Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 059
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
И една снимка, зад кадър, много е сладка на тоя прозорец, Джейнн ..  Mr. Green Mr. Green

Невероятна е ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 676
Нямат една обща снимка,ама какво да са прави, не искат да ми дават надежди ..  Mr. Green

# 677
Дано да са последните дни с него. Уур толкова страда,че чак не знам с какви сили ги гледа.Като казах "гледа" снимките от почивката й с  Мерт,като е видял тоя как държи сина му сигурно му се е щяло да го убие.

На мен ми кипна кръвта, за него си представям, между другото те бяха по едно и също време на почивка, просто са такава каша .. ooooh! Не знам,как се понасят, а и наближава 26-ти тоест рождения ден на Гамзе, чудя се, дали ще покани Уур, миналата година го беше поканила, има два варианта Мерт да не й даде или просто Уур и Мерт да са на едно място, което ще е интересно ..  Mr. Green

Това определено ще бъде интересно. Не вярвам Гамзе да не покани Уур - сигурно ще го покани, но дали няма да има 2 партита: едното с Уур, другото с Мерт. Все пак се надявам тя да осъзнае, че не може без Уур и двамата скоро да се съберат. Той толкова много я обича и му личи ... Praynig  Kissing Heart Two Hearts

Пф, знам ли ..  newsm78 Ама Мерт, както я командори, за това го казвам  Naughty От километри си личи, четох , че девите отричали чувствата си докрай ..  Joy Надявам се и тя да е така ..  Mr. Green

# 678
Така е всички бяха уникални, Шуле като вика; Това е най-лошата Нова Година в живота ми  hahaha

-Хах, да стана ми смешно със Синан и Пелин, ама тя е шматка, чак ме кефи, а иначе, че е нахална е нахална, но сценаристите показа по това със снимката, която ѝ пази, че си обича Елиф ..  Heart Eyes Като излезе епизода, ще го видя.

-Много ясно,че се прави .. но предложението беше страхотно и много сладко ..   loveuuu

Пелин си е нахална и няма как да ми хареше. Добре, че се разкара бързо. Иначе признавам, че днес помогна като доведе певицата. Тя си знае, че Синан няма чувства към нея и затова си изпроси една целувка ...  Peace

Това нали беше специален новогодишен епизод и така са го измислили. Идеята да доведат Бегюн е много хубава. Поне всички се позабавляваха ...  Wink

Но сценаристите ни показаха, че Синан винаги ще обича само Елиф. Не само със снимката, но и с името на лодката му, с рибарското му селище, с думите му и с всичко останало. Синан остана верен на Елиф до края и това е най-важното. Обожавам ги ...
Two Hearts Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Горката Пелин, ако ти беше там да се е отказала отдавна ..  Mr. Green

-Така е..  love001

# 679
Много ти благодаря за снимките.Аз се чудя защо му позволява да я командори. Ако бях нея така щях да го разкарам,че да не иска да се вижда с мене.

# 680
Много ти благодаря за снимките.Аз се чудя защо му позволява да я командори. Ако бях нея така щях да го разкарам,че да не иска да се вижда с мене.

Нали .. на такъв му бих била шута, ще го търпя, ама друг път..  а Гамзе, направо ..  Tired

# 681
Нямат една обща снимка,ама какво да са прави, не искат да ми дават надежди ..  Mr. Green

Благодаря ти! Надявам се тази година да имат и общи снимки ...  Praynig

# 682
Нови снимки от академията на Чаала. Peace

# 683
Ето още две. Тази най-вдясно майка й ли е? newsm78

# 684
Една нова снимка и на бъдещата булка. Grinning

# 685
Една нова снимка и на бъдещата булка. Grinning

А, това баща ѝ ли е или ще се жени за него? newsm78

# 686
А, това баща ѝ ли е или ще се жени за него? newsm78
Не знам какъв й е, но ще ти дам снимка на баща й и приятеля й. Peace
Ето тук е с майка си и баща си.

А тук е с приятеля си.

# 687
  • Разград

# 688
Ето още две. Тази най-вдясно майка й ли е? newsm78

Да - жената в дясно е майката на Чаала! И двете са невероятни. Благодаря ти за снимките ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 689
Нови снимки от академията на Чаала. Peace

Невероятни снимки! Чаала е много готина и сладка ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт