Търся електронна книга - тема 5

• 138 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Случайно някой да има от "Академия за вампири" 4, 5 и 6 книга? Пишете ми ЛС, за да дам е-мейл адрес. Peace

Ред. Намерени, за което много благодаря! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 14:33 от chockolina

# 106
# 107
Здравейте ,
Търся поредицата Братството на черния кинжал .
Много Благодаря предварителна

# 108
Здравейте ,
Търся поредицата Братството на черния кинжал .
Много Благодаря предварителна
http://flibusta.net/s/30957 Simple Smile

# 109
Благодаря
А дали на БГ я има някой

# 110
Здравейте!Може ли да помоля за трилогията "Кросфайър"?Благодаря предварително! Simple Smile marina_gercheva@abv.bg

# 111
Благодаря
А дали на БГ я има някой

А ти тези на какъв език мислиш, че са? На мен ми се струват на български...  newsm78

"Kросфайър" я има и в rulit и във flibusta... и от cheti.me може да се поиска.  ooooh!

# 112
  • Пловдив
Благодаря
А дали на БГ я има някой
Колко по на български я искаш, отколкото е в горепосочения линк ooooh!
Изобщо правите ли си труда да прочетете и проверите какво ви казват/показват другите потребители на темата? Whistling Crazy

Здравейте!Може ли да помоля за трилогията "Кросфайър"?Благодаря предварително! Simple Smile marina_gercheva@abv.bg
Не може! Ако се върнеш само 2-3 страници назад в темата, сама ще си намериш поредицата! Не може все някой да върви след вас и да ви дава всичко на тепсия, сдъвкано и готово за консумация! ooooh! Омръзна ми (както и на останалите редовни потребители в темата) през 3 поста да се пита за едно и също! За какво ПанЖоро и другите момичета хвърлиха толкова труд и усилия, за да качват във Филибуста и да правят лесни и достъпни каталози/списъци с най-търсените книги и поредици, когато никой дори не си мърда пръста да прочете началото на темата и поне 2-3 страници от нея?!!!  Naughty

# 113
Благодаря
А дали на БГ я има някой
Колко по на български я искаш, отколкото е в горепосочения линк ooooh!
Изобщо правите ли си труда да прочетете и проверите какво ви казват/показват другите потребители на темата? Whistling Crazy

Не може! Ако се върнеш само 2-3 страници назад в темата, сама ще си намериш поредицата! Не може все някой да върви след вас и да ви дава всичко на тепсия, сдъвкано и готово за консумация! ooooh! Омръзна ми (както и на останалите редовни потребители в темата) през 3 поста да се пита за едно и също! За какво ПанЖоро и другите момичета хвърлиха толкова труд и усилия, за да качват във Филибуста и да правят лесни и достъпни каталози/списъци с най-търсените книги и поредици, когато никой дори не си мърда пръста да прочете началото на темата и поне 2-3 страници от нея?!!!  Naughty

202uu smile3501

# 114
  • София
На мен също до гуша ми дойде от еднотипните питания!! А от "Кросфайър", нюансите, гробове от ляво и от дясно, вампири и т.н.  направо ми идва да ....  Sick
Често казано, много се чудя дали да не престана да следя темата. Но как да научавам за нови книги, които биха представлявали интерес за мен - това е въпросът  Thinking

# 115
Няма нужда да се карате
Направих си труда и в Флибуста това което откривам е на руски
"Глава 1
В клубе «Скример» было полно народу. Дариус осмотрелся. Публика выглядела жутковато: дамы, затянутые в кожу, кавалеры с физиономиями серийных убийц, припадочные полуголые фигуры на танцполе.

Внешность Дариуса и его спутника отвечала стилю заведения. С поправкой на то, что оба и вправду были убийцами.

Они сели за столик.
"
Благодаря все пак

# 116
Ок,благодаря!

# 117
Няма нужда да се карате
"
Благодаря все пак

Разбира се, че ще е на руски, ако нямаш регистрация или не си влязла с нея.
Даден ти е линк. С книгите на български. Какво повече?  

# 118
  • Пловдив
Няма нужда да се карате
"Глава 1
В клубе «Скример» было полно народу. Дариус осмотрелся. Публика выглядела жутковато: дамы, затянутые в кожу, кавалеры с физиономиями серийных убийц, припадочные полуголые фигуры на танцполе.

Внешность Дариуса и его спутника отвечала стилю заведения. С поправкой на то, что оба и вправду были убийцами.

Они сели за столик.
"
Благодаря все пак

Ако си правехте труда да четете темата, а не да чакате наготово, щяхте да знаете, че ако не си логнат с потребителското си име във Филибуста (това сме го коментирали много пъти), се виждат само книгите на руски език.  От линка, който е даден по-горе, се вижда цялата поредица:

Скрит текст:

И ние не се караме, просто коментираме как всеки прелита през темата, заявява си претенциите за еди коя си книга и чака наготово някой от редовните да го хване за ръчичка и едва ли не да го заведе до рафта в библиотеката и да му подаде търсената книга Crossing Arms

Ами не може така - когато човек търси нещо, влага поне минимални усилия сам да го намери, и ако не се справи, тогава моли за помощ останалите. Всички тук на драго сърце търсим книги и ги споделяме с останалите, но когато се иска заглавие, което се дъвче през 3 поста - еми няма начин, аз лично спирам да посочвам конкретен линк! Naughty

# 119
На мен също до гуша ми дойде от еднотипните питания!! А от "Кросфайър", нюансите, гробове от ляво и от дясно, вампири и т.н.  направо ми идва да ....  Sick
Често казано, много се чудя дали да не престана да следя темата. Но как да научавам за нови книги, които биха представлявали интерес за мен - това е въпросът  Thinking

И аз вече няколко теми си задавам същия въпрос.

Много моля в следващата тема на първа страница да се дадат линкове, водещи към Рулит и Флибуста, както и да се напише ника и паролата, които любезна съфорумка беше дала за общо ползване във Флибуста.

Общи условия

Активация на акаунт