ЯНУАРСКАТА дружина в 5-ти месец вече влиза :-) Тема 8

• 26 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, как се отговаря на следния коментар на колежка, направен публично в стая с още двама мъже и една жена: "Ама, Яно, к'во стааа с тия цици?" -  "Кво да става?" - "Ами.... горомни са"... Казах е как може така да говориш пред други хора, колкото и да си цапната... Тя: "Е ти мислиш, че другите не го виждат ли?? А и не се славя с такт.", при което се изсмя, че съм се изчервила. Последното, което казах "ами какво да се направи, при едни много става, при други нищо не става" (тя е плоска като дъска). Реакцията беше "аууу" и злезе от стаята да си върши работа. Уж всичко беше казано през усмивка, но на мен лично ми стана много неприятно. Дори се чудех дали да не й пиша на фейса, но засега се въздържам, казвайки си "изтрай още малко, изтрай още малко"...

Ивче, мерси, че питаш.  Hug Ами едва втори дем ми е без малката и щото съм и на работа, та все още не ме е "ударила" огромната липса. Но съм сигурна, че това ще се случи мнооого скоро. Sad А мкоремът е доста по-добре, днес въобще вече не съмимала болки.

Между другото док ей сега ме събуди и трябва да му звъня. Дано не ми се кара, че съм забравила кога ми е часът и че искам нов за утре или другиден.  Embarassed

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 16:09 от ♥Пандичка♥

# 196
Панди- много готино си отговорила  Joy
Аман от такива колежки.

Като каза, че китайско си яла, ми се дояде. Аз много обичам ориз. Ще мина утре да си взема

# 197
  • Близо до морето (200 м)
Здравейте, момичета!

Страхотни сте, столичанки, моментално ги организирате срещите и супер си изкарвате  Heart Eyes

Нас ни поканиха  събота на курбан на село и днес се върнах с болна кака. Висока Т, болно гърло, повръщане (за първи път в живота и се случи това последното и много се изплаши, милата).

Възкресителница, честит първолак и от мен!   bouquet

Зелено човече, 10 часа навън с две малки деца -  Shocked Съвсем сама ли беше с тях? Ти си извънземна  Crazy За дограмата - честито  Heart Eyes

# 198
Панди, много точно си и отговорила. И въобще не и пиши. Явно, че завижда.  Wink

# 199
Ето ме отново на линия, че тия дни зачезнах, ама нямаше какво толкова да кажа. Бременея си кротко. Само сутрин продължава да ми се гади - не знам дали е нормално, но явно при различните хора е различно. Умората вече не е толкова голяма, като преди - мога да си стигна до нас по етажите без да спирам като бабичките, но сънната апнея не минава  Joy Та се чудя, къде е тая прословута енергия, за която всички говорят като минат първите три месеца!!!  newsm78

Прибирането от морето /и отиването/ вече е такава песен - дори за бременни!!! 4 часа и не ги усещаш! Ще взема всяка седмица да ходя     grinning039 Бяхме на цивилизовано море дето се вика, а не на нашата си дивотия на палатки, но от време на време навестявахме и приятелите ни в дивото  newsm41 - мнооооого ми липсва подобна почивка, направо ми се доплака, че съм вързана в лудницата в курорта с чалгата от всеки ъгъл  Tired Face Но по-добре от между четири стени в София! Та сега си седя и се подготвям за първия работен ден в лудницата, където още на първия час ще съм забравила и почивка, и спокойствие! Еми ето мрън и от мен /че и аз да се отчета по този показател/  Sunglasses

# 200
  • София
Ето ме и мен. В хотела сме, хапвахме салата. (С лаптопа на ММ сме  не мога да се оправя на него.) Не смея да ходя по заведения, но утре ще ми се наложи някоя супа да хапна, че не може само сухоежбини. Имам и аз много за мрън-мрън и се чудя откъде да започна Simple Smile
Vebo, Деси, Росичка, благодаря! Не беше много лек пътя, по едно време краката ми се подуха много и сандалите ми се бяха врязали чак.Сега пък пръстите на ръцете ми се подуват. Чудя се дали не е рано, мислех че това се случва чак към 8 месец. А за цитронадата - да не би да сте поръчвали още след мен?Simple Smile
Да се оплача - стаята ни се оказа много малка, нямаме гардероб, само бюро и стол. Иначе има мини бар, ТВ, интернет, всичко е ок. Терасата обаче е обща със съседите, няма масичка и столчета и освен да си сложиш кърпите за сушене, не знам за какво друго може да се използва. newsm78 Днес бях на плаж около 3 часа, топнах се във водата и останалото време го проспах под чадъра.
Момичета, наистина се оформяме хубава компания, пък аз като забременях една от първите ми мисли беше как ще скучая сама с бебешката количка в парка  Wink
~Elg~, много добре те разбирам, мила. И при мен нещо такова се очертава на моменти. От 1 месец живеем заедно, а вече ми се подвиква. За пашкулчетата реакцията беше само един поглед. Знам, че не е лош човек, но явно и на него много му дойде. Преди да заживеем заедно в продължение на 5г ме гледаше като богиня. И той загуби баща си 2010г и то там връзката беше по-силна, отколкото с майката, но не забелязах промяна в отношението към мен, ами даже май се сближихме повече. Много е сложно всичко, чак ми писва и на мен вече семейния живот, който едва сега започна.
Гледам тук спорове са се разпалили. Е този път мен ме нямаше, та се чудя къде са тези, кото се опитваха да ме обвиняват за споровете и какво биха казали сега. Честно казано, не ми пука особено, ако някакви откачалки пишат глупости по форумите, просто няма да чета, но ми е неприятно от постоянния заядлив тон, който разваля приятелската атмосфета в темата
Скрит текст:
Момичета, благодаря ви, че казахте нещата така директно на коконата. Аз като се опитах преди време, имаше разни хора, които вместо да прочетат за какво става дума и че не е обикновен спор, а бяха казани неща, които отдавна трябваше да се кажат, се опитваха да ми обясняват как им било неприятно заяждането НИ, говореха ми за сламки и греди и т.н. вместо да вникнат в нещата. Сякаш на мен ми е приятно да говоря по този начин. Аз пиша всеки ден с много хора и, както виждате - спорове няма.
И на мен ми е интересно потребителят кокона20 дали изобщо е жена? Дали знае какво е бременност? Защо в различните теми се представя различно? И защо влиза тук само за да се заяде? Аз не й/му чета постовете, но просто прочетох вашите. И на мен ми е интересно с какво той/тя е огорчен/а? Гузен негонен бяга. Типично е като направиш мръсно, пръв да скочиш срещу другите, т.е. най-добрата защита е атаката. Лошото е, че така сам се издаваш.
Яни, така си беше за сушито, но от мен да знаеш, че аз не съм много по тази кухня Simple Smile) Не че не ям, но предпочитам други неща.
Панди, за гърдите ти завиждат:)
Хайде засега ви оставям, че ММ нетърпелив и изскочи навън да ме чака:) До скоро!

# 201
  • София
Здравейте, момичета!

Включвам се в темата с втора бременност, имам син на почти 8 години. Терминът ми е на 17.01, все още не знаем пола, но се надяваме да има баланс в семейството Wink

Искам да ви попитам някоя бъдеща мама дали ходи на йога?

Сигурно сте разбрали пола на 4D, можете ли да споделите за някой добър лекар в София?
Благодаря предварително! Желая ви е лека и усмихната седмица!   bouquet

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 00:10 от Jeanny

# 202
Бейбифейс, мерси мила  Hug Явно са си друг чешит мъжете и това е. Аз понеже имам база за сравнение с първата бременост и сега ми е търсене.
Весело изкарване на теб.

Ей Панди да взема да допиша новите мами newsm78

Лека и мека

# 203
  • София
Еееееех, пак спорове и караници, а таман се беше пооправило настроението... Може би ако спрем да отговаряме на всяка реплика, която ни се струва хапливо насочена към нас лично, а всъщност може и да не е? (разбира се, ако е написано "едикой си, ти така и така", нещата са съвсем други, но на завоалирани пуснати заяжданици по-скоро няма смисъл да се ядосва човек) Като цяло групата ни е доста задружна, повдигаме полезни и интересни теми, та ако всеки премисли, преди да напише нещо по-грубичко, може пък да има ефект... Наистина понякога е трудно да си представим, че някой може да се засегне от мнението ни, но хората са различни, а в момента всички сме, така да се каже, с по-разбърникани хормони и вероятно - малко по-чувствителни от обикновено...
Елг, да ти напомня на една ситуация от общата ни тема навремето? Вече съм забравила кой точно беше, но ясно помня как си каза чистосърдечно нещо от рода: ами аз нарочно предизвиквам кавги, че да гледам сеир...

Зелено човече, 10 часа навън с две малки деца -  Shocked Съвсем сама ли беше с тях? Ти си извънземна  Crazy За дограмата - честито  Heart Eyes

Ами ние сме известни хаймани, така да се каже  Mr. Green По-важно ми е децата да се разходят, да поиграят, да изхабят енергия, отколкото да сеедим у дома да подреждаме пране по цветове... Намирам разходките навън за особено полезни и докато са бебета - сблъскват се с нови звуци, миризми, обстановка - помага за развитието (а и за настроението на мама, хъ-хъ). Често изкарвам с децата по цял ден навън, но в жегата наистина ми беше малко трудно. Просто не очаквахме толкова да се забавят нещата и вечерта вече бяхме доста изморени. А тепърва се прибрахме да чистим, голям смях... Днес обаче всичко е приключено, лошото е забравено и само надничам към прозорците да им се кефя. Случихме на хазяин, дано дълго изкараме тук. 

Jeanny, добре дошла.

VERADR, за Фб групата трябва някой от темата (който е вътре) да те добави, защото е тайна.

# 204
Добро утро момичета Simple Smile  Hug

Аз да се похваля, че гащите са ни СИНИ!!!  Simple Smile
Вече съм си вкъщи при мъжо и се чувствам влюбена като ученичка  Blush
Чета ви редовно, но не пишех , защото беше голяма лудница покрай мен Simple Smile Моля ви, да поохладим страстите и няма нужда да се ядосваме, а вместо това да си се радваме на коремчетата Simple Smile

Пожелавам ви страхотен и усмихнат ден!  Hug

# 205
Добро утро

Снощи до 23ч правих компоти, днес пак. То варенето е повече време иначе не са много, само 20.
Нещо тази година ми е странна, искам да направя компоти, лютеница, сладко.

Зеленкото- помня го този случай да  #Crazy Всякакви ги има. Аз съм от хоата дето си казват мнението и хич не ми пука дали за някой е правилно или не. Когато някой дойде да ми живее живота да ми дава акъл.
Иначе Зеленкото са си известни хаймани, потвърждавам. И аз гледам да сме максимално навън, за готвене и чистене има време, пък съм и бърза.

Катето- честити сини гащи.  Hug

# 206

Да ви почерпя с едно хубаво кафе...макар и виртуално:)

Павндичке, този коментар на колежката ти...за женска завист нали си чувала-хаха:) Мен постоянно ме подхващат за темата с гърдите, но какво да направя...господ такава ме е създал-мой са си! Embarassed
Jeanny, добре дошла. Аз се присъединих към групата преди 2 дни  Hug На фетална ще ходя при доцент Томова в 24 седмица...малко хващам последния влак, но съм сигурна,че на бебо му е писано да е добре  Praynig С предната бременност ходих при Мазнекова, но сега реших да сменя. Марков е другият добър специалист (според някои е най-добрият).
Зелено човече, доста ми допада начинът ти на мислене. Аз много директно, но да си кажа  Embarassed Ние сме по същият начин с разходките- от както се е родила каката сме все по пътищата както се казва  Laughing Гледам,че имаш малко детенце. Кърмиш ли го още?
За момичетата с проблеми с половинките...млади сте още  Hug ще улегнете. А и не забравяйте, че нас ни тресът хормони, но и при мъжете подготовката за бащинство е сложен процес  Heart Eyes Радвайте се един на друг и не давайте на малките неща да нарушът връзката ви  Hug

# 207
Привет и от мен, завърнахме се след кратка почивка по балкана през уикенда, не ми се прибираше в София, нооо решихме, че слагаме край на тези изледи, палатки и преходи, чееее май май ми дойде в повечко. Съжалявам, че не успях да се включа в срещата, за други път обещавам да съм на линия.

Панди   ooooh!, човешката простотия отдавна е спряла да ме очудва. В такива случаи освен да убиеш простака с мълчание, нищо друго не можеш да направиш. Сигурна съм, че би могла да и затвориш устата, нооо това е падане до нейното ниво, така чееее...хич не и се връзвай. Това няма оправия, дето има една приказка "едно нещо не ти ли дойде на време, хич не го чакай".

Връщам се да ви чета иии ви пожелавам прекрасен и усмихнат ден, аз съм до края на седмицата на работа преди голямата лятна отпуска иии нямам търпение да минат тези 5 дни, че и детенце ми го няма вече седмици наред и много съм се затъжила   Hug Hug Hug

# 208
Здравейте момичета,
аз не пиша много, но редовно Ви чета. То нямаше и с какво да се похваля, де. Мина поредният преглед миналата седмица - и двете бебчета са добре, отговарят си за седмицата в която съм, едното със сигурност е момче, но за другото ни казаха 50 на 50. Ще чакаме до феталната, която не е в началото на септември. Честно казано като всички вас и мен ме вълнуват всички неща свързани с бременността. Така например официално така и не са ми казали кога ще е термина ми, може би не е толкова важно, може би е рано, а може би при нас с близнаците е по - особено, защото скоро разбрах, че всъщност май се раздат доста по - рано, така че аз се настройвам за декемврийски бебчета. И да се оплача, голям дерт ми е тази количка. Леле ми то за близнаци никакъв избор няма, да не говорим, че в магазините в наличност ги няма, за да можеш да я поогледаш, да я побутнеш, да я пипнеш. Като бях на преглед в София обиколих сумати магазини - и нищо. Е видях само TFK - супер тежка и огромна ми се видя и Montain buggy - е тя ми пасна идеално страхотна е, но е 1 500 лева, без чувалчета, без портбебета. Доста ми идват. Мисля си за х- лендъра, само че така и не можах да я видя никъде на живо. А за килограмите аз съм вече 7 отгоре, малко се плаша честно казано, доста ми се виждат, но след прегледа се успокоих, защото док каза "...леле, ти си слаба и ниска и ще имаш проблем с износването на тези две бебета....." в този момент бях благодарна, че съм качила 7 кила. По този повод ми огледа и шийката, слава богу за сега всичко е ок. Иначе вече ме гледат само на коремен. Шийката ми я огледа много бъзро вагинално и съвсем не бърка навътре.  За сега е това , ако има нещо интересно около мен пак ще пиша. Приятен ден!

# 209
Добро утроооо !!!   bouquet

Jeanny, добре дошла!   bouquet За йогата аз уж щях да ходя, но не ми остана време и сега за тази седмица пак съм се замислила сериозно да тръгна. А за 4D с две ръце препоръчвам д-р Мазнейкова. Аз ходя при нея от 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт