Отговори
# 285
В замунда са излезли субтитрите за 3 епизод на Рай - в коментарите са

# 286
Има ли някой, който гледа втори сезон на "Isabel"?
Тъкмо приключвам първи сезон. Някаква информация около БГ субтитрите за втори сезон? newsm78

Благодаря за информацията за  втори сезон на "Рай" - изгледах само първия епизод на сезона (с руско аудио). Бях позабравила героите, но си ги припомних. Сега ще изгледам втори и трети с БГ субтитри - трудно ми е да следя на руски интригата Embarassed.

# 287
Инквизицияа има еп 5със суб!

# 288
  • Ямбол
Има ли някой, който гледа втори сезон на "Isabel"?
Тъкмо приключвам първи сезон. Някаква информация около БГ субтитрите за втори сезон? newsm78

Липсват каквито и да било субтитри. Нашите преводачи чакат руснаците, които до момента, не са се заели с превода.  Confused Ще си чакаме...

# 289
Жалко, остава ми да изгледам и епизод 13 на сезон 1 и после ще има да се чака...

Потърсих в руските сайтове за сериали, но не виждам да са качили там "Изабел".
Съгласна съм да го гледам дори с руско аудио. Ако някой е срещал сериала в руските сайтове, нека даде линк, моля.

# 290
Някой има ли читави субтитри за епизод 13 от първи сезон на Isabel?
Седнах да изгледам последния 13-ти епизод от сезона  и ... хоп, изненада - субовете изобщо не отговарят на действието.
И при вас ли е така?

# 291
  • Варна
Някой има ли читави субтитри за епизод 13 от първи сезон на Isabel?
Седнах да изгледам последния 13-ти епизод от сезона  и ... хоп, изненада - субовете изобщо не отговарят на действието.
И при вас ли е така?
От средата на сезона всички субтитри се налагаше да синхронизирам. Къде да ти ги пратя?

# 292
  • София
Жалко, остава ми да изгледам и епизод 13 на сезон 1 и после ще има да се чака...

Потърсих в руските сайтове за сериали, но не виждам да са качили там "Изабел".
Съгласна съм да го гледам дори с руско аудио. Ако някой е срещал сериала в руските сайтове, нека даде линк, моля.

Руснаците озвучават Изабел, но засега не всички серии и от първи сезон са готови, та какво остава за втори. Първо ще се появяат (дано!) субтитри. Надявам се да е по-скоро!

# 293
Явно нямат голям интерес към него или нямат добри преводачи от испански.
Правя сравнение с "Добрата съпруга", която следя в serialu.net - почти 2 дни след излъчването й в Щатите я качват с аудио.

# 294
  • София
Да, защото има субтитри за американски и английски продукции. За испанските явно е по-сложно - поне за Изабел.

# 295
Здравейте,
искам да препоръчам филм, който гледах днес, много забавен и свеж. Забавлявах се искрено с него.
Филма е  The Abduction Club свалих го от:  http://big-boss-tracker.net/index.php?page=torrent-details&i … 58caec389ca8cdb71  не ми трябваше регистрация за да сваля торента.
Ето и линк към трейлъра   http://www.youtube.com/watch?v=NPMaNudz2RY#t=18
извинявам се ако вече сте го споменавали във форума.

Мерси за предложението   bouquet Чудесно филмче  Peace
Прекрасен е филма  - лек, закачлив, романтичен, страхотна режисура..
Препоръчвам!

# 296
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна чета темата и  благодарение на вас изгледах много и все хубави сериали.
Нахлувам в темата с една молба свалих си Lark Rise to Candleford (2008 TV Series), но не намирам субтитри на български. Случайно някой да има идея от къде мога да намеря?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ДНЕС ЗАПОЧНА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА СЕРИАЛА ПО AXN WHITE 

# 297
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна чета темата и  благодарение на вас изгледах много и все хубави сериали.
Нахлувам в темата с една молба свалих си Lark Rise to Candleford (2008 TV Series), но не намирам субтитри на български. Случайно някой да има идея от къде мога да намеря?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ДНЕС ЗАПОЧНА ИЗЛЪЧВАНЕТО НА СЕРИАЛА ПО AXN WHITE 

E, благодаря за инфото!
Нямам канала, но ще ходя да го гледам при майка ми

# 298
Аз още не съм теглила 2-ри сезон на Изабел, а то сезонът преваля май. Притеснявам се, дали ще е останал някакъв сийд, ако преводът твърде окъснее  Rolling Eyes
Скрит текст:
Лана, ако си ти на снимката - прекрасна си newsm10

# 299
  • Бургас
Започнах да качвам Джийвс и Устър.

http://vbox7.com/collection:1984352

Общи условия

Активация на акаунт