Златка златотърсачка, всичко иска, ама не й се бачка

• 42 039
  • 685
  •   1
Отговори
# 105
Значи родителите ти помагат,следователно си комплексар.Страшна логика....
Въобще не е това логиката, но явно не мога да обясня. Комплексар си, ако с цената на всичко искаш да се измъкнеш от Табадъткево. Нищо, че в Табадъткево имаш възможност да живееш много по-сносно. Отказвам да се обяснявам повече.  Simple Smile Не ми се удава явно.

Най-малките диамантчета барабар с пръстена са към 1000 лв - това е с едно супер малко диамантче.

# 106
Драмата е в това как някои ламтят за въпросните злата, а другите пък размахват пръст отсреща за тази меркантилност.

# 107

Сега, ако кажете, че и 500лв е баснословна цена за предложение за брак.

И какво символизира това?  Mr. Green Както разбрахме от друга тема, някои хора вземат пари на заем от приятели за да правят сватбата си и после не ги връщат. Като разговора, който чух да водят две хлапачки седнали на тротоара на по биричка. "Той има БМВ", "Да бе, има 70 вноски да плаща".  Mr. Green

# 108
  • в рока
Чудо,ти едвам си уточни собствената тема.
На мен ми е все едно.Моля!

Риъл,разбрах те сега.Има такива случаи,да .Ама свят шарен Peace

# 109
Драмата е в това как някои ламтят за въпросните злата, а другите пък размахват пръст отсреща за тази меркантилност.

Аз срещу меркантилността нямам нищо против. Живота може да се живее по много начини и всеки си избира своя. Възразявам обаче срещу глупостта. Да си вадиш изводи от диаманти и подобни неща е пълна глупост.

# 110
  • Sofia

Благодаря, сега вече ми станаха ясни нещата.  bowuu

# 111
  • Варна

Сега, ако кажете, че и 500лв е баснословна цена за предложение за брак.

И какво символизира това?  Mr. Green Както разбрахме от друга тема, някои хора вземат пари на заем от приятели за да правят сватбата си и после не ги връщат. Като разговора, който чух да водят две хлапачки седнали на тротоара на по биричка. "Той има БМВ", "Да бе, има 70 вноски да плаща".  Mr. Green
А трябва ли да символизира нещо? Ти подаръци как правиш?

# 112
Извод се вади въз основа на самото предложение. И изводът не е само от един тип. А и според реакциите породени от предложението и пръстена, могат да се извадят различни изводи.
А вече самият пръстен е според желания и възможности. Ако жената иска диамант, но не и купят, а после не и и сложат на мястото на циркония-не се е ориентирала към правилния за нея мъж. Ако пък мъжът види, че жената отсреща не осъзнава, че това са му възможностите-не се е ориентирал към правилната за него жена.
Някои хора искат и се стремят към по-луксозен живот.Това си е техен избор и ако по пътя си не нараняват други-имат право да искат и правят, каквото си искат  Laughing
Аз, за себе си, искам сигурен живот. Луксът може да е евентуален бонус.Но мизерия и кретане не ща.

# 113
Подаръците тук нямат нищо общо. В темата се каза, че диамантът е символ (бил много здрав), че децата от 10 годишни си мечтаели за пръстена с диамант и так дале. В другата тема пишат, че сами си ги избирали и държали да са такива или онакива.  Crazy
Цялата работа, защото един младеж попита нещо за годежен пръстен. Ако не се е избъзикал де.
Иначе онзи с аметиста, който показа е от малкото пръстени, които понякога бих носила. Много хубав.

# 114
  • Варна
Предложението за брак е сериозна постъпка и като такава следва да бъде закрепено със сериозен печат. Mr. Green Защо не с диамант?!

# 115
  • Sofia
   Добре, де, а наистина ли има мъже, на които им се свидят едни 1000 лв. за годежен пръстен?! Аз си мислих, че това са само някакви приказни герои...  Mr. Green  hahaha

# 116
  • Варна
Явно има и такива, след като маса жени се изказаха, че това е златотърсаческо  Mr. Green

# 117
  • Sofia
Явно има и такива, след като маса жени се изказаха, че това е златотърсаческо  Mr. Green

Недей така, че ще вадя чесъна и светената ода...  ooooh!  Stop

# 118
Не знам за мъжа, но на мен ми се свидят 1000лв за годежен пръстен  hahaha Предпочитам някой от родирано сребро или бяло злато, с цирконче или някой симпатичен топаз, аметист, изумруд...и  другите пари да ги използваме за нещо друго. Веднага ще им намеря приложение.

# 119
  • Sofia
   Belle-Etoile, просто явно си по-практична като характер. Аз също винаги съм правила доста скъпи подаръци на приятеля ми, не от снобария, а защото вярвам, че, когато поводът е значим и човекът - специален, не бива да жаля средства и усилия, за да зарадвам любимия човек, а нека не се лъжем - хубавите неща често са и скъпи, за съжаление.  Money Но тук навлизаме и в темата, кой колко е готов да харчи, за да угажда на страстите и копнежите си, което е безкраен извор на полемика.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт