Търся електронна книга - тема 5

• 138 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте.  Аз ли бъркам някъде?  Не виждам никъде бутона 'получи'. Нямам и папка books. А съм поискала няколко книги.

# 391
Здравейте.  Аз ли бъркам някъде?  Не виждам никъде бутона 'получи'. Нямам и папка books. А съм поискала няколко книги.

Отваряш списъка с книгите, долу в дясно има бутона Получи, Изпрати и Изход. Натискаш Получи и ти се отваря поле, където ще видиш дали имаш изпратени книги.

# 392
Връзката със сървъра е възстановена!

Сега влязох в компютъра на една дама - има 80 заявки от един и същ потребител, който не е качил и една книга. Ще въведа ограничения на броя на заявките за ден. Мисля 3 или 5. Какво ще кажете?

blaze88, работиш със старата версия на програмата. Актуалната версия е 13.8.27.1. Виж по-напред линка и си я дръпни.

# 393
Много малко, това означава, че мога да получавам по 3-5 книги на ден. Доста е малко.

# 394
Много малко, това означава, че мога да получавам по 3-5 книги на ден. Доста е малко.

Simple Smile С каква скорост четеш Simple Smile))))))))))))

# 395
  • София

Искаш да кажеш, че си в състояние да изчетеш 3-5 книги за един ден  Shocked ....
Хайде да бъдем реалисти! Програмата на PanJoro не предлага банани на промоция по Нова година през '67-ма  ooooh! .....

# 396
Връзката със сървъра е възстановена!

Сега влязох в компютъра на една дама - има 80 заявки от един и същ потребител, който не е качил и една книга. Ще въведа ограничения на броя на заявките за ден. Мисля 3 или 5. Какво ще кажете?

blaze88, работиш със старата версия на програмата. Актуалната версия е 13.8.27.1. Виж по-напред линка и си я дръпни.

Да, от връзката е било явно. За момента всичко е ок.   bouquet  Нека книгите са 10-тина. Така или иначе едва ли има човек,който да чете 10 книги за 1 ден?  Laughing

# 397
Някои сега се опитват да си създадат библиотека, а не да четат... Но да поискаш толкова много книги наведнъж е...

Може би да се обединим около 10 заявки дневно, а?

# 398
До 10 заявки е напълно достатъчно.
Според мен и 5 дори стигат, програмата е нова, има ли смисъл да я товарим със стотици заявки от самото начало и то от чиста лакомия...

# 399
Само аз ли имам имам проблем с изпращането на по-големи файлове?

# 400
Получих първата си книжка! БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!
Скрит текст:

# 401
  • Ямбол
Получих първата си книжка! БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!
Скрит текст:
Браво, тази книга иначе я има в Читанка: http://chitanka.info/text/7021-zashto-myzhete-ne-chuvat-a-zhenite-ne-mo

# 402
здравейте! харесах си някои книги от читанката, но не мога да се справя с конвертирането. ползвах това http://ebook.online-convert.com/ и това http://www.convertfiles.com/ , но не ми се получава. можете ли да ми помогнете? благодаря!

# 403
Леле не бъдете елементарни. baby_neutral Програмата е за шерване на книги. Нима вие имате ограничение от торентите? Не можете да изгледате повече от 12 филма при продължителност от 2 часа? Аз примерно дърпам книги сега, защото си ги качвам на киндъла и повече няма да тегля, а ще споделям. В читанка да не би да имаге ограничение на заявките? Имате звънци... #Crazy Според мен ограничение на заявките е малоумна работа....

# 404
Всичко е ок. Програмкста е супер и работи перфектност.Изпратих,поисках и добавих в списъка 7-8 книжки- за проба.Много е точно. Поздрави

от мен.  :bouquet

Общи условия

Активация на акаунт