АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 887
  • 781
  •   1
Отговори
# 90
И аз се вклюзвам към питането на tweety19821
Дали може да препоръчате добър специалист, който изражда в Селена, но отделно работи и по ЗК за ЖК? Аз ходщ при Патишанов по ЗК и при Даскалов на частно, знам че Патишанов разражда в Селена, но четох много противоречиви мнения за него и мисля да се преместя при друг докато е време.. иначе лично аз нямам засега лоши впечатления от него  newsm78

# 91
Момичета,за ваша информация Даскалов вече не се ангажира с естествено раждане, само планирано секцио. Ще трябва да се насоча към някой друг от Селената, чудя се между Минев, Матев и Карагьозов, знаете ли дали те се ангажират с естествено раждане?

# 92
И тримата са добри доктори, за Минев със сигурност знам, че препоръчва естествено раждане и не толерира секцио по желание.

# 93
Здравейте, аз съм се насочила към Матев. Препоръча ми го една позната, която ражда при него юли месец. Доколкото знам той изражда естествено. Не съм си следила бременността при него, но тъй като моя доктор има здравословни проблеми, се наложи да потърся друг. Ходих на една консултация при Матев - стори ми се много спокоен и приятен човек. Затова съм се спряла на него. Дано да не сбъркам с избора. Ако  някой е раждал при него естествено, моля те сподели впечатление и да ми разкаже малко по-подробно. Интересуват ме няколко неща:
1. В кой момент от раждането се появява? При постъпване в болницата той ли те преглежда ( ехораф, разкритие и т.н) или идва в крайната фаза в родилна зала?
2. При самото раждане - доколко е неговото участие? Седи ли с теб по време на цялото раждане, да ти казва кога да напъваш, кога да дишаш и  т.н?
3. Прави ли задължително епизотомия или само в случай, че се наложи (защото съм чувала, че в Селена има лекари, които задължително правят.Може и да не ми е вярна информацията, но все пак)
4.Той ли те преглежда в дните след операцията или който се случи?

Мисля и лично да го попитам за всичко това, но ако някой има представа ,ще се радвам да сподели.

# 94
  • Пловдив
В предродилна лежах с пациентка на Матев.Той идваше от време на време да я види как е,проверява разкритие.В един момент й спука мехура.Предполагам като влезе в родилна той е нонстоп с нея.Но мен ме качиха в операционната и не знам как продължи раждането й

# 95
Аз съм пациентка на Д-р Матев,е още не съм раждала,но и това ще стане Simple Smile
Трябва да Ви кажа,че при него имам две лапароскопии и две ИКСИ и винаги ме е карал да се чувствам все едно аз съм единствената пациентка в клиниката.Момичетата с който бях в стая направо ми завидяха.Идаваше да ме "наглежда" лично и да ми обясни точно как е протекло всичко....уникален е!

# 96
И аз се вклюзвам към питането на tweety19821
Дали може да препоръчате добър специалист, който изражда в Селена, но отделно работи и по ЗК за ЖК? Аз ходщ при Патишанов по ЗК и при Даскалов на частно, знам че Патишанов разражда в Селена, но четох много противоречиви мнения за него и мисля да се преместя при друг докато е време.. иначе лично аз нямам засега лоши впечатления от него  newsm78

Аз ходя при д-р Пейчинова тя също има частен кабинет където работи със ЗК и изражда в селена имам позната която роди при нея и беше доволна .За сега и аз съм доволна от отношението нямам проблеми с нищо звъня и по всяко време за всичко което ме притеснява

# 97
Знаете ли кога ще отвори врати новото крило на болницата и нещо по отношение на Йогата за бременни? Някой дали е посещавал занятията, знае ли график, цени и т.н.?

# 98
Пффф,върнали са ми от НОИ болничния от Селена-та.
Дали ще се съгласят да им го пратя с куриер да ми го коригират  newsm78 newsm78
И моя беше объркан, обадих се на регистратурата и се разбрахме да го изпратя с куриер и те го оправят веднага и го връщат със същия куриер.

# 99
northlove - и аз се интересувам от йога за бременни, не знаех, че имат в Селената. Някой да знае къде има гимнастика или някакъв вид спорт специално за бременни?

# 100
  • Пловдив
Дами знаете ли кога започват курсовете за бременни? Има ли някъде инфо за това? Hug

# 101
На сайта на Селена има инфо за курсовете за бременни

# 102
момичета някой може ли да ми каже доктор карагьозов работи ли със здравната каса за женските  консултации. Върнах се по назад и останах с впечатление че не, но чак ми и странно може ли да не води консултации по касата , ако искаш да ходиш през цялата бременност при него всеки месец по 50 лева и пак при друг доктор по касата ли? това не го разбирам, каква е файдата само да родиш при едикой си, а да си ходих при друг да те гледа 9 месеца.

# 103
  • Пловдив
Карагьозов не работи с касата.
Размислите ти за ползите не ги разбрах, изборът при кой ще се следиш е твой.

# 104
  • Пловдив
borle,гинеколозите,които не работят по касата им е пълен графика.Не страдат от липса на пациентки

Общи условия

Активация на акаунт