ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз говорех принципно за крайните мнения кое е противопоказно и кое не, защото зависи от толкова много неща, вкл. в коя държава си. Но както и да е, де.  Hug Колкото до неприятното чувство, абе според мен няма такива, на които да са им приятни каквито  и да било бърканици. Чакайте нормалнораждащите да тръгнат контракциите, колко ще имат да ви бъркат.  Mr. Green

# 106
Сънфалуър, при д-р Славчев в Окръжна ходя от повече от 2 години.  Peace

Панди, що не лепнеш една усмивка отпред на темата, че така много строга изглежда  Joy

# 107
Сънфалуър, при д-р Славчев в Окръжна ходя

Peace

# 108
Аз говорех принципно за крайните мнения кое е противопоказно и кое не, защото зависи от толкова много неща, вкл. в коя държава си. Но както и да е, де.  Hug Колкото до неприятното чувство, абе според мен няма такива, на които да са им приятни каквито  и да било бърканици. Чакайте нормалнораждащите да тръгнат контракциите, колко ще имат да ви бъркат.  Mr. Green

Абе, колко, колко да е колко. Има мамчета дето за два часа раждат, та и бъркането е относително. Mr. Green
 Па и проверка за разкритие не може да се сравнява с обикновен преглед, камо ли с вземане на цитонамазка или вагинален ехограф. Пък за другите интимни дейностти и дума да не става Laughing
Леле, развеселих се като си представих някои неща. Колко би било прекрасно, ако раждането е като секса, ама той света и без това е пренаселен... Ама все пак...мечти.
smile3521

# 109
Момичета, много съмпритеснена.  Cry Малката се затича и без да се видим на вратата ме блъсна с все сила в корема. Сега точно там - ниско вляво - имам неприятни болки на спазми. Да звъня ли на док? Не ми се иска да го притеснявам, че до 12-ти е в отпуск, но ми е казал про необходимост винаги да звъня. А тамън днес си казвах ех дано все така всичко е наред до 12-ти и да не се налага да звъня... Sad

Зузи, тоест да сложа усмихнато личице преди заглавието ли, че не те разбрах? Ако да - хаха, да ви имам претенциите  Joy Ама иначе за самото заглавие никой нищо.  smile3538

# 110
Панди, свикнала съм всички отчетни да са с усмивки, не че са претенции  Mr. Green Някак самата тема става весела и закачлива още от заглавието Laughing

Хриси, теб май съм те засичала в темата за д-р Славчев, ако се не лъжа  Thinking Mr. Green

# 111
Пандичка, обади му се за всеки случай а?! те хората са наясно, че ако звъним, когато не са на работа е защото сме силно притеснени.
Моят съвет е да звъннеш най-малкото, за да се успокоиш  Hug

# 112
Момичета, много съмпритеснена.  Cry Малката се затича и без да се видим на вратата ме блъсна с все сила в корема. Сега точно там - ниско вляво - имам неприятни болки на спазми. Да звъня ли на док? Не ми се иска да го притеснявам, че до 12-ти е в отпуск, но ми е казал про необходимост винаги да звъня. А тамън днес си казвах ех дано все така всичко е наред до 12-ти и да не се налага да звъня... Sad

Зузи, тоест да сложа усмихнато личице преди заглавието ли, че не те разбрах? Ако да - хаха, да ви имам претенциите  Joy Ама иначе за самото заглавие никой нищо.  smile3538

То звъненето, не знам, за мен е по-удачно да отидеш на преглед в някоя болница с оплакванията си. То по телефона какво да му опишеш и какво да ти каже.

А за заглавието-аз си казах, че е хубаво, ама не четеш Heart Eyes

# 113
Здравейте,

Реших и аз да се присъединя към вас. Навремето бях част от Януарки 2009, от което ми останах прекрасни познанства и най-големият дар-нашата дъщеря (бъдещата кака  Heart Eyes).
Казвам се Гери. На почти 31 години съм, а терминът ми е 12.Януари.2014. Бебо си го донесохме от другия край на света, за момента казват,че е момче и върви доста напред като размери (вчера доки каза 300 грама). Дъщеря ми по време на цялата бременност (а и до ден днешен) вървеше доста назад с размерите...явно с второто е различно  Laughing
Радвам се,че ще бъда част от вашата групичка  Hug и се надявам да се включа в следваща среща на Софийските мами  Hug
Гледам си профилната снимка и осъзнавам колко отдавна не съм влизала във форума:) Трябва да я сменя:)

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 21:13 от barboran4e

# 114
Привет!
Ама да знаете какво готино филмче гледах - за раждането. Казва се Le Premier Cri (Първият плач) и го има в Замунда. Лично за мен - много въздействащ! Препоръчвам го!

Панди, може да няма нищо притеснително, но пък нищо не пречи да звъннеш един телефон, най - малкото, за да се успокоиш!
И по-назад съм коментирала заглавието, само дето не си прочела! Crazy

Барбаронче, добре дошла!

# 115
 Hug за всички. Ох, още ме боли, но покрай други драми не успях да звънна и сега много се притеснявам. Първо малката падна от люлката надолу с главата - докато се качваше се преобърна през облегалката. Много гадно си изкриви главата, щях да припадна, разревах се. Слава богу на нямаше нищо сериозно и бързо й мина. Но си отнесох мъмрене от мъжо, който отдавна ме кара да я махнем, защото е много опасна, а аз все си държах "не, нека да се учи да се пази"... После пък мъжо реши, че още тази вечер, а не утре ще тръгнат с малката за Казанлък и хубаво си поревахме и аз и малката - и двете нямахме нагласа за такава внезапна раздяла. Натрих малко сол на мъжова глАва, ама както и да е. Сега няма да я виждам  почти 3 седмици и ми е много криво и едно такова сълзливо.  Cry Нищо, че с мъжо ще поергенуваме - може би за последно преди появата на новия член на семейството.

Золче,  вярно е мила, аз ей така го казах по-скоро да се пошегувам.  Hug

Зузинка, ами то ние за това се стараем да мислим закачливи заглвийца  Heart Eyes Но щом усмивчица отпред ще сложи усмивка на товето лице ей сега я слагам.   Hug

Бърборан4е, (преди моят ник беше Бърборанка  Mr. Green ) добре си дошла!   bouquet Я кажи как се гледа януарско бебче. В началото беше ли ти депресирано от повечето време, прекарвано вкъщи или използваше да почиваш когато бебо спи? Излизахте ли често? А от къде си донесохте бебчето казваш? Simple Smile Една позната от предната отчетна, която сега е при декемврийките, си го донесоха чак от Занзибар - еххх  Heart Eyes и аз искам, ама няма. Simple Smile

Сега мисля да си порева малко и да лягам, хехе. Лека, сладурки. Утре съм на работа от 5.00, ще пиша как съм...

PS На първа стр съм сложила новите мами Ренигу и Бърборан4е, Сандра ако искаш сподели термин и примерно от къде си и коя бременност да те добавим. И ако има още някой новичък, разбира се, да пише тук или на лични.  Hug

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 07:13 от ♥Пандичка♥

# 116
Здравейте, момичета. Уфф, от векове не съм се разписвала при вас, изпуснах ви и дирите, макар че съм се опитвала поне да ви чета периодично. Просто време за глътка въздух не ми остава (освен работата, която тъкмо август ми се стовари с двойна сила, и таткото ни пътува по цели седмици, та съм и за майка, и за татко на нероденото и на вече роденото.  ooooh! ) Гледам, за бъркането иде реч - че не е най-любимото преживяване, не е. Едвам дадох цитонамазка да ми спретнат последния път  Joy , ама се дадох, къде ще ида. Simple Smile

hahaha Не знам каква комедия ще съм при самото раждане (дай, Боже, нормално - след секцио).

Панди, как се чувстваш сега?

# 117
  • София
babyface76  преди да забременея стойностите ми бяха горе долу добре, като забременях първия месец беше супер ТСХ -то, сслед месец се вдигна на 2.88 и ми изписаха еутирокс 25мг сега на контролата очаквах да е паднало или поне да е сущото, но бях   Shocked от резултата 4.53 и сега съм на 50 мг,  дано на следващата контрола да се е смъкнало!Иначе като ми гледаше щитовидната преди всичко беше ОК!
А при теб какъв е проблема?

Преди малко по канал 1 даваха предаване за раждането и като цяло за бременността, направи ми впечатление че като една от предпосствките за секцио казаха че е предна плацента, това наистина ли е така!?

Аз съм си със заболяване (хипофункция) и 5 години съм на еутирокс. Забременяла съм с високи стойности (4,12 беше малко след имплантирането) и сега съм на 125 мг, а бях на 125/150, но ТСХ ми падна до 0.03 и малко намалиха дозата. Аз мислех, че имаш някакво заболяване, но явно при теб нещата са ок. Понякога по време на бременност се повишава ТСХ, но може би след като родиш ще се оправиш. Не съм много запозната с тази аномалия, но така съм чела.
И аз гледах предаването по канал 1, но едновременно с това вършех домакинска работа и съм изпусналатова за плацентата. На мен пък ми казаха, че съм с предна плацента и това не било много добре за секциото. Което значи, че тук става дума за нещо друго. Между другото при мен плацентата не е пречела.
nikitto, браво, че се класира:)
Иначе и мен ме гледат само през корема. Така или иначе, на вагиналния нищо не се вижда вече.
Панди, предполагам, че на бебето му няма нищо, но по-добре иди да те видят.
barboran4e , добре дошла! Защо е толкова голямо бебето? Моето е на половина, но терминът ми е 24.01.
Аз днес бях на преглед и всичко е ок. Тежи 149 грама и съм 16 седмица и 5 дни. Получих разрешение за морето, така че утре вечер се запътваме натам.Simple Smile))
Яни, остава ли срещичката 16.55 на входа на Южния и Витошка?
Деси, ще го видим този филм:)))

# 118
Добро утро, макар че за мен не е от най-добрите. От болки и притеснение почти не съм спала, на работа съм и съм като пребита. Ако имам някакво успокоение то е, че поне усетих бебето да мърда... Момичета, да ида да ме видят на ехо, но къде в събота? Дайте идея.  newsm78

Miika,  Hug мерси, че питаш.

Бейбифейс, радвам се, че всичко е наред!  Hug

Вики и всички, които имате колани за шофиране - на вас опъва ли ви достатъчно добре долната част надолу? Вчера 'монтирах' моя колан, но определено разлика не видях и го махнах. Пък сестра ми изкара две бременности шофирайки с този колан. Много странно.  newsm78

# 119
добро утро!
Панди предполагам, че във всички болници и клиники има.., но аз съм ходила в Щерев но те мисля че са до към 14-15 часа и и там си и останах да си ме следят. Ама най-добре иди да си те прегледат
, за да не го мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт