ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
върнахме се от едно диво място. Починах си малко, ядох питки вместо хляб. Красота. Плетка по цял ден, сянка.

Панди- мерси за темата. Да поемам ли аз с дописването ?

Добре дошли на новите мами.
А другите защо не пишат?

Мимозка- честити розови сини гащета.

Добре де как спите с тези възглавници?  newsm78 На мен не би ми било удобно хич.

Яни и Стелинка- честити сини гащета.

Кайлис- и аз от 2, 3 дни съм с киселини. Преди ядях лимони, спомням си , че Зеленото пиеше прясно мляко. Сухари.

приятна среща момичета  Hug

# 121
Ееелг  Hug
И на мен ми дадоха зелен светофар - "можеш да пътуваш, можеш да се къпеш" Simple Smile и утре най-накрая ще се измъкнем от София, то даже щеше да е в четвъртък ама изскочиха разни неща.
А за възглавнизците - надкрачвам я, подпъхвам тук там и така свикнах още преди нея с обикновените, че сега за Арбанаси си взимам с мене още възглавнички Simple Smile

# 122
Пандичка, във всички АГ болници можеш да отидеш - ТК, Шейново, МД. За частните не знам? Но ако се обадиш по телефона, ще ти кажат.

# 123
Добро утро мами

Добре дошли на новите мами Simple Smile

Панди задължително иди на лекар и пиши после Simple Smile

Елг браво за почивчицата. Чакам да видя изплетеното пъшкулче Simple Smile

Кайлис и аз съм чула лимони да се хапват за киселини Simple Smile

Момичета супер срещичка ви пожелавам...може да направим видео връзка софия - лондон, та и ние с Ив да сме на срещата Simple Smile

# 124
за киселините аз ползвам сода за хляб - тя е изцяло алкална и действа бързо, а честно казано това с лимоните за пръв път го чувам, как киселините ще тушират киселините в стомаха  newsm78  да не би да е лимонов сок със сода или газирана вода..

# 125
Талцид и Стопацид са ок за бременни, Талцид е по-добре.
Содата не се препоръчва, ама ако няма друго - става.

# 126
Добро утро,надявам се приемате закъснели гости:).На 23г. съм от софия и тази бременност е първа за мен.Чета ви с интерес и смятам форума за много полезен Grinning

# 127
Добро утро и от мен!
Панди, ако болките продължават хубаво е да те види лекар!

Киселини и аз имам, но не пия нищо, стсрая се да ограничавам пикантното и пърженото.

Елг, Hug добре дошла отново. Завиждам ти за почивката, звучи наистина отпускащо и релаксиращо. Аз поръчка за такова пашкулче съм дала на баба ми. Ще го правим жълто или зелено, та да става и за момче и момиче. А ако е момиче ще му сложим една джуфка и на шапката Simple Smile като мацка!

Хубав ден на всички! И нямам търпение да се видим днес!  bigdance2

# 128
На фона на всичко се оказа, че от днес все пак влиза в сила някаква лятна схема и е можело да дойда на работа вместо в 5.45 - примерно в 7. Само аз и водещата на новините не бяхме уведомени. На пук на болките и неспането аз имам отговорност, вдигам се в 5.00, идвам в 5.45 на работа, ако ще и да се влача, но винаги идвам. Един ден болничен не смея да взема. Един човек, който изрично бях помолила да ми каже, ако все пак има промяна от днес да ми каже, си го отнесе подобаващо. Не била длъжна ТЯ да ми казва + нямала ми телефона!  Shocked А аз нейния как го намерих да й звънна да попитам дали случайно не се е успала??? И ако аз не бях дошла на работа съм сигурна, че щеше мнооого бързо да ми намери тел. Но не, никаква колегиалност! Само си тровя нервите, а не го заслужават! Много съм се сдухала!   Confused

Болките днес продължават - на същото място. Усещам бебето, но не съм сигурна, че всичко е съвсем наред.
Вебо, трябва ли да им звънна да ми запишат час или мога просто да се появя и който е свободен?

# 129
Панди, наистина никаква колегиалност, много неприятно  Confused За болките - з съм ходила в МД, имат си спешен кабинет, отиваш без да звъниш и като ти дойде ред влизаш.
Елг, добре завърнала се  Hug
Аз нашето пашкулче/одеало не съм го почвала още, пдмотавам се, ама да видим до кога Whistling

# 130
  • София
Добро утро момичета!!! kaffeetrmker_2

# 131
  • София
♥Пандичка♥-в клиника Надежда има доктори постоянно.Д-р. Михова преглежда и днес.Няма да те върнат в никакъв случей.Има и спешен кабинет там,ако не ти се чака за Михова.

# 132
Здравейте!
Добре дошли на новите момичета! Hug
Елг,приятно е да те видя отново сред нас! Hug Babyface,приятно море и дано всичко е на 6! Peace

Пандичка,отивай на лекар,че поне да се успокоиш,а и ние покрай теб. Надявам се всичко да е наред и да няма проблеми за бебо. Колкото до колежката ти-не мога да разбера как може да има такива нагли хора,като е за тях ще обърнат света,обаче ако е за друг-ще си мълчат като п***и. И другото,което много ме дразни е,че често третират бременните жени като 5-та категория хора. Интересно ми е как ще се чувстват такива хора,ако тях ги третират така. Thinking

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 133
Пандичка веднага на лекар мила и си мисли за болничните...сериозно. Стига толкоз нерви. Ако само разберат, че не си добре този тип хора може и да не ти подновят договора. Защити себе си и беба.  HugТова, обаче са мои мисли. Ти решаваш.

Никой не отрази, че от вчера съм с първокласник. Ми мерси. Crossing Arms

Елг забрави да ми пуснеш на лични инфо за плетките. В момента нямам много време, но си го планувам за след септември.

ХУбав уикенд , момичета  Hug

# 134
Пандичка, можеш и без без да звъниш - казваш че си с болки и като ти дойде ред влизаш, но провери до колко часа са, бяха писали, че ще има денонощно, но дали вече е факт не знам, официално са до 14 ч.

Общи условия

Активация на акаунт