти е гърба на кухнята
?

# 409
  • В градината...
Диди, най-после да харесам и аз кухня тук  Peace

# 410
  • Варна
Диди, много е хубава кухнята. Поздравления.  Hug
Гърбът на кухнята явно още не си го решила какъв ще е.  Mr. Green Ако обичаш би ли снимала отворени чекмеджетата под мивката. Каква ти е идеята за тях, какво ще слагаш вътре? Аз винаги съм имала кофа за боклук под мивката и ми е интересно.  Peace

Аз съвсем сериозно ще чакам снимка на кухнята в напълно завършен вид.  Peace Със здраве да си я ползвате.

# 411
И моята не е завършена, но пускам и чакам критики  Mr. Green http://shtereva.snimka.bg/architecture/kuhnya.723917.31559549.big

# 412
Диди, поздравления за прекрасната кухня! От масив ли е и каква е цената й?
Имам един въпрос към хората, които се занимават с производство на кухни професионално: На дължина 180 см може ли да се вградят свободно стояща пералня, 60 см миялня за вграждане и умивалник за 60 см шкаф?

# 413
Харесах тази мелница. Мнения?
Искам да питам къде се монтира бутона- на мивката ли? И как се връзва към ел-а?

И още нещо да попитам- дозаторите за сапун на плота ли се монтират или може и на мивката?

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 16:51 от beca

# 414
Didi* - супер е - честито - а гърба какъв цвят ще е?

# 415
накрая като си взема ето това:
http://www.midea-bg.com/bg/products/uredi_za_vgrazhdane/mc_ht571/
ефтенко и да се счупи поне да не ме яд.............. ooooh!
Някой ползвал ли е мидеа -котлони?
        Да, ползваме, доволни сме. Направо казано - не виждам никаква разлика /като бързина на нагряване/ между котлоните на мидеа, беко, сименс. Ползваме и фурни на мидеа. Случи се така, че трябваше да правя голяма доза кифлички и ги пекох в една мидеа и една бош. В мидеата станаха по-хубави Simple Smile

# 416
Мама на 2 бебета -защо критики -на мен ми харесва-честито !

# 417
tetka_the_best -благодаря ти за мнинието. Трябва да вляза в 1000 лв за фурна и котлони.Остатъка за по-хубава фурна.

# 418

Диди, мамче, страхотни са кухните ви! Много вкусотийки да забърквате с любов!

# 419
Мама на 2 бебета -защо критики -на мен ми харесва-честито !

Защото накрая вече нямах търпение да свърши.
Майстора ни се учуди, че сме най-бързите му клиенти.
Не ми се мисли, като почнем банята и хола.

Общи условия

Активация на акаунт