Кралски работи и клюки - 7

• 78 560
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Елизабет няма да абдикира в никакъв случай!  Naughty  Тя е последният монарх от този си вид и до смъртта си ще си изпълнява коректно и отговорно задълженията. След нейната смърт всичко ще придобие съвсем друг вид. По-различен, по-модерен и откъснат от традициите.
Като се замислим, Бети е дала много на монархията. Успя да я съхрани и да направи мостта между крайните тадиции до днешния по-модерен свят и е осигурила пари, имоти, власт и управление на децата си, внуците, правнуците още дълги, дълги години.   Peace

п.с. Освен чичо й, Едуард VII има ли други абдикирали монарси на Великобритания?  Thinking

# 466
  • На земята, която е всъщност звезда.
Малко снимки отблизо за почитателките на принц Хари:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2485131/Grinning-Prince- … -test-autumn.html

Само на мен ли ми се струва, че вече не е онова "лудо" момче, а се е превърнал в стабилен млад мъж?

# 467
Хари гони трийсетака все пак ...

# 468
Хари гони трийсетака все пак ...

Имам прдвид, че допреди две години си приличаше и се държеше като хлапак. А сега, на последните снимки напр., стои редом до сериозни възрастни господа и изглежда напълно адекватно, като един от тях.     

# 469
  • Майничка
....п.с. Освен чичо й, Едуард VII има ли други абдикирали монарси на Великобритания?  Thinking

На Великобритания - не, на Англия - само Ричард ІІ, но неговата абдикация е било "зорноволна".

# 470

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2485131/Grinning-Prince- … -test-autumn.html

Само на мен ли ми се струва, че вече не е онова "лудо" момче, а се е превърнал в стабилен млад мъж?

На тези снимки Хари е особено хубав! Кресида, в сравнение с него в момента, изглежда е по-лудата глава.

Разглеждах едни снимки на Чарлз и попаднах на една , на която е с брада. Харесва ми така!

# 471
Да, и според мен Чарлз изглежда по- добре с брада.  Simple Smile

# 472
  • София
п.с. Освен чичо й, Едуард VII има ли други абдикирали монарси на Великобритания?  Thinking

На Великобритания - няма, на Англия - Едуард II Плантагенет. Явно на Едуадровците не им върви...За друг не се сещам в момента.

# 473

На тези снимки Хари е особено хубав! Кресида, в сравнение с него в момента, изглежда е по-лудата глава.

Разглеждах едни снимки на Чарлз и попаднах на една , на която е с брада. Харесва ми така!

Принц Чарлс наистина изглежда много по-добре с брада.
Особенно тази снимка в/у кон - може да се каже, че притежава някаква царственост иначе не седи достатъчно сериозно за престолонаследник.

# 474
  • Бургас
Принцеса Маделейн ще има момиче Simple Smile Термин 25.02.2014

# 475
Замъкът Уиндзор в гр. Уиндзор, Бъркшир, Англия през есента:
(Нищо ново, просто ми хареса снимката.)

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/3d9c2c55.jpg
Големият уиндзорски парк.

# 476
Вселена Heart Eyes за Хари! Hug

Нела, еееееееееехххххххххххххх......да се разхождаш, да се разхождаш, че да не ти се прибира....... Heart Eyes Hug

# 477
Ооо, хубаво би било.

Този замък бил най-старият във Великобритания, а със своите 1000 стаи - най-големият обитаван замък в света. Построен преди 900 години от Уилям-Завоевателят и оттогава тук са живели 8 последователни кралски династии.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 21:59 от nela_66

# 478
Във вечерните новини на БНТ казаха, че Бети си търси готвач. Не била претенциозна, но той трябва добре да владее френската кухня.

Хайдееееее, мамите, хвърлили око на принц Бузанчо за зет, да се организират.  Simple Smile

# 479
  • в сърцето на един мъж...
Днес попаднах две заглавия в клюкарските списания, но не съм ги чела подробно - едното е, че Беатрикс била доста болна. Вероятно заради това е абдикирала. А другото е, че в Монако най-накрая ще има бебе, Шарлийн била бременна. Но колко е вярно, не знам. Ааа и още едно мернах, че Уилям не бил първи избор на Кейт, някаква нейна приятелка се разбъбрила Confused

Общи условия

Активация на акаунт