Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 60 от 15.08 до 30.08.2013

• 68 549
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
joannMS аз имам едни кецове изпратени на 27.7 от немско и след като минаха 21дни, колкото казват че отнема доставката до Бг им писах. Същия ден ми върнаха парите.  Peace

# 346
  • Варна
Поръчах тези от випа с празна карта, да ги оставя ли? Харесват ли ви? Или тези да взема?

Ето и снимки на тези сандалки:
1, 2. Не обръщайте внимание на следплажните ми, пясъчни крака и на перфектната ми тротоарна екзема след един полет с моята дъщеря от една триколка на ток  Joy.

# 347
Аз също ще им пиша, но проблема ми е че ще остана без обувки аз за парите не се притеснявам...бяха и мн намалени на 80% и двата чифта! Sad

# 348
  • София-Младост
Поръчах тези от випа с празна карта, да ги оставя ли? Харесват ли ви? Или тези да взема?

1, 2. Не обръщайте внимание на следплажните ми, пясъчни крака и на перфектната ми тротоарна екзема след един полет с моята дъщеря от една триколка на ток  Joy.
Сандалите са точно това, което търся...но вече цената е  Crazy
Мин.година по това време темата нямаше изчитане, а сега...едва, едва.

# 349
  • Варна

Сандалите са точно това, което търся...но вече цената е  Crazy
Мин.година по това време темата нямаше изчитане, а сега...едва, едва.
Да, и аз се надявам още на повторение от миналата година, но... Иначе тези сандалки бяха 33 евро, теснички са ми леко каишките, но се надявам да се отпуснат. Иначе са естествени отвсякъде, подметката е каучук, не съм имала досега такива, ще ги видим.

Ботите ме вълнуват мен сега...

LilaC, на мен много ми харесват ботите Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 15:22 от Toni_baraboni

# 350
  • Sofia
Мнения за тези обувки  

http://www.javari.de/Yellow-Cab-Y25057-Mokassins-Orange/dp/B009V … L=%2FshoppingCart и за марката като цяло.
Ако може някой да сподели ще съм благодарна.

Взимала съм от детските на марката. Интересни са, добре изработени, но аз не харесах модела и ги върнах. Отговарят точно  Peace

LilaC, много са хубави! Със здраве да си ги фръцка детето  Hug

# 351
Сутринта направих в немско поръчка и вече са изпратени Shocked Брех,че са станали бързи Party

Иначе са ми пристигнали роботените кецки от немския вип,но утре чак ще мога да ги взема и нямам търпение вече.

# 352
LilaC много добра покупка! newsm10

Тони от мен глас за Bertie - заради цвета, много ми харесва, а и изглеждат меки. Доста са различни двата чифта като моделчета.

# 353
  • София-Младост
Отзиви за момчешките футболни обувки на Пума и Адидас, как са като номерация?
Адидас
Пума

# 354

elly-en, аз бих ги взела  Peace Готини, нестандартни... за размер трудно някой ще ти каже нещо  Confused Ако можеш, задръж с друга празна карта, Always in Love  ги чака  Peace

Момичета, ще помоля за съвет. Двоумя се дали да платя ето тези сандали
 www.javari.fr/BKR-B574-Sandales-femme/dp/B006K71C8G/ref=sr_1_1?i … sr=1-1&qid=13 , които висят на празна карта за 34 евро. Марката ми е абсолютно непозната, виждам, че са произведени в Португалия. Нося 39 номер и толкова поръчах. Искам платформи.
Днес ще ги получа и ще ти дам отзив, ако не ти е късно.... Аз поръчах черните, 38 номер за 24 Евро.

aniK, Always in Love , много ви благодаря за отзивите   bouquet bouquet. Имам време да изчакам още малко, защото страшно много искам да видя реални снимки, ако е възможно.

# 355
  • Plovdiv
Момичета,кой беше кода за немския вип?

# 356
  • Sofia
Да се оплача и тук Cry

Получих тези разкошни бели сандали - 37 номер. Невероятно меки са, кожата отвътре е уникална,  все едно си стъпил в памук, обаче са ми широки при пръстите, аз съм с тесен крак. Според мен са за нормален до широк крак:

https://www.javari.fr/dp/B009GX7S5C

Пратих ги в размените Sad

Ако някой вид подобен модел снежнобели сандали на ток до 5 см и за тесен крак, ще съм благодарна.
Изгледала съм де що има бели сандали и в трите сайта, измерила съм офлайн не знам колко чифта и няма нито един като за мен.

# 357
Благодаря,момичета!Аз съм със смесени чувства относно ботите,сигурно защото съм твърде далеч от тийн годините.Но едно е сигурно-пипната и качествена обувка.Надявам се,че малката ще ги одобри и ще  са й удобни(ако не-пътят е известен:съседната тема или цурюк)
goddess ,честито и на теб!Не го знам този лак на Шанел,напоследък минах на шилак,тъй като съм мързелива и с две леви ръце.Така или иначе,цветът е ефектен и привлича погледи.А и цената с намалението ми се струва добра Wink.

# 358
Тези някой получи ли ги да даде отзиви   bouquet

http://www.javari.de/s%20Oliver%20Casual%205-5-24610-30%20Bootsc … 03767759655602276

# 359
  • Варна
Здравейте, платих с празна карти тия сребристи обувки на Josef Siebel
Ако някой може да ми помогне с инфо дали си отговарят тези обувки или като цяло марката ще му бъда много благодарна  Simple Smile
Другите над които разсъждавам са на Mjus

Общи условия

Активация на акаунт