Ясновидци/врачки - тема 19

• 176 502
  • 722
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте! Не съм се включвала от доста време във форума, поради редица причини. Сега от гледна точка на времето и това, което се случи през последните месеци, бих искала да ви споделя за познаваемостта на гледачи, които посетих преди време. И аз като доста съфорумци, след като се конултирам с някой и веднага писах коментар "за" или "против" без да съм дочакала сроковете.
Истината е, че никой не позна на 100%, има такива, които познаха доста неща, но не всички.
Ани (Астролог) - тя е една от малкото, които познаха доста неща, но не всичко. Според нея промените в личен план трябваше да започнат началото на 2014 г. (те започнаха и се случиха в началото на 2013г.) Като събития доста точна, с малки раминавания. Относно работа и професионално развитие - нищо не се случи както беше предвидила. За образование излезна точна, като каза че ще ми се наложи да науча език (аз съм много на "Вие" с езиците, не ми се отдават), е сега ми се налага, че даже два Simple Smile. Относно въпрос, който задавах на всички при посещение- тя беше една от малкото, която ми даде отрицателен отговор и се оказа права.
Емилия (Таро) - не съм очарована, познаваемост около 20 %, незнам дали е било късмет или нещо друго. Но факт е, че тя ми даде полужителен отговор на редовния ми въпрос и нарисува картини, които е невъзможно да се случат вече. Иначе доста приятна жена....
Ташинка - мисля, че е излишно даже да я коментирам. 0% познаваемост
леля Искра - Не съм ходила лично при нея, консултациите се провеждаха по телефона. Тук също няма съвпадения
Сирма - позна ми за един изпит , че ще го взема( според мен е чист късмет, трябваше само да избере между "да" и "не") и един път ми позна за нещо доста дребно, което пак го отдавам на съвпадение, иначе 0-ва познаваемост.
Има още няколко за които имам какво да кажа, но ми се налага да прекъсна за малко.....

# 361
Извинявам се за прекъсването...
MR MORRISON - той е вторият с по - голяма точност. По редовния ми въпрос, категорично "не"(така и стана). Относно сроковете, мисля, че той беше доста точен с леки разминавания. Събитията в личен план като цяло ги позна, в детайлите имаше разминавания. За работа и обучение- 50 % познаваемост.
Цвети от Пловдив (таро) - на моя приятелка, както знаят някои от вас позна доста неща, да не кажа почти всичко, но на мен уви - нищо. Относно редовния ми въпрос , категорично "Да" и всякакви картини за благополучно развитие, но съдбата реши, че друго трябва да се случи...
Никола Узунов - Много приятен човек, с розови и позитивни предсказания, които не видяха бял свят.
Надя - Имаше доста попадения, по главният ми проблем - немога да преценя с точност колко е познала, но за събитията, които се случиха определено позна.
Галя (таро и астрология) - много конкретни неща, но веднъж е така, друг път е обратното, като фурнаджийска лопата. Нищо лично към жената, много е отзивчива и добронамерена според мен, но пак лично мое мнение е , че тя няма дарба.
Ами мисля, че за тези се сещам в момента....
Само да допълня, че проблема, които имах до тогава в личен план се касаеше за мъж, когото не успях да забравя дълго време и почти всички ми дадоха отговор, че ще се съберем с него. Ани и морисън ми казаха, категорично, че нямам бъдеще с него и че въпросните промени ще са свързани с друг мъж, и също, че аз самата няма да искам повече стария, няма да навлизам в подробности.... Така и стана..
Надявам се до някаква степен да съм успяла да помогна поне на някои от вас.
Хубав ден !

# 362
Скоро не съм се включвала тук, но изчаках да мине време преди да да мога да си дам мнението за гадателите при който съм ходила...по азбучен ред  Simple Smile

ходжа Адем  - имаше познаваемост...тоест на това което ме интересуваше ми даде кратък и ясен отговор "Не, няма да стане"
Антония - ж.к. Люлин до магазин Била астролог - минало и настояще може да се каже, че позна. За бъдещето - мина повече от година и ... ами нищо. За разлика от мен, моя позната е много доволна и е ходила вече няколко пъти.
Бойка - гр. Перник - Посетих я през лятото на 2011 - Пълна нула!
Гюкчен - имаше познаваемост за минало и настояще, за бъдеще по-скоро не
Ели Загорова + майка й - познаха нещо за минало и настояще...за бъдеще...ами наговориха ми ужасни неща, та после едва не се поболях от притеснение.
Зарифе - бях при нея през октомври 2011. Нулева познаваемост
леля Искра - Нулева познаваемост
Роберто от Перник - клони към нула
Стефка Коларова  - имаше познаваемост, но минимална

От дистанцията на времето мога да кажа, че Айшето от Мария Луиза в София е отчела известна познаваемост. През 2006 г. отидох при нея с проблем и тя каза, че това за което я питам няма да стане. Аз си тръгнах ядосана, след време нещата се подобриха и аз си казвах тайно, че тази нищо не познава. След 4 години  нещата се преобърнаха  точно както беше казала.
Също така искам да ви питам за Вальо от София...имал офис някъде по центъра и взимал твърдо 35 лева.
Пропуснах да кажа за един друг гадател на наша съфорумка мъж. Да ме извинява ако чете това  Laughing, но нейния мъж е гадател колкото мен. През 2010 отчаяна от едно неприятно събитие се хващах като удавник за сламка и така стигнах до него. Мисля, че се казваше Бисер и имаше офис в една кооперация на "Шипченски проход". ТВъпросната съфорумка леко го похвали в една от темите тук и аз веднага си уредих час. Не мога да отрека, че беше любезен, но до там. Пихме кафе, на ръка ми гледа, а бонуса беше сда задавам въпроси на едно махалце...Нищичко не позна  Laughing

# 363

Също така искам да ви питам за Вальо от София...имал офис някъде по центъра и взимал твърдо 35 лева.

Подозирам да е този:

София, ул. Триадица 6, ет.4 каб. 410.   тел. 0899 130 540

Знам, че -необичайно за врачка, се държи цивилизовано, но нямам представа ,като ти вземе 35 лв, какво ти дава в замяна и колко от бъдещето познава.
Пускам координатите, които изкопах  преди време, но така и не ходих да платя там и нямам лични импресии от майстора,но  поне да не се занимаваш да ги издирваш.

Ако му се явиш, сподели после, моля, дали предсказанията му за бъдещето действително са се сбъднали( не дали е уцелил минало и настояще).

Пожелавам ти успех Simple Smile

# 364
Благодаря ти ryannn, но засега мисля да изчакам с посещението за да видя какъв е резултата при една позната която ходи при него. От началото звучеше много ентусиазирана, но наскоро като я чух първоначалната еуфория беше преминала. Всъщност и за това исках да видя дали някой от форума не го е посещавал.

# 365
Момичета, някой чувал ли е нещо за Гери от Велинград? Много ми я похвалиха.

# 366
Благодаря ти ryannn, но засега мисля да изчакам с посещението за да видя какъв е резултата при една позната която ходи при него. От началото звучеше много ентусиазирана, но наскоро като я чух първоначалната еуфория беше преминала. Всъщност и за това исках да видя дали някой от форума не го е посещавал.

Това е класическата траектория, по която се развиват нещата -в  крайна сметка, (не)сбъдването на прогнозите за бъдещето е критерият за ефективност и смисленост .Ако разбереш какво се е случило в този аспект с предсказанията на Валентин при приятелката ти, сподели.

# 367
Да, много е добра, но не знам дали още приема, преди година имаше здравословни проблеми, дамо да е добре вече Two Hearts

# 368
  • София
Тази Гери на какво гледа Rolling Eyes

# 369
# 370
  • София
А,може ли да те насочи при кого да отидеш ,ако види нещо направено? Ти ходила ли си при нея Rolling Eyes

# 371
  • Тра-ла-ла
Някой има ли отзиви за Бисер Алишев от Панагюрище? Твърди се, че сканира тялото на човек и познава здравословните му проблеми. Съответно прилага лечение с енергия, масажи, билки и т.н.

# 372
Да, много е добра, но не знам дали още приема, преди година имаше здравословни проблеми, дамо да е добре вече Two Hearts
A имаш ли телефон, да не се разкарваме напразно?

# 373
Искам да попитам някой знае ли телефона на Нина от Камено до Бургас.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 12:11 от dani_j

# 374
  • Под Слънцето
Ни Нина е ясновидка , ни Камено е село.

Общи условия

Активация на акаунт