Търся електронна книга - тема 5

• 138 106
  • 735
  •   2
Отговори
# 330
Здравейте ! Може ли някой да ми изпрати С.Е.К.Р.Е.Т Аделин, Л. Мари ? Благодаряя !!  Simple Smile

# 331
  • София
И аз мисля, че точно тази тема е най-подходящата за дискусии и въпроси, свързани с MailBooks. Няма нужда от отделна тема, след като MailBooks обслужва точно търсенето на ел. книги  Peace !

PanJoro, респект  omm !

# 332
MailBooks - нова версия.

От вчера следобед gmail въведоха нова система за верификация на потребителите. Тази система на този етап не може да бъде преодоляна от програмата. Затова се получават съобщенията за грешка. В новата версия на програмата се използва друг пощенски сървър без такива ограничения. Би трябвало проблемите да изчезнат. Ще очаквам да ме информирате незабавно при наличие на какъвто и да е проблем, защото реално сега ще тестваме новия сървър...

Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=371da1a9f6

NumLock, махни отметката и натисни Run.

Mrs Jan, то има проблеми с изпращането на един файл, ако е голям... как да пратим наведнъж няколко? Първоначалната идея беше такава, но се отказах, като видях пощенските реалии.

Съгласен съм с мнението на Ysabell и Kally May, че няма нужда от нова тема - това е темата за търсене на книги и тук е мястото да се виждат средствата за търсене, каквото е и MailBooks в част от своята функционалност.

# 333
MailBooks - нова версия.

От вчера следобед gmail въведоха нова система за верификация на потребителите. Тази система на този етап не може да бъде преодоляна от програмата. Затова се получават съобщенията за грешка. В новата версия на програмата се използва друг пощенски сървър без такива ограничения. Би трябвало проблемите да изчезнат. Ще очаквам да ме информирате незабавно при наличие на какъвто и да е проблем, защото реално сега ще тестваме новия сървър...

Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=371da1a9f6

PanJoro,свалих си новата версия и пробвах да изпратя книга, но ми дава тази грешка: Процедура SendBook - системна грешка 5:

Failure sending mail.  Sad

# 334
Версията на MailBooks е написана в заглавната лента - текущата версия е 13.8.25.1 (година 13, месец 8, ден 25, реализация 1). Проверявайте дали работите с правилната версия...

jinchen, не е приятна новината, но няма как да проверя какво се получава при останалите потребители. Пробвахме с още двама потребители и си разменихме заявки и книги успешно. Ти какво изпрати - заявка или книга?

# 335
Версията на MailBooks е написана в заглавната лента - текущата версия е 13.8.25.1 (година 13, месец 8, ден 25, реализация 1). Проверявайте дали работите с правилната версия...

jinchen, не е приятна новината, но няма как да проверя какво се получава при останалите потребители. Пробвахме с още двама потребители и си разменихме заявки и книги успешно. Ти какво изпрати - заявка или книга?

Версията е тази,която казваш. Sad Изпращам книга, пробвах на различни потребители,но все ми изписва тази грешка,която казах в предишния коментар. Сега опитах да поискам книга,но дава същата грешка Sad

# 336
  • София
Извинете, но почвам да се чудя. Какъв е смисъла в MailBooks да запишете, всяка една книга която имате? Не трябваше ли там да са книгите, които са трудни за намиране? Сега се опитах да разгледам и видях много заглавия на книги, които са общодостъпни. Не говоря дори за торент тракери, а за Читанка  newsm78

# 337
  • В две мънички очи...
Нормално да се получава това, все пак някои книги са разменяни преди да се появят в читанка. Преди малко това ми се случи и с книгата която четях - открих че е качена в читанка а преди няколко месеца когато съм я сваляла я нямаше.

# 338
При заявка:
Скрит текст:

# 339
MailBooks. При неуспешни опити за изпращане на заявка или книга има вероятност причината да е в защитната стена (Windows Firewall). Опитайте се да включите програмата в изключенията на защитната стена.

Mrs Jan. Идеята е това да стане една голяма виртуална библиотека и всичко, което търсим, да е в нея. Добре би било всяка книга да се предлага от няколко потребителя, защото някой може да не е в състояние да я изпрати при заявка - тогава книгата ще се потърси от друг - все ще се намери поне един да я изпрати.

# 340
Търся книга на Рангел Вълчанов някой има ли нещо?

# 341
MailBooks. При неуспешни опити за изпращане на заявка или книга има вероятност причината да е в защитната стена (Windows Firewall). Опитайте се да включите програмата в изключенията на защитната стена.

Направих го, но отново дава същата грешка.

# 342
  • София
Здравейте ! Може ли някой да ми изпрати С.Е.К.Р.Е.Т Аделин, Л. Мари ? Благодаряя !!  Simple Smile
И за мен ако може. Погледнах в известните сайтове и не я открих!

Скрит текст:

# 343
  • Бургас
И при мен програмата дава "Процедурна грешка" въпреки, че е последната версия и е сред изключенията в защитната стена. Опитах се да изпратя книга, за сега не съм пробвала да поискам някоя.

# 344
Търся някоя от книгите на Питър Мейл
 Twisted Evil

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт