Нашите кухни - тема 50

• 82 545
  • 792
  •   1
Отговори
# 660
Ти вкъщи си премери колко са ти големи тавичките. Или там на майка ти, свекървата Simple Smile
Ако нямаш, после ще купуваш тави според фурната, по-лесно.

# 661
Да си задам тук въпроса, не знам къде да питам.
Преди дни ми замириса на готвено, без да съм готвила. Сега пак.
Оказа се, че някой над мен готви, а миризмата излиза от моя абсорбатор. Идеи как така се получава? И какво мога да направя?

# 662
  • София
Здравейте,моля за съвет понеже аз още не съм кой знае каква готвачка и не мога много да преценя та харесала съм си 1 фурна за вграждане но се притеснявам да не е много малка,премерих,че макс тава,която може да влезе е някъде с размери 31/41 см-това много малка тава за готвене ли е?

В такава тава ще нахраниш поне 6 човека от раз!

# 663
  • гр.Варна
Оказа се, че някой над мен готви, а миризмата излиза от моя абсорбатор. Идеи как така се получава? И какво мога да направя?
Би трябвало абсорбатора да има клапа ,която да се отваря само когато се включи,а иначе да стой затворена и да предотвратява нахлуването на миризми от съседни апартаменти.

# 664
Alpha beta,мерси много за отговора!сигурно изглежда смешно отстрани Laughing,но досега сме имали само котлони и микровълнова!

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 15:28 от milla.v

# 665
Би трябвало абсорбатора да има клапа ,която да се отваря само когато се включи,а иначе да стой затворена и да предотвратява нахлуването на миризми от съседни апартаменти.
Благодаря ти за отговора! Ами не работи, стои си изключен. Къде е тази клапа? Такъв е.
http://www.stroi.bg/p/art0000629-absorbator-za-vgrajdane-telesko … s-e-307-3-in.html

# 666
  • гр.Варна
Моят е като този ,но друга марка,а клапата се намира в най-горната част.Там където се съединява с тръбата.Дано си ме разбрала. Embarassed Но не всички имат такава клапа,по думите на майстора ни.

# 667
# 668
  • София
Тази клапа и да я има, тя не затваря херметически, че да не влизат миризми. Според мен проблема е, че връща миризмите от отдушника, било то от вятър или нещо друго.
Имам такава клапа на вентилатора в банята и пак си мирише на манджи от комшиите Sick

# 669
  • София
Alpha beta,мерси много за отговора!сигурно изглежда смешно отстрани Laughing,но досега сме имали само котлони и микровълнова!

Ха ха ха, уелкъм, всички сме били млади домакини някога......

# 670
Разбрах, благодаря ви, момичета, ще викна някой майстор да погледне.
  bouquet

# 671
  • София

Може ли някой спец да ми отговори тази клапа ако не се монтира проблем ли е за машината, извеждането е в стената навън и отвън завършва с едно коляно насочено надолу да не влиза вода!
При мен не е монтирана клапата, видях я в пликчето при книжката на уреда.

# 672
  • София

Може ли някой спец да ми отговори тази клапа ако не се монтира проблем ли е за машината, извеждането е в стената навън и отвън завършва с едно коляно насочено надолу да не влиза вода!

За уреда не е толкова голям проблем, но за теб зимата ще е проблем защото ще духа студено оттам или ще излиза топлото, зависи от времето навън.

# 673
  • София

За уреда не е толкова голям проблем, но за теб зимата ще е проблем защото ще духа студено оттам или ще излиза топлото, зависи от времето навън.
Благодаря! Значи ще взема мерки да я монтират!

# 674
   Кухнята е готова!  Laughing Ето една снимка, извинявам се за работната мивка, но не ми дадоха да я местя , че редяха паркет. Вечер има скрито осветление и стои страхотно! Дизайна си е мой и много и се радвам  Simple Smile

Искам да попитам от къде да си намеря шнурче за пускане на вграденото осветление на горните шкафове?

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 18:31 от Кашарел

Общи условия

Активация на акаунт