Нашите кухни - тема 50

• 83 827
  • 792
  •   1
Отговори
# 525
Marsy Rose, Lady April, marvele, gerysm, cayman -  Благодаря    bouquet

4:0 за BEKO, значи BEKO.

# 526
  • Раковски
Цитат
FINLUX през периода 1992-1996 година е част от NOKIA Consumer Electronics. През 2009г беше закупена от турският производител на електроника Vestel /Vestel Scandinavia Ab/ - собственост на Zorlu Holding. Всички дейности във Финландия бяха прекратени. Произвеждат се в Турция.

Lino е ниския клас на Фабер, уредите се произвеждат в Турция с части от Фабер (така казват в техните магазини), тоест добри части, но по-калпава сглобка.

Indesit (доколкото знам) е ниския клас на групата която ги произвежда (тук май бяха Аристон и други, забравих ги).

Бекото е турско, но съм чувал само добри неща за тях.

Погледнете и Фагор, заводите са им е Испания и Франция само.

# 527
  • Варна
но се с YTONG ,а с някакви нови блокчета(поне за мен ) ,за които не е нужно външна и вътречна изолация -те самите са изолиращи-състоят се от малки ситни топчета от стериопор и цимент  -много надеждни били -ще видим.
В момента наш приятел строи къща само с тези блокчета. Единствено е направил един трегер от бетон, на който да закачи горните кухненски шкафове.  Peace

# 528
  • Бургас
Някой да ползва такъв аспиратор http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … RUS-GALLERY-60-IX ?
В магазина ми казаха, че е много мощен, но нищо за шума newsm78 Като мощност били почти еднакви с този http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … RUS-GALLERY-60-IX, даже май тауруса бил по-мощен.
Като цяло искам да се вместя до около 300 лв за аспиратор, но ако бих дала и малко повече, ако наистина си струва

# 529
  • Русе
Моля Виии ,препоръчайте ми  съдомиялна за вграждане .. Crazy Simple Smile Rolling Eyes

# 530
  • на Мелмак
Като ще е за вграждане- защо да е иноксова?
Или за частично вграждане?

# 531
  • Русе
Обърках се и веднага се поправих Simple Smile
Няма значение цвят, важното е да върши добра работа  Flutter

# 532
  • София
  Искам такъв гръб,но в която и фирма да питах, никой не ми отговори. Не е стъкло, пише уж ЛПДЧ.

# 533
Тайна, на този гръб май му викат лакобел, а като гледам ЛПДЧ са самите гланцирани вратички. Може и да бъркам, де.

А иначе за цените на кухните - много ясно, че зависят от материали и обков. Но аз питам, за да сравня, а търся по-евтино, защото не мога да си позволя много скъпо. Не бих питала, ако можех директно да го приема това предложение и да не се занимавам с търсене на други оферти.
Благодаря на тези, които се отзоваха на питането ми, макар и не много на брой.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 17:50 от Im So Excited

# 534
  • София
  То и на мен ми заприлича на стъкло, но в описанието отдолу няма дума лакобел или стъкло.Явно просто са си взели снимка от нета за илюстрация, и то всички фирми,които ми излизат при търсенето.

Скрит текст:
Кухня
Материал:Долен ред: ЛПДЧ Папая супер гланц;
Горен ред: ЛПДЧ Бяло супер гланц;  
Корпус: ЛПДЧ Бяло
Плот и гръб: Бял гланц  и Трева

Предлагаме богата гама мебели и обзавеждане от MDF, ЛПДЧ, фурнир, масив и други по Ваш вкус. .Представяме Ви кухня, изработена от гланциран ЛПДЧ. Готово кухненско обзавеждане..Съкращението ЛПДЧ означава ламинирани плочи от дървесни частици. Тези плочи са с меламиново покритие..Материалът гланциран ЛПДЧ е предпочитан за изработка на мебели и обзавеждане поради възможността за декорации и оригинални цветови комбинации..Кухните, изработени от гланциран ЛПДЧ са подходящи за поставяне във вътрешни помещения, както е обзавеждането на кухнята.,
Кухненски мебели от гланцирани ЛПДЧ,Готово кухненско обзавеждане от гланцирани ЛПДЧ,Кухни от ламинирани плочи

# 535
Момичета, FAGOR добри ли са за фурна за вграждане и стъклокерамичен плот?

# 536
  • Раковски
По-горе писах, че фагор се правят в Испания и Франция (така разправят), аз имам техен бойлер и ся ще взимам втори.

# 537
Мама на две бебета може ли да споделиш последната оферта от кой е (може и на лични). На нас първо ни поискаха 3800 за кухмя от МДФ. Следващата оферта май ни беше към 3000. С механизни на Blum, но те излизаха май около 400-500 лева. Нашата кухня няма да е голяма така че ми се струват много пари, при положение, че дори вратичките не са от масив.

Някой има ли впечатления от сайта KuhniSofia?

За шума на аспираторите и на другите уреди  би трябвало да си пише на самата табелка на уреда и от там да можете да се ориентирате горе-долу колко е шумен.

За съдомиялна - мисля, че си купихме тази -
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680575/P11110301/Sadomiyal … EKO-DIN-6830-FX30
Беше на промоция до 12 септември. Мисля, че моделът е същия. Още не сме я ползвали, но тук прочетох хубави отзиви за Beko.

# 538
Някой може ли да ми каже "Максимална мощност: 5,1 kW "-това е плот за вграждане-ниска ли е мощността -5,1 ? В смисъл слаби ли са котлоните?

Аспиратора ,който си поръчах е този:

http://www.teka.com/products/view/20013

нивото на шума -45 dBA(казаха ми ,че доста безшумен бил )
а за мощността се гледало този стандарт EN-61591-780 м³/ч

# 539
И ние си взехме такъв аспиратор. Онази вечер го монтирахме . Като го пуснахме без свързан въздуховод беше доста безшумен, но нашите тръби са около 2 метра и започна да се чува малко повече.  Но в сравнение със стария е перфектен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт