Отговори
# 45
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Зизу, трепеш направо! Joy Joy Joy

Да се намъкна и аз в новата тема. Grinning Ама нищо не съм взела за шефката, дано не ми се ядоса и да не ми праща Диксито. Wink Laughing

# 46
Момичета,  Hug колажите са прекрасни, изчетох всички стихове и  smile3518

Феичка , добре дошла, аз още не мога да преживея смъртта на Фери (от февруари съм в темата), тя ми е любимката, тук знаят, че винаги я защитавам, и ако знаеш на плазмодия какво му мисля и какъв арсенал съм приготвила, жална му Ма*ка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Права е Ирчето, че колкото и да не гледаме последните секунди, след оная сцена в парка, след
Емир, С мен ли си?
След прекрасната Хазал/Фери с маргаритките, е не могааа дане рева като магарица и да не съм  #Cussing out
И днеска както ми е скапано несмея да пусна каквото и да е, че почвам  Cry Cry Cry

Вярче, като гледам каква конкУренция имаш за Бу в Чучулигата, стягай се, тука е нищо, борбата там ще е безмилостнааа  Joy
От статиятадоколкото разбрах, се е карал ли със севгилито или разделил направо  newsm78

пп littlesecrets, страхотна сцена, мерси   bouquet

# 47
Феичке,  Hug добре дошла и от мен.
За въпроса ти- доближи линковете един до друг и така ще се вижда и другата картинка. Peace

# 48
Момичета,  Hug колажите са прекрасни, изчетох всички стихове и  smile3518

Феичка , добре дошла, аз още не мога да преживея смъртта на Фери (от февруари съм в темата), тя ми е любимката, тук знаят, че винаги я защитавам, и ако знаеш на плазмодия какво му мисля и какъв арсенал съм приготвила, жална му Ма*ка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Права е Ирчето, че колкото и да не гледаме последните секунди, след оная сцена в парка, след
Емир, С мен ли си?
След прекрасната Хазал/Фери с маргаритките, е не могааа дане рева като магарица и да не съм  #Cussing out
И днеска както ми е скапано несмея да пусна каквото и да е, че почвам  Cry Cry Cry

Вярче, като гледам каква конкУренция имаш за Бу в Чучулигата, стягай се, тука е нищо, борбата там ще е безмилостнааа  Joy
От статиятадоколкото разбрах, се е карал ли със севгилито или разделил направо  newsm78

хич не се плаша от тях,виж ги те там какви колажи му правят Crossing Arms това техното не е любов  Naughty

# 49
Ехе грозното пати Аталайчо проговори на хамеркански  Mr. Green

# 50
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джансу-то кво увисна кат фитка на вратник... Joy hahaha Joy hahaha
Ся нема на кой да си даде армагана...ееееее, все съм виждала чудеса у тЮркиш сериал, ама съседка да носи кутишки на друг съсед не бех виждала... Joy hahaha Joy
И ко' си мисли тва недоразумение ся...''му дам кутишката и той кат сЪ впечатли, пЪ кат мъ метне на дивана да му земем мерки...вай, вай...как мечтая...'' Crazy Crazy

# 51
  • Варненска клюкарка
...А па тоя серсем Халдун кво я пита : "Има ли да ми кажеш нещо друго Санем...?"
Ко' да ти каже бе бастун? "Мъжо, скии ся....турнах ти рога да не мое да влезнеш у квартала...ако се чудиш що се запречваш на табелата "Етилер", от рогата ще да е...

Зизу smile3521 smile3521 smile3521

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 20:10 от Беллора

# 52
Здравейте и от мен! Преди около седмица свърших втори сезон и започнах трети, но още не мога да се съвзема от този край! Толкова са ми влезнали във кръвта тези Емир и Ферия, че вече думи нямам.

Изчетох ви няколко темички вече и много хубава обстановка сте си направили! Браво! Както е тръгнала работата ще ви следя редовно! Поне да има с кого да си споделям манията. Simple Smile

Само едно въпросче - Вярно ли Чаатай имал някакви български корени?

# 53
Тъкмо бях започнала да следя редовно сериала във видеоклип.бг, но днес установих, че почти всичко е изтрито, защото се нарушавали правата на БТВ. ooooh!

Искам да попитам,понеже хвърлих едно око на предстоящите серии:Какво се случва със Сахер?Ще си получи ли заслуженото и ще я разберат ли, че не е била бременна?А Ферия как така става бизнес дама?Корай с Ханде ли ще бъде или с братовчедката на Ферия?

# 54
Само едно въпросче - Вярно ли Чаатай имал някакви български корени?
Добре дошла.  Hug Да, вярно е. Баща му е от Разградско.  Peace

Джейда си прекарва много добре на яхтата.

# 55
Lynn, добре дошла, ще ми бъде приятно да се вклюваш в темата, само не се впечатлявай, че сме диспансеризирани, ама си пием хапчетата редовно  Laughing

В миналата тема споменахте, че се сравняват Ча и Къванч, ама нащето момче доста хляб трябва да изяде, за да стигне батко си Киво, липсва му опит, екип, който да седи и да се грижи за всичко около него, както доколкото знам е при Киво, който е доста обран, лъха само професионализъм около него, харесвам и двамата мноогггооо, на за сравнение на този етап  newsm78, раншко е   bowuu
Айде, давайте доматите и моцарелкатааа, готова съм, сипвам узакиии и

# 56
  • В света на мечтите... ❤
LynnArabadzhiev добре дошла при нас  Hug Вярно е бащата на Чаатай е турчин,но е живял в България и после се е изселил в Турция  Peace а майка му е от Босна  Peace

Тъкмо бях започнала да следя редовно сериала във видеоклип.бг, но днес установих, че почти всичко е изтрито, защото се нарушавали правата на БТВ. ooooh!

Искам да попитам,понеже хвърлих едно око на предстоящите серии:Какво се случва със Сахер?Ще си получи ли заслуженото и ще я разберат ли, че не е била бременна?А Ферия как така става бизнес дама?Корай с Ханде ли ще бъде или с братовчедката на Ферия?
Скрит текст:
Сехер по-късно си получава донякъде заслуженото,понеже бяга с братът на Гюлсюм,но към края на 2-ри сезон се връща,защото този,с когото избяга бил си изхарчил парите(които взе от Корай чрез изнудване) на комар  Peace Връща се и моли Мехмед пак да я прибере,той първо не я иска,но накрая я съжалява и пак я приема Peace
А за Корай,той до края си обича само Ханде,но към края на 2-ри сезон,преди да дадат след 3 год. след поредното му разочарование от Ханде,Корай отново преспива с Гюлсюм и тя забременява,въпреки това в 3-ти сезон вече дават,че се е развел с нея и се канеха отново уж да си дадат нов шанс с Ханде,но понеже не заснеха сезона до край,поради ниския рейтинг,така и не се разбра какво ще стане с тях двамата.
А Фери става бизнес дама,след като се връща след 3 год. прекарани в Америка заедно с Левент,той й е помогнал да развие бизнес и вече се връща богаташка,а заминава за Америка,понеже след като пита Емир дали избира нея или работата,той не й дава отговор,а излиза,тя тръгва след него и после чува как той вдига наздравица в клуба,в който работи,с думите,че Парито никога няма да спре и си мисли,че е избрал работата,но не изслушва речта му до край,той всъщност избира нея,но тя не дочаква последните думи,прибира се,стяга си куфарите и,когато се кани да излиза вижда Левент на вратата и той с куфар понеже се готви да заминава и тя тръгва с него  Peace

# 57
To си е вярно, че Чаги има още хляб да изяде докато стигне Киво, нищо, че Ча вече има повече фенки и от него. Все пак се е снимал само в един сериал и филм. В АФК се справи блестящо, но отзивите за играта му в "Орлите" не са особено добри. Ще го видим сега какво ще направи в "Приливи и отливи", дано да се справи.

# 58
Дани, благодаря за разказа.Все по-интересно ще става. Hug

# 59
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизу ще те вземем и теб с една свещ да се клатиш и да припяваш след нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт