Търся електронна книга - тема 5

• 138 096
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Благодаря на всички, които ми изпратиха книги. Също така искам да попитам дали някой има книгата "Адът на Гейбриъл". Благодаря предварително!

Има я в Mailbooks. Simple Smile

# 691
Моля,
дайте линк към Mailbooks, аз ли нещо не виждам, ама не го намерих...

Има го няколко страници по-назад...  Ето:  http://dox.bg/files/dw?a=337bb60bba

# 692
Моля,
дайте линк към Mailbooks, аз ли нещо не виждам, ама не го намерих...

Има го няколко страници по-назад...  Ето:  http://dox.bg/files/dw?a=337bb60bba
Благодаря, сега го тествам и чакам книжки Simple Smile

# 693
Здравейте, не се справям с формата на "Пустинно цвете", търся я за Киндъл.
Предварително благодаря.

# 694
Простете за спама, но някой може ли да ми обясни къде отиват изпратените книги по mailbook защото не мога до  радбера как да отворя или къде да търся тези, които са ми изпратени  Simple Smile

и аз имам същият проблем. свалих програмата, разархивирах я, но папка Books няма. има само папка DOCUMENTATION. изпратих няколко заявки за книги, но не знам къде ще ги получа newsm78

# 695
Простете за спама, но някой може ли да ми обясни къде отиват изпратените книги по mailbook защото не мога до  радбера как да отворя или къде да търся тези, които са ми изпратени  Simple Smile

и аз имам същият проблем. свалих програмата, разархивирах я, но папка Books няма. има само папка DOCUMENTATION. изпратих няколко заявки за книги, но не знам къде ще ги получа newsm78
\

Папка Books се появява едва след като получиш първата книга и си я свалиш чрез програмата,преди това няма такава папка. Wink

# 696

\

Папка Books се появява едва след като получиш първата книга и си я свалиш чрез програмата,преди това няма такава папка. Wink

да  Embarassed  Simple Smile   bouquet

# 697
Здравейте! Благодаря на всички, които ми изпратиха книги. Също така искам да попитам дали някой има книгата "Адът на Гейбриъл". Благодаря предварително!

Да, видях, че я има и дори я поисках, но не ми я изпратиха.

# 698
  • В две мънички очи...

Да, видях, че я има и дори я поисках, но не ми я изпратиха.

Книгата ще я получиш когато човека който е споделил че я има влезне в програмата и я изпрати в отговор на твоята заявка.

# 699
Oт 1 час ми е зациклил един прозорец "Получаване на произведение. Моля изчакайте...", ама не го получавам. Преди това пак пробвах и след много чакане ми изписа - неуспешно получаване. Нещо аз ли не правя както трябва...

# 700
Oт 1 час ми е зациклил един прозорец "Получаване на произведение. Моля изчакайте...", ама не го получавам. Преди това пак пробвах и след много чакане ми изписа - неуспешно получаване. Нещо аз ли не правя както трябва...

Може нещо връзката със сървъра да е прекъснала...

# 701
Ммм, най-накрая стана, благодаря   bouquet Готина програмка Simple Smile

# 702
  • София
Предварително благодаря.

*Ан, мога да ти я изпратя в txt формат. В момента я чета на Киндъла и нямам никакъв проблем. Изпрати ми на лични адреса, на който да ти я изпратя.  Hug

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 23:02 от Flores

# 703

Предварително благодаря.

За всички, които използват Киндъл и имат затруднение с форматирането на книгите:

Изтеглете си ето тази програмка:
http://calibre-ebook.com/

и изгледайте ето това видео за да се научите да работите с нея:
http://www.youtube.com/watch?v=ao2KYHxJz9U

# 704
За киндъл се прави сложно, трябва да разбираш от html и css. Зареди си я като обикновен txt файл.

Общи условия

Активация на акаунт