Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да получа карта за градски транспорт за дете под 3 години?
Какви документи са необходими за получаване на карта за градски транспорт за дете с ТЕЛК?
Какви са условията за получаване на безплатна винетка за автомобил при наличие на ТЕЛК?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да получа карта за градски транспорт за дете под 3 години?
-
Какви документи са необходими за получаване на карта за градски транспорт за дете с ТЕЛК?
-
Какви са условията за получаване на безплатна винетка за автомобил при наличие на ТЕЛК?
Лицата с ТЕЛК, отглеждащи деца с трайни увреждания до 18-годишна възраст и до завършване на средно образование, могат да получат безплатна годишна винетка за един собствен или съпружеска имуществена общност лек автомобил. За тази цел е необходимо автомобилът да е собственост на родителите на детето с увреждане или самото дете.
-
Какви са условията за получаване на син талон за паркиране за хора с увреждания?
-
Какви са правилата за паркиране и спиране на превозни средства, обслужващи лица с увреждания?
- и аз я питам добре кои са тези хотели "ми ще си питате личните те знаят". Показа ми едни поне за мен ОК документи, за балнеохотел хотел за който юни ми казаха, че няма проблем да резервирам и сега ми каза, че най-вероятно ще откажат на хората.