Най-противните неща

• 48 644
  • 699
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Иди в темата за нещата, на които се възхищавате или обичате и думата мразя няма да я срещаш.

Животът на улицата води до оскотяване, не само на кучетата, а и на бездомни хора, например. Така, че уличните кучета за мен са си зверове. Особено, ако се касае за ситуацията, която съм описала по-нагоре.

# 586
Мисля, че децата мноу ще се изненадат, ако разберат, че между тях и животните се води война. Shocked Както казва Малкият принц:''Възрастните са наистина много странни!'', а понякога и гадни.
Не спорете с животномразците, тя немат сетива да разберат...
Зоополиция-Наказателен ОТРЯД
https://www.facebook.com/events/629794837040732/

# 587
Е, има и доста майки, които поставят своите деца над целия останал свят и не се съобразяват ни с куче, ни с коте, ни с възрастен човек, ни с дявол. Не са ми симпатични - точно толкова, колкото несимпатичен ми е кучкар, който не си събира лайната на любимеца, пуска го без повод да щъка или го оставя да лае истерично.

# 588
Аз пък най-мразя някоя полудяла или полудял да почне да крещи и изпада в нервни кризи щом изключително красивото ми и мило лабрадорче с махаща опашка , КОЕТО Е ИНДИКАЦИЯ ЗА РАДОСТ, се приближи до такъв индивид.... ooooh!

Хайде сега да не се захващаме с тая тема...'щото аз към тези , на който много им пречат точно такива мили и добри кучета, ще им "скоча" и ще им кажа  на тях как пък на мен ми пречат тръшкащите се и дерящите им деца, за които ама абсолютно нищо не правят, за да ги успокоят и досаждат на всички наоколо.... Crossing Arms..

За глутниците  кучета нищо не казвам....на мен също не са ми приятни Naughty

# 589
  • на брега на морето
Аз пък най-мразя някоя полудяла или полудял да почне да крещи и изпада в нервни кризи щом изключително красивото ми и мило лабрадорче с махаща опашка , КОЕТО Е ИНДИКАЦИЯ ЗА РАДОСТ, се приближи до такъв индивид.... ooooh!

УмрЕм за лабрадори, съвършени са.
Пищящите са селяци, бъди сигурна.

# 590
  • Варна
Аз, която обичам животните, също казвам на стопаните на желаещите да ми се порадват непознати кучета, да си ги хванат. Май бях споменала веднъж за една млада немска овчарка, свободно пусната покрай блока, която реши да ми се радва- изправя се върху мен, цапа ме, чак ме достраша-не ме пуска да тръгна. Собственикът, който си човъркаше колата наблизо просто ми каза-ми сритай я де, да се научи!

# 591
Е, има и доста майки, които поставят своите деца над целия останал свят и не се съобразяват ни с куче, ни с коте, ни с възрастен човек, ни с дявол. Не са ми симпатични - точно толкова, колкото несимпатичен ми е кучкар, който не си събира лайната на любимеца, пуска го без повод да щъка или го оставя да лае истерично.

+1

Аз пък най-мразя някоя полудяла или полудял да почне да крещи и изпада в нервни кризи щом изключително красивото ми и мило лабрадорче с махаща опашка , КОЕТО Е ИНДИКАЦИЯ ЗА РАДОСТ...

Ох, обожавам лабрадори и ретривъри  Heart Eyes Това са най-милите и умни кучета за мен!

# 592

Аз пък най-мразя някоя полудяла или полудял да почне да крещи и изпада в нервни кризи щом изключително красивото ми и мило лабрадорче с махаща опашка , КОЕТО Е ИНДИКАЦИЯ ЗА РАДОСТ...

Ох, обожавам лабрадори и ретривъри  Heart Eyes Това са най-милите и умни кучета за мен!

Скрит текст:
нали Heart Eyes Heart Eyes....Това са най-невероятните кучета на света, всеки ден се изумявам на интелекта на лабрадорката ми.. Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 22:29 от *Semora*

# 593
  • Пловдив
А не можеш ли да си представиш хора, които ги е страх от кучета? И никак не ги вълнува, че лабрадора се радвал!

# 594
А не можеш ли да си представиш хора, които ги е страх от кучета? И никак не ги вълнува, че лабрадоара се радвал!

Абе не искам да  обиждам никого.....ама не знам що за човек трябва да си, за да те е страх от лабрадор...Винаги ми е било чудно newsm78..

Нищо лично, но такъв човек явно никога не е имал куче..това е ок...и никога не е общувал с хора, които гледат кучета, че  дори да си  помисли  да го е страх от лабрадор...

Единственото, от което трябва да го е страх такъв човек,  е полудял от бяс доберман като този от "Заразно зло"..

Нормално е някои хора да мислят така, не ги виня...

Но разбери едно-всяко  кучето е добро, ако е лошо то това е отражение на отношението на хората към него...  Peace

# 595
  • Пловдив
Моя син го е страх. Беше бебе на година, когато едно твърде дружелюбно куче искаше да си играе с него. Сега е доста по-голям, но още го е страх. И аз изобщо не се въодушевявам когато детето пищи, а собственика на кучето обяснява - ама няма страшно, кучето само иска да си играе. Не ме вълнува, лабрадор или пинчер - моля, дръжте си ги на каишка.

# 596
Моя син го е страх. Беше бебе на година, когато едно твърде дружелюбно куче искаше да си играе с него. Сега е доста по-голям, но още го е страх. И аз изобщо не се въодушевявам когато детето пищи, а собственика на кучето обяснява - ама няма страшно, кучето само иска да си играе. Не ме вълнува, лабрадор или пинчер - моля, дръжте си ги на каишка.

Опитах се да не бъда груба, за да не се получава конфликт. Е след като от другата страна не се отвръща с подобно, ще играем "танто за танто"....та моят отговор на написаното от  теб е .....Дръж си и ти  детето на каиша, в количка или както намериш за добре.. Peace

# 597
  • София
Ама кво се разправяте с изплискали кучкари, все едно не знаете, че не им е добре? Tired

# 598
Мразя кучкари мислещи си че са над всичко, да кучетата трябва да са на каишка и с наморник, за да не би някой изперкал собственик на куче, да реши, че кучето му е по-важно от детето.

# 599
  • София
Да си държим децата в количките, за да могат лабрадорите необезпокоявано да си миткат наоколо.  Joy
И не, не мразя кучетата, ама ако нЕкоя врясла с лабрадор ми обясни къде да си държа детето такъв ще й фрасна, че ще има да мяучи после по форумите за кучемразците... Без да е виновно кучето, горкото, то не си е избирало само стопаните.

Общи условия

Активация на акаунт