Бремелинки от ВАРНА №3

• 37 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Записвам се при вас  bouquet

# 406
Здравейте, аз скоро влизам в 7ми месец, чакаме момченце и термина ми е 6.03., но по скоро февруарче ще си имам Simple Smile ИСкам да попитам някой ходил ли е на лекции за бременни в Гранд Мола и кога ще има този месец? Преди време бях видяла някъде в нета, но сега не мога да открия инфо  newsm78
   https://www.facebook.com/spisanie.9meseca?fref=ts  ето тук на събития следи следващите теми.Всеки Четвъртък в Мол Варна 10:00 часа кафе Capella play Simple Smile Аз ходех докато бях бременна,много са полезни и интересни лекцийте.Може да задаваш въпроси на място и раздават подаръци за всички присъстващи,само трябва да се присъединиш към събитието на страницата им Simple SmileУспех Wink

# 407
Момичета, благодаря ви за отговорите за 3-4D-to Simple Smile

# 408
здравейте варненски мамита  Simple Smile
днес за първия ми преглед при д-р Бочева  ме изненада със отлепване на околоплодния сак newsm78,увери ме,че често се случвало и било нормално,само да не се напрагям и ми изписа Утрогестан,на някоя от вас да се е случвало

# 409
стиляната, аз бих отишла на още едно мнение при някой по-доказал се доктор. Бивша пациентка на д-р Бочева съм. Да, нежна, внимателна и нормална жена е, но "става" само за водене на нормално протичащи бременности, без абсолютно никакви проблеми. Не е кой знае какъв специалист, от личен опит ти го казвам с 4 спонтанни аборта зад гърба си Peace

# 410
стиляната, аз бих отишла на още едно мнение при някой по-доказал се доктор. Бивша пациентка на д-р Бочева съм. Да, нежна, внимателна и нормална жена е, но "става" само за водене на нормално протичащи бременности, без абсолютно никакви проблеми. Не е кой знае какъв специалист, от личен опит ти го казвам с 4 спонтанни аборта зад гърба си Peace

аз съм доволна от нея,ако не беше тя щяха да ме горят за "фалшиви кондиломи" ......мисля да свърша лечението и да отида пак при нея да видим как е, ако вече пак е усложнено ще се допитам до друга newsm78...(което не се иска шото май един със един лекарите не струват)

# 411
ти си преценяваш Peace

# 412
ще видим след 20 дена......пак ще пиша

# 413
За д-р Бочева съм с 2 ръце! Тя следи бременността ми. Физически изкарах нормална бременност, но психически много тежка. Тя избягва да изписва лекарства, за да го направи, има причина. Лично аз съм й безкрайно благодарна за търпението и вниманието! Simple Smile

# 414
За д-р Бочева съм с 2 ръце! Тя следи бременността ми. Физически изкарах нормална бременност, но психически много тежка. Тя избягва да изписва лекарства, за да го направи, има причина. Лично аз съм й безкрайно благодарна за търпението и вниманието! Simple Smile
ох надявам се и ри мен да мине леко......не ме е подвеждала до сега....жалко че не изражда

# 415
Здравейте записвам се и аз при вас!Пожелавам на всички настоящи и бъдещи майки много спокойни и усмихнати моменти!

# 416
здравейте, записвам се и аз. Надявам се да има и други като мен с ранна бременност. Аз съм в 6-та седмица. Лека бременност на всички мами

# 417
Стиляната, аз също съжалявах, че не изражда. Тя ми препоръча д-р Николов, от който съм много доволна. Иначе като дойде момента да избираш къде и при кого да раждаш, има още време да решиш! Simple Smile Важното е да изкараш спокойна и лека бременност!
Пожелавам това от сърце на всички бремелинки!
Повечето, които писахме тук, родихме, но от време на време се включваме за някой коментар.
Това ме подсеща да попитам настоящите мами, имаме ли варненска тема в Родили? Simple Smile

# 418
# 419
Ей, благодаря много! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт