Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
Участниците предлагат да започнете с 6-7 бодита с къс ръкав и 3-4 гащеризончета. Те също така обсъждат възможността за добавяне на допълнителни дрехи въз основа на нуждите на бебето. Препоръчват да не се купуват твърде много дрехи, тъй като размерът на бебето е неизвестен и вероятно ще получите подаръци.
-
Какви са съветите за грижа по време на бременност?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и грижи за бебето?
Пожелавам ви много здрави и послушни бебчета и бързо възстановяване
и на снимките изглеждам кошмарно. Съветвам ви добре да обмислите всеки детайл около изписването още сега, за да не съжалявате после.
Снощи имах поредната лоша нощ..събудих се към 1 с болки в кръста и корема.Добре че не продължиха много и към 3 и нещо съм заспала.Днес не мога да се изправя
Взех вече с нетърпение да броя оставащите дни , че взех да се чувствам доста уморена,а тепърва ще ми трябват сили.Сега мислим с ММ да отидем на пикник малко сред природа
Пожелавам ви приятен ден аз ще си полегна. Качила съм снимки в албума във фейса с болничните си нощници и гащи заедно с гипса и патериците уникална гледка съм
Само мрънкам и навиквам ММ. Добре, че отиде на работа горкият. 
Каза, че малката е 3.200 и аз