Отговори
# 225
Силен първи епизод от втория сезон на "Рай". Обрати, сюрпризи - и по старому блестящо! И пак не знае човек какво да очаква от Катрин.  Мистър Уестън - добра игра.
Скрит текст:
Джонас се връща в игра - страхотно.  Мистър Уестън рано или късно обаче ще разбере кой и защо е отменил сватбата... и ми е интересно що за отношения имат с Катрин.

# 226
  • Пловдив

п/с Ако някой чака субтитри за Рай, вече са готови: http://www.addic7ed.com/serie/The_Paradise/2/1/Series_2,_Episode_1

Изтеглих и тези, и на Абатството. След размисъл кой да гледам първо пуснах Рая, защото изгледах предния сезон последните три дни и ми е още пресен, но ... отново маймуница. Стриктно изпълних указанията за разчитане - отваряне с уърд,  сейфане и пак не става Sad

Сега отивам да видя дали при Абито ще имам късмет и на какъв език ще ми излязат  Praynig

# 227
  • Варна

п/с Ако някой чака субтитри за Рай, вече са готови: http://www.addic7ed.com/serie/The_Paradise/2/1/Series_2,_Episode_1

Изтеглих и тези, и на Абатството. След размисъл кой да гледам първо пуснах Рая, защото изгледах предния сезон последните три дни и ми е още пресен, но ... отново маймуница. Стриктно изпълних указанията за разчитане - отваряне с уърд,  сейфане и пак не става Sad

Сега отивам да видя дали при Абито ще имам късмет и на какъв език ще ми излязат  Praynig
И аз се борих с маймуницата след преинсталация, сменях настройки, четох и пак нищо. Накрая взех другия комп и "преписах" настройките Mr. Green
Та първо всичко в уиндоуса трябва да е настроено на Bulgaria/Builgarian  в Контол панела/Regions and languages, после за Гом плейър в Preferences/Subtitle/ others/ слагаш на кирилица ако не върви пак слагаш на use default page code.
Сори за оф-а ама като знам аз как се ядосвах 3-4 дена

# 228
За по-лесно: http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=95073  Laughing

Последна редакция: сб, 26 окт 2013, 00:26 от Katrine

# 229
  • Пловдив
Красе, Katrine, благодаря   bouquet  bouquet

# 230
Момичета, може ли малко помощ  Embarassed Embarassed

Скрит текст:
В кой епизод на Абито умира Матьо? Преди време го бях изтеглила, но го затрих някъде. Имам спомен, че беше някакъв "спешъл" епизод  ooooh!

# 231
  • Пловдив
Момичета, може ли малко помощ  Embarassed Embarassed

Скрит текст:
В кой епизод на Абито умира Матьо? Преди време го бях изтеглила, но го затрих някъде. Имам спомен, че беше някакъв "спешъл" епизод  ooooh!

Коледния от предния сезон.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=337475&hit=1

# 232
Момичета, може ли малко помощ  Embarassed Embarassed

Скрит текст:
В кой епизод на Абито умира Матьо? Преди време го бях изтеглила, но го затрих някъде. Имам спомен, че беше някакъв "спешъл" епизод  ooooh!
Последният епизод на предния сезон (т.нар. Коледен епизод)  Peace (ако не се бъркам де, ... с толкоз сериали  Crazy Laughing)

А, има и потвърждение  Grinning

# 233
Златни сте  Hug Hug
Почвам и аз новите серии  Grinning Днес исторически маратон ще правя  Sunglasses  Подготвила съм си Дракула, Абито, Изебел, Рая и сериалът за Мери Шотландска Crazy

# 234
Моето е второто Wink...
Peaky Blinders днес изгледах 3 епизода - разкошен е Heart Eyes...много ми харесва мрачната атмосфера, а саундтрака е трепач Mr. Green.
Ауууу, много добър сериал. Ник Кейв направо се е престарал със саундтрака. От една седмица го въртя като някаква тинейджърка.
Надявам се и на сериала за Мери Шотландска. Ако някой се сеща да ми препоръча някое прилично сериалче за Елизабет I?

# 235
На първа страница може да си харесаш нещо  Peace

Освен новия Dracula,гледам има и още един сериал подходящ за тук Inquisitio

# 236
Силен първи епизод от втория сезон на "Рай". Обрати, сюрпризи - и по старому блестящо! И пак не знае човек какво да очаква от Катрин.  Мистър Уестън - добра игра.
Скрит текст:
Джонас се връща в игра - страхотно.  Мистър Уестън рано или късно обаче ще разбере кой и защо е отменил сватбата... и ми е интересно що за отношения имат с Катрин.

здравейте.... много рядко пиша,но много често ви чета.Безкрайно са ми интересни коментарите ви ,а най ми е забавно когато спорите, карате ме да поглеждам под друг ъгъл на нещата.
Ако може някой да ми помогне ....от къде да сваля втори сезон на Рай,излезли са 4 серии,прави ли някой преводи .....общовзето малко повече инфо...много ми беше интересен сериала Laughing
Благодаря

# 237
Здравей, Крисби  Grinning
В моя случай, "Рай" го свалям от Замунда нет. Излезе втори епизод, в петък се надявам по закон на Мърфи да се появят субтитрите - преводачката на първи сезон каза, че има желание да превежда и втори и вече направи субтитрите за първи епизод /за което съм просто безкрайно благодарна!/. Така че... ами добра тренировка по търпение си е за мен, по един епизод на седмица. Много жизнен и някак естествен сериал. Представа нямам какво да очаквам, освен Катрин да се развихри яко. Доста се е променила.
Апропо, не знаех, че споровете ни имали толкова положителна страна  Joy

# 238
На "Рай" са излезли две серии и двете ги има в Замунда/аз свалям от .se/ със субтитри.

# 239
Първият епизод от втория сезон на Ripper Street, вече е качен. Изглежда интересен.

Общи условия

Активация на акаунт