Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Не е и нужно да учиш на изуст нещо, което го пише и е на клик достъп.

# 406
Здравейте,
Много отдавна не бях идвала тук, но едно търсене в Гугъл ме препрати насам и се сетих, че имам профил та затова реших да попитам и тук за всеки случай - препоръчайте ми моля, добър препарат за прозорци...
Пуснах едно търсене във форума за такъв препарат или тема, но не открих нищо подходящо поне на пръв поглед, затова си позволих да попитам тук.
Благодаря на отзовалите се!

# 407
Най хубаво се чистят с чистачка , но хубава . Стреч кърпа , но да не е от ментетата. Препарата смамо полира, преди това трябва да се измие с вода и веро примерно и после с памучен парцал или хартия кухненска и кой да е препарат ще ти го изчисти чудесно .

# 408
Най хубаво се чистят с чистачка , но хубава . Стреч кърпа , но да не е от ментетата. Препарата смамо полира, преди това трябва да се измие с вода и веро примерно и после с памучен парцал или хартия кухненска и кой да е препарат ще ти го изчисти чудесно .

Благодаря за отговора!
Става въпрос за стъкла на заведение и затова мисля, че без добър препарат няма да мине защото особено от вътре стъклата за доста замърсени и от цигарен дим и от разни други мръсотии...
След дълго търсене попаднах на един препарат в един онлайн магазин - ще го пробвам и ще докладвам как се е справил с поставените задачи  Laughing
Поздрави!

# 409
Искам да си взема такъв тип моп:

Но се чудя кои са хубави. Може ли да ме посъветвате Simple Smile
Трябва да може да се топи в кофа и да се изстисква, защото ми трябва за миене на пода, а не просто за сухо забърсване. Имам предвид да се изтисква с някакво приспособление /както е синия моп-гъба например/, а не аз да го пипам с ръце, за да го изстисквам.
Отдавна мисля да си купя такъв, но все отлагам. За миене ползвам обикновена стирка, но си мисля, че все пак с този моп ще става по-добре чистенето, защото стирката например много се размята и понякога се допира до повърхности, до които не трябва Crazy Имам предвид, че на някои повърхности не им понасят разни силни препарати, с които обичайно мия и все се налага да пазя като мия, да не се допре стирката където не трябва.

# 410

То по тази логика за какво го има тоя форум и специално тая тема като всичко го "има на един клик достъп "...

# 411
  • софия

То по тази логика за какво го има тоя форум и специално тая тема като всичко го "има на един клик достъп "...
Tired Въпрос на гледна точка. Ако искаш да си полезен е добре да си максимално точен. При теб това не се получи. Беше полезна с информация за продукта като потребител и другото беше неточно, а е написано и не е нужно да се пънеш да го интерпретиташ. Спирам със спама. Това е моето впечатление, което смятам мога да имам Tired

# 412

Благодаря за отговора!
Става въпрос за стъкла на заведение и затова мисля, че без добър препарат няма да мине защото особено от вътре стъклата за доста замърсени и от цигарен дим и от разни други мръсотии...
След дълго търсене попаднах на един препарат в един онлайн магазин - ще го пробвам и ще докладвам как се е справил с поставените задачи  Laughing
Поздрави!

От всичко, което съм ползвала съм най доволна от Clin с алкохол. Tочно този на снимката. Има и други видове, но този чисти най-добре. Също го ползвам и за почистване на гладки повърхности.

# 413
AQUА аз чистя с такива от 10+ години, много по-доволна съм от тях, отколкото от тези с конците. Най-добро за мен е Виледа, но е и най-скъпо -  купих го от Метро, май ги има и на други места. Купувала съм комплекти и по-евтини от Кауфланд и от Била и от Джъмбо - но са по-слаби, дръжките се огъват и се чупят и са нестабилни. Резервни мопове има навсякъде. Изстисквам ги на ръка, нямам приспособление, а и не съм виждала такова. Първо минавам със сух моп, всичко се полепва - косми, трохи, прах, дребни боклучета. После с не много мокър (добре изцеден) моп с препарат.

# 414
AQUА аз чистя с такива от 10+ години, много по-доволна съм от тях, отколкото от тези с конците. Най-добро за мен е Виледа, но е и най-скъпо -  купих го от Метро, май ги има и на други места. Купувала съм комплекти и по-евтини от Кауфланд и от Била и от Джъмбо - но са по-слаби, дръжките се огъват и се чупят и са нестабилни. Резервни мопове има навсякъде. Изстисквам ги на ръка, нямам приспособление, а и не съм виждала такова. Първо минавам със сух моп, всичко се полепва - косми, трохи, прах, дребни боклучета. После с не много мокър (добре изцеден) моп с препарат.
Фри е абсолютно права! И във нас и във заведението ползвам само и единствено от типа моп, каквато снимка е публикувала AQUА
Тези стирките с конците само замазват и зацапват пода, но не и да чистят! Казвам го от личен опит, защото вече доста години си чистя предимно сама пода в заведението (да не говорим у нас) и затова имам достатъчно опит и двата вида...
Мопа, който има предвид AQUА е страхотен, но разбира се и там има и хубаво и лошо Simple Smile
Има китайски и турски буклуци, има китайски и турски добре направени, има разбира се немски още по-добре направени, но това е друг въпрос Simple Smile
AQUА изрично ти препоръчвам мопа от твоята снимка!

Сега по въпроса с търсенето на моя препарат за стъкла и прозорци Simple Smile
Попаднах на един препарат и след малко проучване го купих... Верно е че го ползвах само един път досега, но съм много доволна от резултата! В опътването пишат че става и за ПВЦ така че в следващите дни ще го ползвам и върху дограмите Simple Smile
Пускам директен линк към препарата, защото си го закупих онлайн и ми го донесоха направо у нас, но мисляче на сайта им дадени телефони и адреси за контакти...
Ето за този препарат става въпрос - http://varnaclean.com/preparati-za-pochistvane/podove-i-povarhno … ovarhnosti-detail
Цената му е малко стряскаща на пръф поглед, но препарат е концентрат и е много икономичен  Grinning

Видях че на този сайт предлагат и мопове като този от снимката на AQUА - за качесвото им обаче нищо не мога да кажа, защото не съм купувала от тях...
Това е засега от мен.
Поздрави!

# 415
  • София
В офиса момчето ни мие прозорците с Мелио обезмаслител и вода. Минава с тип моп, разтърква хубаво и после обира с перо. Стотици левове съм хвърлила за препарати, най-универсалния е най-добър!

Имам моп на Виледа, купих си го с кофа -вярно, първата инвестиция не е малка, но си избива всяко стотинка /даже го взех от Бриколаж на някаква промоция, та направо евтин си беше/. С една подложка изчистих 400кв къща след построяването и. Купих си две допълнителни, с едната чистя баните/стени, под/ и голямата мръсотия на стъклата, другата е за подовете в различните помещения. Почиства идеално всякакви повърхности, не оставя "даруги" по ламината, покрива с едно изплакване голяма площ и се чисти лесно Peace
Та на Аква и го препоръчвам.

Имам други подобни, но хич не ми се нрави да го свалям и пера на ръка, пък и не ми вършат същата работа.

# 416
Мерси много Simple Smile  bouquet
За мопа на Виледа, от които сте доволни да питам колко струва?
И всъщност за кой от всичките мопове говорите:

http://vileda.ca/en/mops/

Също дръжката му солидна ли е? Пластмасовите дръжки са пълен боклук и се чупят веднага, затова купувам само метални, но те пък ръждясват с течение на времето от препаратите. Но това няма толкова значение, понеже все пак докато станат и те за боклука, минава доста време.
И понасят ли му силни препарати? Стирката може да се кисне в абсолютно всичко, а аз най-често чистя с Domestos или Medix Razor и да не се развали тоя моп от тези препарати Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 03:44 от AQUА

# 417
AQUА - моят моп прилича на този от твоя линк -       
Flat Mop
Fibro Contact
За дръжката - ти си прецени на място в магазина дали е достатъчно качествена. Не знам точно на какво ще попаднеш, модели и вариации - всякакви...
Микрофибърните мопове издържат на всичко - и на температура и на химикали, споко, така са проектирани  Peace по-евтините не са чак толкова много качествени и се късат при пранетата, но са по 3-5 лева.

# 418
В офиса момчето ни мие прозорците с Мелио обезмаслител и вода. Минава с тип моп, разтърква хубаво и после обира с перо. Стотици левове съм хвърлила за препарати, най-универсалния е най-добър!

Имам моп на Виледа, купих си го с кофа -вярно, първата инвестиция не е малка, но си избива всяко стотинка /даже го взех от Бриколаж на някаква промоция, та направо евтин си беше/. С една подложка изчистих 400кв къща след построяването и. Купих си две допълнителни, с едната чистя баните/стени, под/ и голямата мръсотия на стъклата, другата е за подовете в различните помещения. Почиства идеално всякакви повърхности, не оставя "даруги" по ламината, покрива с едно изплакване голяма площ и се чисти лесно Peace
Та на Аква и го препоръчвам.

Имам други подобни, но хич не ми се нрави да го свалям и пера на ръка, пък и не ми вършат същата работа.

Първо се минава с 'мече' и препарат, а после с перото - тук съм абсолютно съгласна с теб! Пробвала съм с какви ли не кърпи/гидории и т.н. но по-горе описаният начин дава най-добри резултати Simple Smile
Препарата разбира се е от особено голямо значение - аз в момента съм много доволна от този за който писах по-горе... Дори мъжа ми се шегува, че само да спрат дъждовете и щял да си мие и прозорците на колата с тоя препарат  newsm78... ама дали се шегува само той си знае... мъжка му работа  #Crazy

Сега за моповете - тези мопове Виледа имат ли някаква цена, защото от линка на сайта който сте дали не се виждат никакви цени...
Някой знае ли дали имат фирмен магазин или нещо подобно в БГ?
И както започнах да си питам, да попитам още нещо  Embarassed
Момичета, някоя от вас ползвала ли е нещо подобно http://varnaclean.com/uredi-kolichki-mopove/mopove-i-mop-darzhac … ochistvane-detail
Гледам на сайта, че са почти двойно по-евтини от другите, но ме притеснява, че пише 'за сухо почистване'... Дали ще има проблем да се ползват и за почистване с препарат?
Питах и на сайта и от там ме уверяват, че няма да е проблем, но аз предпочитам да си питам тук, където има врели и кипели в сякакви ситуации...

# 419
Аз съм най- доволен от препаратите на medix. На достъпни цени са, и са много качествени за цената си. Дали обезмаслител или препарат за чинии, все се справят добре. Най- доволен съм обаче от течния прах за пране, защото освен че изптеира добре, миризмата е страхотна и трае със седмици, за разлика от други препарати които ги рекламират заради този им ефект, а никакъв го няма.
пп. Прозорците, най-добре се подсушават с вестник.

Общи условия

Активация на акаунт