ЮЛСКИТЕ новородени се преместиха в "Родени" - 1

• 31 109
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
iva_angel, за пъпките не се притеснявай, ние имахме доста по вратлето и лицето,оказа се, че е от прегряване(доста разправии имах със свеки по повод обличането)  ooooh! . Сега пак се появяват от време на време по няколко леко червени с бяло връхче, на другия ден ги няма, нищо не ги мажа...

За снимките и аз мисля скоро да си направим сесия. Като бях бременна в 9-тия месец си направихме професионални снимки с половинката, исках да запечатам този момент  Grinning . Сега за бебо ще се обадя на същата фотографка, тя снима предимно деца, препоръчвам я https://www.facebook.com/pages/Free-time/150775265044144?fref=ts  Peace

# 226
Глупи, честит ти рожденник! Да е здрав Simple Smile Излиза, че и двете ни деца са наборчета с малка разлика Simple Smile

При нас искат за фотосесия на новородени бебетата да са до 2 седмици. Цените започват от $ 400 за 25 кадъра Sad

# 227
  • София
Ехее, Ники, много бе!

Aquawomann, благодаря за успокоението, аз гледам да я държа максимално гола, обаче наистина като си завърти главата на дясно например и се запарва от калъфката, нищо че е чист памук, сега забелязвам, че има някакъв напредък след 3-4 мазания с този Атодерм.

Имаме и ново 20, едното оченце леко секретира, жълт секрет, обаче този филм съм го играла със Стани, ако не стане с капки ще правя масажа, пък дано подейства...

# 228
  • София
Глупи, вие сигурно снимате с някакви хайтек апарати, ние сме с некви нокии уж смартфони, ама не правят хубави снимки.
Ники, то при вас без пари Laughing А, аз мислех, че в БГ фотосесиите са скъпи....
Един колега си беше взел ден отпуска заради фотосесията на бебето. Седем часа бяха прекарали в студиото. Аз такова нещо не мога да си причиня, но пък няма спор- снимките са уникални.

# 229
Искам и аз фотосесия....Една позната ми беше обещала, но се покри нещо....
Аз още не съм ви видяла снимките, ей сега ще ида...
До сега пазарувахме във Вис Виталис, запасихме се с АМ и памперси за като си идем на село. Свеки беше с нас, та се оцъкли в магазина. Като видя колко пари даваме, стана и зле. Ми викам то бебе не се гледа лесно. Даде ми пак хиляда съвета, да го повивам, да не го насилвам да яде, да го обличам че е голо.... и още куп други. Като дойдЕ веднага даде команда да спираме климатика, че било много студено. Не я отразихме. В момента ми разказва за здравословните си проблеми и откачам  Banghead Не се издържа !!!!!!!!

# 230
ллл-възможно ли е от това,че имам Хашимото и поликистоза на яйчниците кърмата  ми да  е по-малко?

# 231
 Hug    здравейте
Нас още си ни мъчат коликите макарр че не се като в началото,но все пак си я боли коремчето ,утре сме на консултация да ни слагат ваксината,която е при навършването на месец,та да ви питам вдига ли се температура от нея?

# 232
Влизам само да се похваля че кистата се оказа доброкачествена. Бургаските доктори бяха готови да ме режат. Това образувание съм си го имала още с раждането, а клетките които в Бургас ги взеха за злокачествени се оказаха мозъчни клетки. Представяте ли си - имала съм си мозък в яйчника.
Нямахме интернет няколко дни и затова не съм влизала, пък и Далийка почти постоянно ми е в ръцете. Все още се кърмим, но аз почти постоянно съм в паника че ми свършва кърмата, а като се пробвам да й дам АМ и после го връща.

# 233
  • varna
Близначе,разбирам те напълно,едната ми баба е същата. В единия момент сме й най милите,в следващия.я.крадем,лъжем,неуважаваме и сме гадни и злобни. Аз по тази причина отлазвам да разговарям с нея,лошото е,че тати се тормози,нали му е майка,а братовчедка ми и леля ми изобщо не я поглеждат,макар че тя чичо ми обичаше повече. И постояно ще умира от нещо,а търчи в най-големите жеги.

# 234
Здравейте и то мен, мами Simple Smile Честити бебчета на всички, да са ви живи и здрави Simple Smile
Аз също се включвам в темичката, тъй като и ние се появихме на бял свят, но за съжаление не успях да се добера по-скоро до компютър Sad Нашият малък мъж се роди на 23.07.2013г. и тежи 3,720 кг. и е висок 53 см.
Много сме гласовити и от скоро вече сме с колики и не съм много сигурна дали не е малко рано.... всички казват, че се появяват след третата седмица, а малкият ни хубавец е още от първата седмица с болящо стомахче Cry Някой дали има опит, който може да сподели... Ще съм много благодарна  Hug

# 235
Иве,Ади имаше такива пъпчици,но и минаха.Даже бях питала тук с какво да ги мажа,че бая време се бяха задържали.И точно както казваш като спеше изчезваха.Мазах веднъж с Бичко,но не видях да има резултат.Минаха си от самосебе си след 20-тия ден.

# 236
Atrakcia  Hug
 Това със сабуждането по рано не се получава. Мога да я съблека и да я преоблека и пк няма да се събуди, вчера памперса и сменях уж да я събудя а и то си имаше нужда , но тя пак си спинка.. даже очи не отваря  Simple Smile Ама тя беше мноого изморена от 19 от както я изкъпахме до 00 и 30 мин седя будна.. само притваря очи и след 10 мин пак ги отваря. За напишкането незнам тоно колко напишквания са, но аканията са доста често. Два пъти да я нахраня в период от 30 мин и двата пъти ще се изака. Гледам да я нахраня да я изчакам да се уригне и после по някое време акаа и тогава сменям памерса. Даже днеска беше бая та както си беше седнала на коремчето ми и се напъваше така го изтреля, че памерса пропусна и оака и двете ни  За храненето се буди уж на 3 аса някъде, даже понякога е като часовник, но преди това седи час, два будна.. може и повече.. ако е седяла повее време будна после наваксва със спането. Аз си записвах тука поседните два дена, ама то много объркано с тез хранения те са на кратко с паузи или поне бяха. Сега си изцеждам малко от гърдата колкото да стигне до второто мляко и да я облека и тогава и я давам и си яде добре и си задремва, чак издава звуци от кеф, а с другата гърда която не я храня тогава защото не стигаме до втората я изцеждам малко повече от първата , примерно 40 мл колкото да ги изравня и да облеккча и нея. A относно храненето си записвах и е следното: Първото ядене е била на 3-я час и е яла 15 мин, после още 10. След 2:30мин.  още 10 мин с почивка и пак 10. Следващото будене е след 4 часа 10 мин хранене и след 20 мин още 10 мин хранене. След 3 часа спане е яла 10 мин в началото и после 15 мин и заспива. Пак след 3 часа е яла 25 мин и после още 10. Следващото хранене и продължило 20 мин и още 15мин.  Следващо 2 пъти по 15 мин... общо взето последните будения са на 3 часа. Надявам се да си разбрала, че се чудих как да го напиша по разбираемо Simple Smile) Общо взето седи будна по час и нещо, два и тогава заспива Simple Smile

# 237
Честит имен ден на всички Емчета  Hug Hug Hug  bouquet

2.) Калина има пъпки, много, по лицето, по главата чак от едната страна, на която повече лежи, по вратлето и даже по гърдичките малко, но по-нагоре де, уж било нормално, бебешко акне, ама ако някое бебе от вашите има кажете нормално ли е да са толкова много, при вас как са, като спи и е спокойна са бледи, имат леки връхчета, но не са пълни с течност, а като ревне се зачервяват много и стават като червено петно чак, много се притесних нещо...

Точно все едно описваш положението на моя бебок... и на мен ми е малко притеснено. Давам Фенистил- капки и сякаш малко се поскриха пъпчиците  Hug

# 238
И нашият младеж е с такива пъпки. Първо се изринаха бузките, после се разпространиха по главичката и след това слезе по гърдичките и гръбчето. С нищо не мажа и нищо не давам. Тези от бузките, които първи се появиха, сега започнаха да се скриват. По едно време беше страшен и за гледане, и за пипане.

Лявото оченце има много секрет. Ако е запушено каналче, капките надали ще помогнат. Педи ни изписа, но още не съм капвала. Когато водихме каката на очен, той ми се накара, че на бебе не се капват капки.

# 239
  • varna
Добри новини най-после-се ер пе-то е слязло на 3.2,славамбогу,вече е под пет,остана утре сутрин да излезе и хубава кръвна картина и ще ни пуснат да си ходим,тъй че много моля стискайте ясякакви видове палци за нас.

Общи условия

Активация на акаунт