Търся електронна книга - тема 5

• 138 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря на всички Вас, които ми изпратихте книги!
Благодаря, приятели! Hug smile3525

# 721
archduke линкът , който си дал го знам, но той няма нищо общо със старата огледална версия на читанка в моби като оформление, където човек можеше да разглежда каталозите и чете анотациите. Плюс, че търсенето е читанката е много по-лесно, отколкото в директорията. Когато човек не търси нещо конкретно, а иска да разгледа и да избере книга, архивът не е удобен, а и за какво ми е да губя време да ровя за заглавие в архива, като конверирането става за секунди? Тъпото ти  подмятане за жените няма какво да го коментирам, защото не тук му е мястото, но съдейки по предишни твои коментари, на които съм попадала, ти си този, на когото все от нещо му е криво и не е доволен. Имаше един хубав виц за форумите, който тук важи с пълна сила, не си го спомням точно, но последната част беше-влез в бг форум, за да ти обяснят колко си тъп. Когато човек не иска да помогне на питащия, по-добрата опция е да си замълчи, отколкото да прави саркастични забележки  Peace Сори за офф-топика.

# 722
  • София
Някой може ли да ми изпрати книгата "Любовта трае три години", моля  Praynig

Скрит текст:
            rangelova_nadya@abv.bg         

# 723
Искам да помоля  bellissima23bg  да ми пише  на лс

# 724
Аз също бих помолила за "Любовта трае три години". Praynig  bouquet

# 725
Търся помощ. Бутонът "изпрати" отMailBooks блокира. Имам 14 празни заявки и 2 истински,но когато опитам да изпратя книжка след 4-5 минути миг излиза съобщенке: " Следното произведенние не е изпратено успешно на потребител еди кой и заглавието на книжката.Мога да поискам, но не получавам. Това се получи тази сутрин.Доста опити направих,но без успех.Работя с последната версия.Мерси предварително.

# 726
мога ли да помоля за с.е.к.р.е.т - mariana7xristova@abv.bg
Благодаря предварително.

# 727
  • В две мънички очи...
Търся помощ. Бутонът "изпрати" отMailBooks блокира. Имам 14 празни заявки и 2 истински,но когато опитам да изпратя книжка след 4-5 минути миг излиза съобщенке: " Следното произведенние не е изпратено успешно на потребител еди кой и заглавието на книжката.Мога да поискам, но не получавам. Това се получи тази сутрин.Доста опити направих,но без успех.Работя с последната версия.Мерси предварително.

Виж дали нямаш  някакви не инсталирани ъпдейти за NetFramework-a може това да дава проблеми

# 728
  • В две мънички очи...
Нова тема

# 729
MailBooks - нова версия: 13.9.8.1.

Неволна техническа грешка в последния момент преди изграждане на програмата е блокирала мигането на бутоните при наличие на книги за получаване или изпращане. Грешката е отстранена.

Новите версии на програмата вече няма да се качват в DOX на abv.bg. Последната актуална версия на програмата винаги ще бъде достъпна от подписа ми. Ако някой иска да включи в подписа си линк за изтегляне на програмата - да ми пише по пощата или на ЛС, за да му предоставя кода.

За улеснение можете да изтеглите програмата и от ТУК

art54, Ysabell вече е коментирала проблема ти, аз бих казал същото - най-вероятната причина е, че не работиш с NET Framework 3.5 SP1 - изтегли рамката от интернет и я инсталирай.

# 730
Zdraveite tarsq poredicata na Silvya Day no ne moga da q namerq ako moje da mi q prati nqkoi na email AEDP@ABV.BG shte sam mnogo blagodarna.  Simple Smile

# 731
Всичко съм ъпдейтвала рано тази сутрин преди да пусна поста.Сега не мога да отворя линка  от последния пост с линка за последната версия .Получих и едно заглавие ,което нямам, но от същия автор имам друго.Може би ако пишем първо заглавието, а после автора ...?в табличката -просто  идея.

# 732
archduke линкът , който си дал го знам, но той няма нищо общо със старата огледална версия на читанка в моби като оформление, където човек можеше да разглежда каталозите и чете анотациите. Плюс, че търсенето е читанката е много по-лесно, отколкото в директорията. Когато човек не търси нещо конкретно, а иска да разгледа и да избере книга, архивът не е удобен, а и за какво ми е да губя време да ровя за заглавие в архива, като конверирането става за секунди? Тъпото ти  подмятане за жените няма какво да го коментирам, защото не тук му е мястото, но съдейки по предишни твои коментари, на които съм попадала, ти си този, на когото все от нещо му е криво и не е доволен. Имаше един хубав виц за форумите, който тук важи с пълна сила, не си го спомням точно, но последната част беше-влез в бг форум, за да ти обяснят колко си тъп. Когато човек не иска да помогне на питащия, по-добрата опция е да си замълчи, отколкото да прави саркастични забележки  Peace Сори за офф-топика.
Аха, линка го знаеш..... baby_neutral Странно, защото лично ти пишеш в твоят коментар, че отдавна несъществува....

quote author=Elfadora]
archduke за огледалната верия на читанка ли говориш или за някакъв торент, защото огледалната версия с моби формат май вече не съществува, а пък си е удобно да разглеждаш каталозите и анотациите от сайта, когато не търсиш нещо конкретно.[/quote]

И няма смисъл човек, да сваля дадена програма, да се учи как се работи с нея (т.е. 99% от хората ще се объркат), за да направи нещо, което вече някой го е направил и то професионално, с корица и вътрешно меню на книгата специално за киндъла. Помощта именно се изразява в това, да черпеш вода директно от извора, а следващият път научи вица....  hahahanewsm78

# 733
archduke явно не можеш да ме разбереш. Имаше сайт- ОГЛЕДАЛНА версия на читанка в моби. Изглеждаше по абсолютно същия начин като читанката- с каталози и тн, само че книгите бяха в моби формат. Линкът, който си дал е директория на част от книгите в моби от читанката, но не е онзи огледален сайт, който беше пълно копие на читанка  Peace

# 734
  • Ямбол
Очевидно е, че детето не разбира какво му говорят. То си знае неговото, с което обясненията стават излишни.

Общи условия

Активация на акаунт