Търся електронна книга - тема 5

• 138 098
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
здравейте, може ли и на мен да ми изпратите новия хит с.е.к.р.е.т, щом е толкова забавна
благодаря предварително

# 601
  • В две мънички очи...
на word файла дай save as избираш pdf като формат и готово.

# 602
Здравейте. Ако някой ги има,ако може и на мен да ми изпрати  С.Е.К.Р.Е.Т  от Л. Мари Аделайн и за РОБИНЯТА  от Максим Якобовски ? Simple Smile email: allexiss955@hotmail.com

# 603
Здравейте,може ли да помоля за С.Е.К.Р.Е.Т  от Л.Мари Аделайн и за РОБИНЯТА  от Максим Якобовски.Пощата ми е issi_82@abv.bg  Предварително ви благодаря   bouquet

Имаш я.

Да С.Е.К.Р.Е.Т ще бъде новият хит  Joy е поне за мен беше весела, докато на 50 нюанса не съм се смяла така.

Може ли и на мен да пратите книжката ? Благодаряяяяя Simple Smile guapa_f@abv.bg

# 604
  • София
Само да кажа, че С.Е.К.Р.Е.Т я има в MailBooks и там изпращането и получаването става много по-лесно.

# 605
  • гр. София
Здравейте момичета, дали мога да помоля някой да ми прати 3-те книжки на Силвия Дей, Скитница, Крадци на лебеди, 4-тата книжка от поредицата за Ерагон, 50-те нюанса и поредицата на Стив Бери на български? Множко са ама ми предстои 1 месец да си седя у дома и не знам какво ще ми допадне.  Embarassed
Мейла ми е ..... .
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 18:58 от Shokoladche

# 606
  • В две мънички очи...
аааааа след вампири и всякакви митични същества сега явно идва ред на еротиката - само това ли ще издават  #Crazy. Да си призная честно даже и фентъзито не ме дразнеше толкова когато издаваха само него преди всичко да пощурее по здрач

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 23:23 от Ysabell

# 607
  • Пловдив
Здравейте, издирвам Ад на Дан Браун. Благодаря
Скрит текст:

# 608
Здравейте, издирвам Ад на Дан Браун. Благодаря

Тук я има в различни формати  Peace

# 609
 А аз " Да дойдеш на света" Маргарет Мацантини

# 610

Здравей те ! Искам да помоля някой дали има "Покоряването на шотландеца" на Кинли Макгрегър и 3-те книжки на Силвия Дей, Скитница, Крадци на лебеди, 4-тата книжка от поредицата за Ерагон.
Благодаря ви много предварително!
tleonidova@abv.bg

# 611
Имам проблем с втората част на "Петдесет нюанса сиво" - "Петдесет нюанса по-тъмно"/ Fifty Shades Darker, започва първа глава няколко страници и след това липсват доста глави, чак към средата на 20-та.. При вас така ли е?

# 612

Не.
От http://www.booksbg.org я теглих. Ако има проблем, дай мейл да ти я пусна.

# 613
  • Някъде на път....
Имам проблем с втората част на "Петдесет нюанса сиво" - "Петдесет нюанса по-тъмно"/ Fifty Shades Darker, започва първа глава няколко страници и след това липсват доста глави, чак към средата на 20-та.. При вас така ли е?
И аз я имам. Мога да ти я пратя.  Peace

# 614
здравейте момичета,може да звучи малко смешно,но съм нова с програмата mailbooks.Ще ми каже ли някой как се качват книги?

Общи условия

Активация на акаунт